088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Oudenhoorn
Zonnepanelen in Oudenhoorn

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oudenhoorn

Hellevoetsluis is al goed bezig met verduurzamen. Zo neemt de gemeente sinds juli 2017 al deel aan het project Duurzaamheidsimpuls havens. Het doel is om de CO2 uitstoot in havens te verminderen. Daarnaast staan er in de hele gemeente al meer dan 80 openbare laadpalen voor elektrische auto's. Steeds meer inwoners gaan voor zonnepanelen en duurzame energie. Ga jij net zoals Kinderboerderij De Kerkestee ook jouw eigen energie opwekken. Er liggen namelijk maar liefst 25 zonnepanelen op het dak van deze kinderboerderij in Hellevoetsluis!

Inwoners van Hellevoetsluis kunnen met zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen .

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Oudenhoorn:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oudenhoorn kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oudenhoorn zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oudenhoorn ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oudenhoorn kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oudenhoorn

Al 2.071 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Hellevoetsluis gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Oudenhoorn

In Oudenhoorn zijn zeer veel woningen geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen en in de meeste gevallen kunnen de inwoners zonder problemen overgaan tot de aanschaf. Zonneplan doet in elke gemeente onderzoek naar het aantal geschikte woningen. Van de koopwoningen in de gemeente zijn er nog beschikbaar voor zonnepanelen. Dat zijn nog enorm veel huishoudens die kunnen gaan profiteren van hun eigen zonne-energie.

Het is daarbij wel belangrijk om te weten dat er in de volgende straten in Hellevoetsluis sprake is van een beschermd stadsgezicht: Kanaalweg Westzijde, Oostkade, Westkade, Nieuwe Zeedijk, Molenstraat, Industriehaven, Opzoomerlaan, Kerkstraat en de Haerlemmerstraat. Deze straten gelegen rond de haven Groote Dok hebben een beschermd stadsgezicht waardoor er een vergunning aangevraagd moet worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Oudenhoorn

Ben je op zoek naar een zonnepaneleninstallateur in Oudenhoorn ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners staan te popelen om jouw dak te voorzien van zonnepanelen! Op dit moment plaatsen onze installateurs geheel zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400wp. In Nederland betekent dit, dat één paneel gemiddeld 296 kWh per jaar oplevert. Direct na het installeren begint jouw installatie meteen met besparen!

Jouw werkelijke opbrengsten zie je simpel en overzichtelijk terug in onze eigen gratis Zonneplan app. Dankzij een versleutelde 4G verbinding heb je live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Dankzij deze verbinding blijft tevens de data van jou. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen kopen in Oudenhoorn

Gemeente Hellevoetsluis is druk bezig om in 2040 volledig energieneutraal te zijn. De gemeente zet vol in op verduurzaming om de doelstelling te behalen. Hellevoetsluis is al goed op weg. Er zijn al veel laadpalen en er zijn ook veel mooie lokale initiatieven van inwoners. Daarnaast heeft ook al van alle koopwoningen zonnepanelen op het dak. Wil jij zonnepanelen kopen in Hellevoetsluis? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Hellevoetsluis.

Oudenhoorn gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Oudenhoorn voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Oudenhoorn !

Vragen over zonnepanelen in Hellevoetsluis

 • Waarom zonnepanelen kopen in Hellevoetsluis?

  Zonnepanelen kopen in Oudenhoorn heeft voordelen. Op steeds meer daken in Oudenhoorn liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Hellevoetsluis?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Oudenhoorn . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Hellevoetsluis?

  In Tholen hebben wij ons eigen Zonneplan installatiedepot en installeren wij zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Abansolar B.V. en Greenhill B.V. uit Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Oudenhoorn in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oudenhoorn steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Hellevoetsluis er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Hellevoetsluis

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!