phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Oosteind
Zonnepanelen in Oosteind

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Oosteind

In Oosterhout zijn zonnepanelen populair! Oosterhout heeft namelijk 21 basisscholen, waarvan 16 scholen al zijn voorzien van zonnepanelen. Ook de inwoners van Oosterhout doen het goed, want steeds meer huishoudens kiezen voor zonne-energie. Hiermee besparen ze op de energierekening. Benieuwd hoeveel ze besparen?

Met 1.146 zonuren per jaar bespaart een huishouden in de gemeente Oosterhout jaarlijks €820. In de gemeente hebben 2.811 huishoudens zonnepanelen. Als we alle besparingen van deze huishoudens bij elkaar optellen, dan komen we uit op een totale besparing van €2.305.020. Ben jij benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Doe dan de vrijblijvende postcodecheck en kom erachter.

Na het invullen van de postcodecheck, neemt één van onze persoonlijke adviseurs contact met je op. Samen bespreken jullie jouw wensen en de mogelijkheden voor jouw dak. Na dit gesprek gaat de adviseur voor jou aan de slag en maakt een zonneplan afgestemd op jouw dak. Hierin vind je informatie over de zonnepanelen, de kosten en natuurlijk het belangrijkste: de opbrengsten!

Waarom juist nu zonnepanelen in Oosteind:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Oosteind kende afgelopen jaar 1146 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Oosteind zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Oosteind ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Oosteind kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Oosteind

Al 2.811 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oosterhout gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

In Oosterhout is sprake van een beschermd stadsgezicht. In Oosterhout valt een deel van het centrum en de heilige driehoek onder dit gebied. Ook is er in Den Hout sprake van een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat de mensen die in dit gebied wonen, een vergunning voor zonnepanelen moeten aanvragen bij de gemeente.

 

Een duurzaam Oosterhout

Gemeente Oosterhout zet stappen om te verduurzamen. De gemeente heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat tegen die tijd net zoveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Wil jij ook een handje helpen bij de verduurzaming van Oosterhout? Door over te stappen op zonne-energie kan dat!


Oosteind in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Oosteind steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oosterhout er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oosterhout

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan