phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Nederasselt
Zonnepanelen in Nederasselt

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Nederasselt

Gemeente Heumen zetten stappen richting duurzaamheid. Zo heeft het dak van de sporthal in Overasselt al 200 zonnepanelen. Ook kiezen steeds meer inwoners van de gemeente voor zonnepanelen. Dat is niet vreemd, als je nagaat dat je flink kunt besparen op jouw energierekening. Ben jij benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen?

In de gemeente zijn er nog 3.463 woningen met een geschikt dak, deze huishoudens kunnen nog profiteren van zon! Met 1.162 zonuren besparen  de huishoudens gemiddeld €820 per jaar. Met het invullen van de postcodecheck kom je er achter hoeveel jij kunt besparen.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt jouw persoonlijke adviseur jouw woning. De adviseur neemt jouw wensen en energieverbruik mee in het dakplan. In dit dakplan staat een overzicht met het aantal zonnepanelen, de kosten en de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nederasselt:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nederasselt kende afgelopen jaar 1162 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nederasselt zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nederasselt ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nederasselt kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nederasselt

Al 1,624 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Heumen gingen je voor.

Zonnepanelen in gemeente Heumen

In de gemeente Heumen zijn  3.463 daken geschikt voor zonnepanelen. Dit is blijkt uit het onderzoek van Zonneplan naar het aantal geschikte daken in de gemeente Heumen. Voor de koopwoningen in de gemeente wordt bepaald of de woning geschikt is voor zonnepanelen. Een geschikt dak heeft weinig obstakels op het dak, een gunstige oriëntatie ten opzichte van de zon en weinig last van schaduwwerking. Uit dit onderzoek blijkt dat 64% van de koopwoningen een geschikt dak heeft voor zonnepanelen. Deze woningen kunnen nog profiteren van de 1.162 zonuren!

Daarnaast heeft de gemeente Heumen geluk! Er is geen sprake van beschermd stadsgezicht. De inwoners van de gemeente kunnen dus zonder vergunning zonnepanelen plaatsen.

 

Duurzaamheid in gemeente Heumen

De gemeente Heumen streeft ernaar om in 2050 een klimaat neutrale gemeente te zijn. Dit houdt in dat de gemeente net zo veel energie opwekt, als er verbruikt wordt. Zonnepanelen zijn een goede manier om te verduurzamen. Met zonnepanelen draag je dus bij aan het behalen van de doelstelling en bespaar je tegelijkertijd flink op de energierekening.

 


Nederasselt in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nederasselt steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Heumen er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Heumen

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan