Inwoners hebben een
dakcheck gedaan
Koopwoningen met zonnepanelen
Elk jaar samen
besparen
CO2 omgezet in
bomen
Ook de inwoners van Midden-Delfland zijn groen bezig! We zien namelijk steeds meer woningen met zonnepanelen op de daken die groene energie opwekken. Hiermee dragen de inwoners bij aan de verduurzaming van de gemeente. In Midden-Delfland worden door alle zonnepanelenbezitters 63.528 bomen en 843.125 kg CO2 bespaard. Door het gebruik van zonnepanelen wordt Midden-Delfland nog een beetje groener dan het al was! Wil jij ook gaan verduurzamen? Doe dan een gratis en vrijblijvende dakcheck en ontdek de mogelijkheden van jouw dak!
Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Midden-Delfland kende afgelopen jaar 1124 zonuren.
Op steeds meer daken in Midden-Delfland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.
In Midden-Delfland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.
Direct opbrengst zonder spaargeld
In Midden-Delfland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.
Jij hebt geen spaargeld nodig.
Jouw woning wordt direct meer waard.
Slimmer dan huren!
“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.
Al 1.349 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Midden-Delfland gingen je voor.
Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in Midden-Delfland om zonnepanelen op te plaatsen. In Midden-Delfland zijn 3.365 geschikte woningen en 1.349 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. De inwoners van Midden-Delfland besparen per jaar samen een bedrag van €1.385.423. Ga jij ook voor duurzaam en wil je besparen op jouw energiekosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Zonneplan!
Woon je in één van de volgende straten in Maasland? Houdt dan rekening met een beschermd stadsgezicht. Het gaat om de volgende straten in Maasland: ’s-Herenstraat, Burg van der Lelijkade, Kerkplein, Kerkstraat, Stationsstraat en de Commandeurskade. Daarnaast geldt er een beschermd dorpsgezicht voor het oude kerkdorp ’t Woudt. Het kan zo zijn dat je dan een vergunning nodig hebt van de gemeente om zonnepanelen te laten plaatsen. In de rest van de gemeente is dit niet nodig en kun je direct van start met verduurzamen.
De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Midden-Delfland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Midden-Delfland er nu voor staat?
koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Midden-Delfland
daken zijn geschikt
zonuren per jaar
inwoners hebben een dakcheck gedaan
in 60 seconden geregeld!