088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Twijzel
Zonnepanelen in Twijzel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Twijzel

Steeds meer inwoners van Achtkarspelen stappen met zonnepanelen over op zonne-energie. Niet gek, want met maar liefst 1.030 zonuren in Achtkarspelen kan namelijk flink worden bespaard op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Alle zonnepanelenbezitters uit Achtkarspelen hebben samen al 1.207.500 kg CO2 en 90.983 bomen bespaard. Naast het helpen van het milieu heeft het hen ook flink wat gescheeld in de portemonnee. Gezamenlijk hebben zij namelijk al €2.208.276 euro bespaard aan energiekosten, omdat zij zelf hun energie opwekken. Wil jij ook starten met besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck, neemt een van onze adviseurs contact met je op om persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maakt jouw adviseur een persoonlijk zonneplan afgestemd op jouw dak. In dit zonneplan staat informatie over de gekozen materialen, de verwachte kosten en opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Twijzel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Twijzel kende afgelopen jaar 1030 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Twijzel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Twijzel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Twijzel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Twijzel

Al 1.932 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Achtkarspelen gingen je voor.

Potentie in Achtkarspelen

Uit het onderzoek van Zonneplan blijkt ook dat er nog 6.651 daken geschikt zijn om te profiteren van zonnepanelen! Er is dus een grote kans dat jouw dak ook geschikt is. In Achtkarspelen zijn al 615 inwoners je voorgegaan met een aanvraag. Wie weet kun jij over een paar weken al beginnen met geld besparen op jouw energierekening.

Daarnaast is er in de gemeente geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit houd in dat je geen vergunning nodig bent van de gemeente om zonnepanelen op je dak te plaatsen!

Achtkarspelen energieneutraal in 2050

Achtkarspelen wil in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie moet worden opgewekt, als dat er verbruikt wordt. De 1.932 woningen die al zonnepanelen hebben, werken al mee aan deze doelstelling. Jij kunt ook jouw steentje bijdragen aan een energieneutraal Achtkarspelen, terwijl je tegelijkertijd bespaart op jouw eigen energierekening! Wil jij helpen bij de verduurzaming van gemeente Achtkarspelen? Met zonnepanelen kan dat!


Twijzel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Twijzel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Achtkarspelen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Achtkarspelen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!