088-0203000Morgen open om 08:00 uur
Pijnacker-Nootdorp
Zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp is al goed bezig met verduurzamen. Zo vestigen TU-studenten uit Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw wereldrecords dankzij innovatie en duurzaamheid. Daarnaast word er op basisscholen ook aandacht geschonken aan duurzaamheid. Groepjes leerlingen van het Stanislascollege verdiepten zich in de onderwerpen: elektrisch rijden en laadpalen, aardwarmte (geothermie), aardgasvrij en klimaatbestendigheid. Goed bezig!

Inwoners van gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen met 1.041 zonuren per jaar wel €4.402.836 per jaar besparen! De huishoudens die al beschikken over zonnepanelen besparen gezamenlijk al €4.402.836 euro per jaar!

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Pijnacker-Nootdorp kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Pijnacker-Nootdorp zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Pijnacker-Nootdorp ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Pijnacker-Nootdorp kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp

Al 3.852 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Huizen die niet geschikt zijn, zoals flats, huizen met veel schaduw of een rieten dak zijn hierbij niet meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 8.910 koopwoningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel veel woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen! Grote kans dat jouw woning ook geschikt is.

We hebben aan al veel inwoners zonnepanelen mogen leveren in Pijnacker-Nootdorp. Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.2. Hier zijn wij bij Zonneplan ook erg trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent.

Zonnepanelen installateur Pijnacker-Nootdorp

In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Tijdens de installatiedag komt er een installatie team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Het team bestaat uit drie monteurs: Twee dakspecialisten en één elektricien

Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Pijnacker-Nootdorp zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we graag langs om de zonnepanelen te installeren.

Zonnepanelen kopen in Pijnacker-Nootdorp

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Pijnacker-Nootdorp CO2-neutraal is. Veel inwoners van Pijnacker-Nootdorp zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.852 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Pijnacker-Nootdorp . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Pijnacker-Nootdorp ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp .

Pijnacker-Nootdorp gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Pijnacker-Nootdorp voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Pijnacker-Nootdorp !

Vragen over zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp

 • Waarom zonnepanelen kopen in Pijnacker-Nootdorp?

  Zonnepanelen kopen in Pijnacker-Nootdorp heeft voordelen. Op steeds meer daken in Pijnacker-Nootdorp liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Pijnacker-Nootdorp?

  In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Abansolar B.V. en Greenhill B.V. allebei uit Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Pijnacker-Nootdorp in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Pijnacker-Nootdorp steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Pijnacker-Nootdorp er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!