088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Ottersum

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

1503 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 141.600 besparen

Elk jaar samen besparen

10738 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Ottersum

In de gemeente Gennep zijn al veel inwoners overgestapt op zonne-energie. Bijna een kwart van de geschikte daken is al voorzien van zonnepanelen! Er zijn nog bijna 3.000 woningen die geschikt zijn, een grote kans dat uw woning hier ook tussen zit. Bent u benieuwd naar wat zonnepanelen voor uw energierekening kunnen doen? Doe dan hierboven een aanvraag en ontvang persoonlijk advies van een van onze Zonneplan-adviseurs.

Eén van de gelukkigen uit Gennep:

Ik ben heel tevreden met de zonnepanelen. Het hele proces is perfect verlopen en ik heb hier niets op aan te merken. Het was ook super dat de gehele btw afhandeling uit handen is genomen.

Waarom Zonneplan?

Jarenlange ervaring in zonnepanelen

Zonneplan vindt een persoonlijke service erg belangrijk. Daarom ontvangt u een dakplan dat voldoet aan uw persoonlijke situatie en wensen. Uw eigen adviseur heeft antwoord op uw vragen en geeft een eerlijk advies.

Wij bieden u de beste en nieuwste producten aan. Al onze producten zijn uitvoerig getest en dragen het TÜV-keurmerk.

Wij bieden u de beste service aan. Naast het persoonlijke dakplan, regelen wij ook de btw-teruggave voor u. Daarnaast ontvangt u 10 jaar garantie op al onze producten. Dit scheelt u tijd en geeft u zekerheid.

Goed om te weten

Beschermd stadsgezicht en extra mogelijkheden

In de gemeente Gennep is er geen sprake van beschermd stadsgezicht. U heeft dus geen vergunning van de gemeente nodig om panelen aan te schaffen en kunt gemakkelijk een aanvraag doen.

Het doel is voor Gennep om in 2050 een klimaat neutrale gemeente te zijn. Om deze doelstelling te halen, zullen er nog flink wat panelen moeten worden geïnstalleerd. Helpt u ook mee aan een klimaatneutraal Gennep?

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan de video.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Provinciale regeling Limburg

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen zonder spaargeld te investeren. Dit kan door gebruik te maken van de stimuleringsregeling. De provincie wil haar inwoners stimuleren om te kiezen voor duurzame maatregelen.

Meer over dezestimuleringslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van andere stimuleringsregelingen, zoals de landelijke GreenLoans regeling.

Meer over de GreenLoanslening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

31 reviews van mensen uit de omgeving van Gennep

Gemiddeld
9,0
9.0
Mijn maandelijkse energierekening is gehalveerd! Ik ben daar heel erg blij mee. De panelen werken super, het contact met Zonneplan was goed en duidelijk en er is deskundig werk geleverd.
Zonnepanelen Ottersum
Gekozen voor SolarEdge SE3680 HD Wave SetApp en Trina Solar 300 Wp All Black

9.0
Ik wilde graag verduurzamen. We moeten natuurlijk nog een poos met de aarde doen en ik wilde graag mijn steentje bijdragen. Dankzij de duurzaamheidslening kon ik zonder veel eigen geld toch zonnepanelen aanschaffen. Daar ben ik ook heel blij mee!
Zonnepanelen Ottersum
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Ik houd mijn monitoring elke week bij en ik moet zeggen ik ben hier erg tevreden over. In februari zit ik al ruimschoots over mijn verwachte opbrengst heen! Dit terwijl de zonnige periode nog moet komen, dus ik ben erg optimistisch. Aangezien ik nu zelf energie opwek, probeer ik zo duurzaam mogelijk te leven. Ook de installatie ging buitengewoon. De monteurs konden bij ons twee huizen tegelijk doen, dus dit ging echt erg snel! Nu maak ik reclame voor Zonneplan zo gauw ik iemand hoor die ook zonnepanelen wil.
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 275 Wp All Black

8.4
Wij zijn tevreden over het proces.
Zonnepanelen Heijen
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 (3F) en JA Solar 280 Wp All Black 35 mm

8.0
Super snel en goed heeft mijn persoonlijk adviseur mij begeleid tijdens de aanschaf van mijn zonnepanelen. Ik zie de toekomst zonnig tegemoet.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

10.0
Over de gehele periode is fantastisch met mij meegedacht. Van te voren moest er even worden gekeken of mijn dak geschikt was. Dit bleek prima te zijn, en in een vloek en een zucht lagen de panelen erop. Erg vakkundige en nette jongens van het installatieteam. Zeer nette afwerking. Wanneer alles zo goed gaat, dan kan ik niet anders dan een 10 geven!
Gekozen voor SolarEdge SE2200 HD Wave en Trina Solar 295 Wp All Black

9.0
Wij zijn heel tevreden! Installatie verliep bijzonder keurig.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Ik en mijn man zijn erg blij met de zonnepanelen. Mijn man is uitstekend geholpen door Zonneplan en de zonnepanelen hebben al flink wat energie opgewekt. Altijd leuk om dat af te kunnen lezen na een zonnige periode. We hopen er nog veel plezier van te hebben, zeker nu de regeling omtrent het terugleveren is verlengd!
Gekozen voor SolarEdge SE3500 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

10.0
Ik ben heel erg positief over Zonneplan, het is allemaal erg snel gen gemakkelijk verlopen. Alles is netjes aangelegd en het werkt allemaal prima. Ik heb Zonneplan ook aanbevolen, Zonneplan is erg proactief!
Zonnepanelen Gennep
Gekozen voor SolarEdge SE2200 GSM en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Alles is prima in orde. Ik ben zeer tevreden over Zonneplan. Het contact met mijn klantadviseur verliep prima, ik kreeg duidelijke uitleg. De installatie ging ook erg vlot, alles is keurig achtergelaten.
Gekozen voor Zeversolar TLC6000 (3F) en Trina Solar 275 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag