088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Radio Kootwijk
Zonnepanelen in Radio Kootwijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Radio Kootwijk

Al meer dan een kwart van de geschikte koopwoningen in gemeente Apeldoorn is bedekt met zonnepanelen. Hiermee helpen zij het milieu een handje en besparen ze ook nog eens kosten op de energierekening. Ben jij benieuwd of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Doe dan de gratis en vrijblijvende dakcheck en ontdek wat jij kunt besparen!

De inwoners van Radio Kootwijk zijn goed bezig! In de gemeente bespaarden de zonnepanelenbezitters afgelopen jaar samen al ruim kg CO2. Dat zijn maar liefst bomen. Maar ze hielpen niet alleen het milieu, ze bespaarden ook flink op hun energierekening. Als inwoner van Radio Kootwijk kan je al snel jaarlijks €1.143 besparen. En daar hoeft het niet bij te blijven, want uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat nog bijna 40% van de koopwoningen van panelen kan worden voorzien.

Waarom juist nu zonnepanelen in Radio Kootwijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Radio Kootwijk kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Radio Kootwijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Radio Kootwijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Radio Kootwijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Radio Kootwijk

Al 8.241 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Apeldoorn gingen je voor.

Radio Kootwijk gaat voor duurzaam

Het doel van de gemeente Apeldoorn is duidelijk, energieneutraal zijn in 2047. Om dit doel te behalen is het belangrijk dat ook de woningen in de gemeente duurzaam worden. Zonnepanelen zijn een eenvoudige optie om de woning te verduurzamen. Zonneplan helpt jou graag met het verduurzamen van jouw woning met zonnepanelen. Door het zelf opwekken van zonne-stroom draag je direct bij aan de energietransitie van Nederland en het behalen van de doelstelling van de gemeente. Op deze manier bouw je samen met de rest van de gemeente aan een betere woon- en leefomgeving in Radio Kootwijk .

Goed om te weten in Radio Kootwijk

Voor de start van het zonnepanelenproject in de Radio Kootwijk heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

In de Radio Kootwijk is sprake van beschermd stadsgezicht. In een deel van Radio Kootwijk, Hoog Soeren en Parken is beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat in deze wijken een vergunning dient aangevraagd te worden voor de plaatsing van zonnepanelen. In de andere wijken kunnen de zonnepanelen zonder vergunning worden geplaatst.

Maar voordat er kan worden gestart met het installeren van de panelen, moet er worden gekeken of jouw dak geschikt is. Je kan hierachter komen door een aanvraag te doen en een van onze adviseurs gaat dan voor jou aan de slag. Aan de hand van actuele luchtfoto’s kan er tot op de centimeter worden gekeken of jouw dak geschikt is voor panelen. Zodra jij akkoord gaat met het Zonneplan van de adviseur, dan kan worden overgegaan tot installeren.


Radio Kootwijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Radio Kootwijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Apeldoorn er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Apeldoorn

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!