088 020 3000Morgen open om 09:00 uur
Piershil
Zonnepanelen in Piershil

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Piershil

Zonnepanelen zijn populair in de gemeente Houten. Zo ligt het dak van CSG Willem van Oranje al vol met 204 zonnepanelen. Hiermee bespaart de school elke maand CO2. Ook de inwoners van de gemeente Piershil kunnen hun steentje bijdragen aan een beter milieu. Alle zonnepaneelbezitters in Piershil besparen jaarlijks al flink wat CO2. Benieuwd hoeveel ze precies besparen?

Alle inwoners in de gemeente met zonnepanelen hebben in totaal 5.031.250 kg CO2 bespaard. Op dit moment heeft 29% van alle geschikte woningen zonnepanelen. Dus nog voldoende huishoudens kunnen de stap naar zonne-energie maken. Kom erachter of jouw woning geschikt is voor een zonnepaneleninstallatie via de gratis postcodecheck van Zonneplan.

 

Nadat jij je gegevens hebt achtergelaten in de postcodecheck, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. De adviseur maakt een uitgebreid dakplan afgestemd op jouw dak. Dit dakplan is volledig vrijblijvend. Je ontvangt het dakplan in jouw zonneplan. Hierin vind je ook alle informatie die je nodig hebt, zoals de kosten, de opbrengsten en informatie over de materialen die nodig zijn om de zonnepaneleninstallatie te voltooien.

Waarom juist nu zonnepanelen in Piershil:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Piershil kende afgelopen jaar 1041 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Piershil zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Piershil ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Piershil kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Piershil

Al 8.050 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hoeksche Waard gingen je voor.

Geschikte daken in Piershil

Goed nieuws! In de gemeente Hoeksche Waard is geen sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat alle huishoudens met een geschikt dak zonder vergunning zonnepanelen op het dak mogen leggen. Daarnaast doet Zonneplan onderzoek naar de geschikte daken van Piershil . Wij bekijken elk dak afzonderlijk en beoordelen of het geschikt is voor zonnepanelen. We kijken dan onder andere of er voldoende ruimte op het dak is en of er schaduw op het dak valt. Zo zien wij hoeveel huishoudens nog kunnen profiteren. Uit het onderzoek blijkt dat van alle 18.376 geschikte daken er 8.050 zonnepanelen hebben.

Energieneutraal in 2040

In 2040 energieneutraal, dat is het doel van de gemeente Hoeksche Waard. Dit betekent dat de komende jaren de overgang van fossiele brandstof steeds meer overgaat in duurzame energiebronnen. De energietransitie van de gemeente is cruciaal om uiteindelijk de landelijke klimaatdoelstellingen te behalen. De inwoners van de gemeente helpen ook mee aan een energieneutrale gemeente. Met zonnepanelen verbruik je veel minder CO2, dus waar wacht je nog op?


Piershil in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Piershil steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hoeksche Waard er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hoeksche Waard

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!