088 020 3000Morgen open om 08:00 uur
Nederasselt
Zonnepanelen in Nederasselt

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nederasselt

Gemeente Heumen zet mooie stappen richting het verduurzamen van de gemeente. Onder andere door het nemen van zonnepanelen wordt de gemeente erg duurzaam. Op het dak van de sporthal in Overasselt schitteren al 200 zonnepanelen. Goed bezig! Daarnaast kiezen steeds meer inwoners van de gemeente voor zonnepanelen. Dat is niet vreemd, als je nagaat dat je flink kunt besparen op jouw energierekening. Ben jij benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen?

In de gemeente zijn er nog woningen met een geschikt dak. Deze huishoudens kunnen nog profiteren van zon! Met zonuren in  besparen de huishoudens gemiddeld €1.143 per jaar. Met het invullen van de postcodecheck kom je erachter hoeveel jij kunt besparen.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt jouw persoonlijke adviseur jouw woning. De adviseur neemt jouw wensen en energieverbruik mee in het dakplan. In dit dakplan staat een overzicht met het aantal zonnepanelen, de kosten en de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nederasselt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nederasselt kende afgelopen jaar 1087 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nederasselt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nederasselt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nederasselt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nederasselt

Al 1.691 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heumen gingen je voor.

Zonnepanelen in gemeente Nederasselt

In de gemeente Heumen zijn daken geschikt voor zonnepanelen. Dit blijkt uit het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Heumen. Voor de koopwoningen in de gemeente wordt bepaald of de woning geschikt is voor zonnepanelen. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Uit dit onderzoek blijkt dat van de koopwoningen een geschikt dak heeft voor zonnepanelen.

Daarnaast heeft de gemeente Heumen geluk! Er is geen sprake van beschermd stadsgezicht. De inwoners van de gemeente kunnen dus zonder vergunning zonnepanelen laten plaatsen.

 

Duurzaamheid in gemeente Nederasselt

De gemeente Heumen streeft ernaar om in 2050 een klimaat neutrale gemeente te zijn. Dit houdt in dat de hoeveelheid opgewekte stroom gelijk is aan hoeveel er verbruikt wordt. Zonnepanelen zijn een mooie eerste stap in de richting van het behalen van deze doelstelling. Door de zelfopgewekte energie in zijn er tot nu toe al bomen gered. Daarnaast zijn er veel initiatieven vanuit scholen, sportclubs en bedrijven om ook meer bezig te gaan met duurzaamheid. Al deze mensen samen zijn al goed bezig voor het milieu. Hierdoor komt gemeente Heumen weer een stapje dichter bij de doelstelling, en zo werken we allemaal mee aan de energie-transitie in Nederland.


Nederasselt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nederasselt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heumen er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heumen

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!