088-0203000maandag open om 08:00 uur
Linschoten
Zonnepanelen in Linschoten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Linschoten

Montfoort doet het goed op het gebied van duurzaamheid! Zo verduurzamen steeds meer inwoners van Linschoten bijvoorbeeld met zonnepanelen. Met zonnepanelen wek je je eigen energie op, waardoor je minder fossiele brandstoffen gebruikt. Goed voor het milieu dus! Daarnaast bespaar jij ook nog eens op jouw energierekening. Naast de huishoudens in gemeente Montfoort zijn ook verenigingen duurzaam bezig. Hockeyclub Montfoort heeft namelijk 60 zonnepanelen op het dak en ook Het Wellantcollege in Montfoort heeft maar liefst 253 zonnepanelen op het dak. Wat een goed initiatief!

In de gemeente heeft van de huishoudens al zonnepanelen. Deze huishoudens hebben in één jaar samen al bespaard! Er zijn nog veel daken in de gemeente geschikt voor zonnepanelen. Ben je benieuwd of jouw dak hier één van is? Doe dan de gratis postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt een van onze adviseurs jouw woning. Er wordt contact met je opgenomen om jouw wensen en verbruik door te nemen. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvend dakplan opgesteld, het Zonneplan, met daarin een overzicht van de kosten en opbrengsten.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Linschoten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Linschoten kende afgelopen jaar 1032 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Linschoten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Linschoten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Linschoten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Linschoten

Al 777 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Montfoort gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Linschoten

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat er in de gemeente Montfoort op dit moment op al woningen zonnepanelen liggen. De gemeente is dus al goed op weg met verduurzamen. Maar het kan nóg beter: er zijn nog woningen die geschikt zijn om te profiteren van zonne-energie! Er is dus een grote kans dat jouw dak ook geschikt is. Met zonnepanelen bespaar jij gemiddeld €1.143 euro per jaar.

We hebben al veel installaties mogen leveren in Linschoten . Onze klanten zijn heel tevreden, dat zien we aan ons klantcijfer van 9.4 over 17.922 reviews. Wij zijn hier bij Zonneplan dan ook trots op. Wij willen dat jij altijd 100% tevreden bent. Het Zonneplan serviceplan zorgt ervoor dat jij na installatie van je zonnepanelen zorgeloos geniet. Je hebt 10 jaar garantie op de gehele zonne-installatie, geen voorrij- of montagekosten, gratis reparatieservice, meteen inzicht in de opbrengst van de zonnepanelen en btw-teruggave service.

Zonnepanelen installateur Linschoten

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen halen 400Wp en doordat ze geheel zwart zijn zie je ze minimaal op het dak liggen. Wij zijn bij Zonneplan altijd bezig met het leveren van materialen met betrouwbare kwaliteit van wereldwijde top fabrikanten. De zonnepanelen en omvormers worden direct bij de fabrikant ingekocht en naar Nederland vervoerd. Bij aankomst worden producten steekproefsgewijs getest door Zonneplan.

Zodra de installatie op het dak ligt begin je gelijk met opbrengsten op te wekken. Dit kun je live en overzichtelijk zien in de Zonneplan App. De app ontvangt de data via een versleutelde 4G verbinding van de slimme meter in jouw meterkast. Zo komt deze informatie niet bij derden terecht en blijf je baas over je eigen data.

 

Zonnepanelen kopen in Linschoten

Gemeente Montfoort heeft als doelstelling om in 2030 energieneutraal te zijn. Dit betekent een gelijk tussen de totaal verbruikte energie en de hoeveelheid duurzaam opgewekte energie in . Veel Montfoorters zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Linschoten ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Linschoten .

Linschoten gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Montfoorters voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Linschoten is Slimme energie nu beschikbaar!

 

Vragen over zonnepanelen in Montfoort

 • Waarom zonnepanelen kopen in Montfoort?

  Zonnepanelen kopen in Linschoten heeft voordelen. Op steeds meer daken in Linschoten liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Montfoort?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Moerkapelle. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Montfoort?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Linschoten . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Linschoten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Linschoten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Montfoort er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Montfoort

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!