088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Tienray

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

2585 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 200.400 besparen

Elk jaar samen besparen

15353 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Tienray

Horst aan de Maas aan de duurzame top in Limburg. Steeds meer inwoners van de gemeente Horst aan de Maas laten zonnepanelen op het dak installeren. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken per gemeente met zonnepanelen staat Horst aan de Maas op de derde plek. Alleen de gemeenten Nuth en Leudal staan er nog boven. Zonneplan heeft al vele installaties gedaan in de gemeente Horst aan de Maas en de bewoners zijn er over te spreken.

Een bewoner uit Horst

Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Ik zie wat de zonnepanelen opbrengen en dit is prima. Het contact met de adviseur was super en hij heeft een uitstekend advies gemaakt.

Horst aan de maas heeft geschikte daken voor zonnepanelen

De daken van Horst aan de Maas zijn zeer geschikt voor zonnepanelen. Waar er bij veel gemeenten een beschermd stadsgezicht in het centrum is ingevoerd, hoeft hier in de gemeente Horst aan de Maas geen rekening mee gehouden te worden. Er kunnen dus zonnepanelen geplaatst worden zonder dat er een vergunning aangevraagd hoeft te worden.

Horst aan de Maas naar de top

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Horst aan de Maas om zonnepanelen op te plaatsen. In de gemeente Horst aan de Maas zijn 15.942 geschikte woningen en 1594 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. Dit houdt in dat 10% van de daken in Horst aan de Maas al voorzien is van zonnepanelen. Hiermee staat Horst aan de Maas op plek 3 binnen de provincie Limburg, goed bezig bewoners. En nu de volgende uitdaging, op naar de top.


Zonnepanelen fincancieren met een provinciale lening

Gemeente Horst heeft een actieplan gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Hier staan actiepunten in wat de gemeente de komende jaren wil gaan doen aan duurzaamheid. Ook staat hierin dat er een provinciale lening beschikbaar is. De Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Het rentetarief is 2%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- en het maximum is €25.000,-

• Looptijd van 10 jaar tot €7.500,- en 15 jaar tot €25.000,-

• Boetevrij aflossen vanaf €250,-

Wilt u meer informatie over de Stimuleringslening duurzaamheid, dan kunt u hier een kijkje nemen:Ga hier naar de website van de Stimuleringslening duurzaamheid provincie Limburg

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Horst aan de Maas kunt u de website van het energieloket bekijken:Klik hier voor het energieloket

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

52 reviews van mensen uit de omgeving van Horst aan de Maas

Gemiddeld
9,1
8.0
Ik zag een Zonneplan busje staan bij de buren toen zij zonnepanelen kregen. Dit zag er erg netjes uit en toen heb ik ook contact opgenomen met Zonneplan voor panelen op mijn eigen dak. Uitstekend werk geleverd.
Zonnepanelen Grubbenvorst
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en Trina Solar 320 Wp All Black

9.0
Het is allemaal heel netjes verlopen. van begin tot eind goed geregeld en nergens steken laten vallen. Wij zijn heel tevreden en raden het iedereen aan.
Zonnepanelen Tienray
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

10.0
Helemaal prima verlopen. Ook vind ik de app erg fijn werken dat ik mijn panelen kan monitoren. Ik heb geen verbeterpunten dus ik geef jullie een dikke 10!
Zonnepanelen Sevenum
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Wij zijn heel blij met onze zonnepanelen. Het hele proces is heel soepel verlopen van advies gesprek tot betaling een echte aanrader.
Zonnepanelen Grubbenvorst
Gekozen voor Zonneplan ONE 4K-S2 en LONGi Solar 300 Wp All Black

10.0
Ik ben reuze tevreden over Zonneplan! Het hele traject verliep soepel. Ik heb mijn zoon ook zo ver gekregen om zonnepanelen van Zonneplan te nemen.
Zonnepanelen Horst
Gekozen voor Zeverlution 3000S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

8.0
Ik ben zeer tevreden. Alles was en is duidelijk voor mij. De opbrengsten van mijn panelen zijn goed, het komt overeen met wat mijn adviseur voor mij voorspelt had. Er is niet een te rooskleurig beeld afgegeven, wat Zonneplan kenmerkt. Ze geven een advies op basis van hoe het in werkelijkheid zal zijn en maken het niet net wat mooier dan het is om je over te halen. Dat noem ik top service.
Zonnepanelen Horst
Gekozen voor Zeverlution 2000S en JA Solar 300 Wp All Black

9.0
Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen.
Zonnepanelen Grubbenvorst
Gekozen voor Zeverlution 5000 en QCELLS 310 Wp Design Zwart

10.0
Ik kijk regelmatig in de applicatie om te kijken wat de zonnepanelen opwekken. Dit loopt mooi in lijn met het Zonneplan dat ik heb ontvangen. Bij vragen over inzicht in de monitoring ben ik goed geholpen. Op de dag van installatie is snel verlopen en de zonnepanelen liggen netjes op het dak. Top gedaan!
Gekozen voor Zeverlution 3000S en Trina Solar 275 Wp All Black

8.0
-
Gekozen voor Zeversolar TLC8000 (3F) en Trina Solar 275 Wp Poly

8.0
Ik ben erg blij met de zonnepanelen. Af en toe kijk ik op de app voor de opbrengst van de zonnepanelen en dat gaat goed. Ook de installatie dag ging snel. De mannen van het installatieteam hebben alles netjes overlegd en geïnstalleerd.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag