phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Midden-Delfland
Zonnepanelen in Midden-Delfland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


zonnepanelen Midden-Delfland

Midden-Delfland is een erg groene gemeente en valt ook onder het eerste Bijzonder Provinciaal Landschap van Nederland.  Deze status geeft het belang aan van het open en groen houden van dit agrarisch veenweidelandschap tussen de steden. Daarnaast heeft Midden-Delfland ook als eerste Nederlandse gemeente het Cittaslow-keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren.

Ook de inwoners van Midden-Delfland zijn groen bezig! We zien namelijk steeds meer woningen met zonnepanelen op de daken die groene energie opwekken. Hiermee dragen de inwoners bij aan de verduurzaming van de gemeente. In Midden-Delfland worden door alle zonnepanelenbezitters 62.634 bomen en 831.250 kg CO2 bespaard. Door het gebruik van zonnepanelen wordt Midden-Delfland nog een beetje groener dan het al was! Wil jij ook gaan verduurzamen? Doe dan een gratis en vrijblijvende dakcheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!

Waarom juist nu zonnepanelen in Midden-Delfland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Midden-Delfland kende afgelopen jaar 1197 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Midden-Delfland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Midden-Delfland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Midden-Delfland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Midden-Delfland

Al 1.330 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Midden-Delfland gingen je voor.

Geschikte daken in Midden-Delfland

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Midden-Delfland om zonnepanelen op te plaatsen. In Midden-Delfland zijn 3.363 geschikte woningen en 1.330 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. De inwoners van Midden-Delfland besparen per jaar samen een bedrag van €1.090.600. Ga jij ook voor duurzaam en wil je besparen op jouw energiekosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan!

Beschermd stadsgezicht

Woon je in één van de volgende straten in Maasland? Houdt dan rekening met een beschermd stadsgezicht. Het gaat om de volgende straten in Maasland: ’s-Herenstraat, Burg van der Lelijkade, Kerkplein, Kerkstraat, Stationsstraat en de Commandeurskade. Daarnaast geldt er een beschermd dorpsgezicht voor het oude kerkdorp ’t Woudt. Het kan zo zijn dat je dan een vergunning nodig hebt van de gemeente om zonnepanelen te laten plaatsen. In de rest van de gemeente is dit niet nodig en kun je direct van start met verduurzamen.


Midden-Delfland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Midden-Delfland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Midden-Delfland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Midden-Delfland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan