088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Oosteind
Zonnepanelen in Oosteind

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oosteind

In Oosterhout zijn zonnepanelen populair! Oosterhout heeft namelijk 21 basisscholen, waarvan 16 scholen al zijn voorzien van zonnepanelen. Ook de inwoners van Oosterhout doen het goed, want steeds meer huishoudens kiezen voor zonne-energie. Hiermee besparen ze op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Met 1.066 zonuren per jaar bespaart een huishouden in de gemeente Oosterhout jaarlijks €1.143. In de gemeente hebben 3.826 huishoudens zonnepanelen. Als we alle besparingen van deze huishoudens bij elkaar optellen, dan komen we uit op een totale besparing van €4.373.118. Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Doe dan de vrijblijvende postcodecheck en kom erachter.

Na het invullen van de postcodecheck, neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw dak. Na dit gesprek gaat de adviseur voor jou aan de slag en maakt een zonneplan afgestemd op jouw dak. Hierin vind je informatie over de zonnepanelen, de kosten en natuurlijk het belangrijkste: de opbrengsten!

Waarom juist nu zonnepanelen in Oosteind:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oosteind kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oosteind zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oosteind ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oosteind kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oosteind

Al 3.826 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oosterhout gingen je voor.

Geschikte daken in Oosterhout 

In Oosterhout is sprake van een beschermd stadsgezicht. In Oosterhout valt een deel van het centrum en de heilige driehoek onder dit gebied. Ook is er in Den Hout sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat de mensen die in dit gebied wonen, een vergunning voor zonnepanelen moeten aanvragen bij de gemeente. De rest van de gemeente heeft hier niet mee te maken, en kunnen de zonnepanelen zonder extra papieren geplaatst worden.

Het is zonnig in gemeente Oosterhout. De zon heeft gemiddeld 1.066 zonuren per jaar. Het komt dan ook goed uit dat uit ons onderzoek is gebleken dat er nog 10.724 daken geschikt zijn om zonnepanelen op te leggen. Er zijn dus nog veel daken die kunnen gaan genieten van hun eigen zonne-energie! Onze installateurs staan dan ook te popelen om op jouw dak aan de slag te gaan. 

Ben jij nou benieuwd hoe het op de dag van installatie gaat, we leggen het voor je uit in ons kenniscentrum.

Een duurzaam Oosterhout

Gemeente Oosterhout zet stappen om te verduurzamen. De gemeente heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat tegen die tijd net zoveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Wil jij ook een handje helpen bij de verduurzaming van Oosterhout? Door over te stappen op zonne-energie kan dat!

Gemeente Oosterhout is sinds november 2020 een Global Goals-gemeente en levert een actieve bijdrage aan de 17 Sustainable Development Goals. Dit zijn duurzame doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De gemeente zit dus niet stil. Duurzame stappen worden al ondernomen door de gemeente zelf, maar ook de inwoners worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan. 


Oosteind in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oosteind steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oosterhout er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oosterhout

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!