088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Naaldwijk
Zonnepanelen in Naaldwijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Naaldwijk

Gemeente Westland staat bekend om haar glastuinbouw en de oranje gloed die ’s nachts de hemel verlicht, afkomstig van de assimilatieverlichting in de kassen. De inwoners van Naaldwijk hebben dus groene vingers, maar daarnaast zijn ze ook steeds meer bezig met duurzame energie! In de gemeente zijn al 6.324 woningen met zonnepanelen. Ga jij ook profiteren van de zon?

Al deze zonnepanelenbezitters hebben samen al 3.952.500 kg CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 297.813 bomen. Naast het helpen van het milieu heeft het hen ook flink wat gescheeld in de portemonnee. Gezamenlijk hebben zij namelijk al €7.228.332 euro bespaard aan energiekosten, omdat zij zelf hun energie opwekken. Wil jij ook starten met besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na de postcodecheck, neemt een van onze adviseurs contact met je op om persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Aan de hand van dit gesprek maakt jouw adviseur een persoonlijk Zonneplan afgestemd op jouw dak. In dit Zonneplan staat informatie over de gekozen materialen, de verwachte kosten en opbrengsten.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Naaldwijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Naaldwijk kende afgelopen jaar 1124 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Naaldwijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Naaldwijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Naaldwijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Naaldwijk

Al 6.324 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Westland gingen je voor.

Geschikte daken in gemeente Westland

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in gemeente Westland. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 19.187 koopwoningen in Westland geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Verder is het ook goed om te weten dat er in Naaldwijk geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat er geen vergunning nodig is voor het plaatsen van zonnepanelen!

Naaldwijk energieneutraal in 2040

Gemeente Westland wil uiterlijk in 2050 energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 6.324 huishoudens die al zonnepanelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Naaldwijk.

Ook de scholen in de gemeente Westland dragen hun steentje bij aan een duurzame gemeente. zo zijn er 13 scholen in de gemeente die samen ruim 1500 zonnepanelen op het dak hebben liggen. Hieronder vallen ook school de Boemerang, de Ouverture en de Bernadetteschool in Naaldwijk. Goed bezig!


Naaldwijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Naaldwijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Westland er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Westland

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!