088 020 3000Bereikbaar tot 20:30 uur
Ommel
Zonnepanelen in Ommel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Ommel

De gemeente Asten is al goed bezig met verduurzamen. Zo stimuleren ze inwoners om elektrisch te rijden en volgen ze de Regionale Energie Strategie. Ook steeds meer inwoners gaan profiteren van duurzame energie door middel van de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, want hiermee besparen zij flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Asten kunnen met 1.066 zonuren gemiddeld tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 1.076 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.105.052.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Ommel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Ommel kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Ommel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Ommel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Ommel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Ommel

Al 1,077 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Asten gingen je voor.

Geschikte daken in Asten

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Asten. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet in meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 4.015 koopwoningen in Asten geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Asten energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Asten energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 1.076 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Asten, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Ommel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Ommel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Asten er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Asten

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!