088 020 3000maandag open om 08:00 uur
Rozenburg
Zonnepanelen in Rozenburg

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Rozenburg

Steeds meer inwoners van Rozenburg kiezen voor zonnepanelen. In 2020 was er in de gemeente Rotterdam zelfs een verdubbeling van het aantal daken met zonnepanelen ten opzichte van 2019. Ben jij benieuwd waarom het aantal huishoudens met zonnepanelen verdubbeld is?

Deze huishoudens waren waarschijnlijk op de hoogte van de gemiddelde besparing die zonnepanelen in Rozenburg opleveren. Met city_info field=”sun_hours”] zonuren kunnen huishoudens in Rozenburg jaarlijks namelijk gemiddeld €1.143 besparen op hun energierekening. Het is dus niet zo vreemd dat het aantal zonnepanelen in de gemeente Rotterdam zo fors gegroeid is. Ben jij benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe de gratis postcodecheck.

Na jouw aanvraag van een postcodecheck neemt een adviseur contact met je op. Aan de hand van dit gesprek neemt deze adviseur jouw woning onder de loep. Jouw persoonlijke adviseur zal een vrijblijvend dakplan maken afgestemd op jouw dak situatie. In dit dakplan staat informatie over de gekozen materialen, totale kosten en opbrengsten. Al inwoners uit de gemeente Rotterdam hebben een dakplan aangevraagd.

 

 

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Rozenburg:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Rozenburg kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Rozenburg zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Rozenburg ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Rozenburg kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Rozenburg

Al 429 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Rozenburg gingen je voor.

Geschikte daken in Rozenburg

Uit het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Rotterdam, blijkt dat er koopwoningen zijn met een geschikt dak. Bij dit onderzoek wordt elk dak afzonderlijk bekeken en beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen. Bij het beoordelen van een dak wordt er gekeken naar het materiaal van het dak, schaduwwerking en de ligging van een dak. In de gemeente Rotterdam hebben
geschikte daken al zonnepanelen. Dit betekent dat er ook  huishoudens in Rozenburg zijn die nog kunnen profiteren van de zon.

 

Duurzaamheid in gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam is druk bezig met duurzaamheid. Zo liggen er al zonnepanelen op gebouwen zoals scholen, sportkantines en bedrijven. Ook de inwoners van de gemeente Rotterdam zetten stappen in duurzaamheid. Inwoners van de gemeente met een zonnepanelen installatie besparen flink wat CO2 uitstoot: zo hebben de eigenaren van zonnepanelen in de gemeente gezamenlijk al bespaard Wil jij ook bijdragen aan het milieu en tegelijk besparen? Zonneplan helpt je graag bij de overstap op zonne-energie.


Rozenburg in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Rozenburg steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Rozenburg er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Rozenburg

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!