phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Ottersum
Zonnepanelen in Ottersum

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Ottersum

Zonnepanelen zijn populair in Gennep. Zo heeft Basisschool De Ratel  in Gennep de overstap al gemaakt naar zonnepanelen. Hiermee wekken ze hun eigen energie op. Ook neemt het aantal huishoudens met zonnepanelen in Gennep toe. Al 1.294 huishoudens hebben een zonnepaneleninstallatie. Niet gek, want hier besparen ze elke maand mee op de energierekening. Ben je benieuwd hoeveel jouw buurtbewoners besparen?

Met onze zonnepanelen van 370 bespaart een huishouden in Gennep gemiddeld
€820 per jaar. Alle inwoners met zonnepanelen in de gemeente samen besparen €1.061.080. Dit mooie bedrag is mede te danken aan de 1.162 jaarlijkse zonuren. Grote kans dat jij ook kunt genieten van die zonuren. Kom erachter via onze postcodecheck.

Nadat je de postcodecheck hebt gedaan, neemt een van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Jouw adviseur maakt een dakplan. Hij of zij is vanaf dat moment je vaste contactpersoon die al jouw vragen over jouw persoonlijke zonneplan kan beantwoorden. De adviseur tekent het plan in op jouw dak, zodat je precies ziet hoe de zonnepanelen op het dak komen te liggen. Het dakplan vind je terug in het zonneplan, net zoals de kosten en opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Ottersum:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Ottersum kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Ottersum zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Ottersum ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Ottersum kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Ottersum

Al 1.294 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Gennep gingen je voor.

Geschikte daken in Gennep

Zonneplan doet onderzoek naar alle daken in de gemeente Gennep. Hierbij bekijken we alle daken afzonderlijk en beoordelen we of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Uit het onderzoek is gebleken dat 3.957 koopwoningen in Gennep geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Energieneutraal in 2050

Gennep wil uiterlijk in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Veel inwoners zijn al bezig met de verduurzaming en er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Op dit moment zijn er 1.294 daken die al zonnepanelen zo hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Gennep, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij  Gennep daarom ook mee?

 


Ottersum in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Ottersum steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Gennep er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Gennep

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan