Laag-Soeren
Zonnepanelen in Laag-Soeren

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Laag-Soeren

Rheden is een groene gemeente! Boven Rheden ligt de Veluwe en onder Rheden ligt ook de IJssel. Er is dus veel groen in gemeente Rheden. Om deze natuur te behouden wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen. Netzoals de inwoners kiezen ook scholen en verenigingen hier voor. Zo liggen er op 7 scholen in de gemeente samen al ruim 2.200 zonnepanelen. Daarnaast worden er ook gastlessen over duurzaamheid gegeven op scholen. Goed bezig!

Inwoners van Laag-Soeren  kunnen met zonuren tot wel €1.027 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen . Doe onze dakcheck en kom erachter wat jij kan gaan besparen!

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Laag-Soeren:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Laag-Soeren kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Laag-Soeren zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Laag-Soeren ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Laag-Soeren kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Laag-Soeren

Al 2,411 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Rheden gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Laag-Soeren

Zonneplan heeft alle koopwoningen in Laag-Soeren bekeken. Wij willen namelijk zo veel mogelijk woningen met geschikte daken laten profiteren van zonne-energie. Uit dit onderzoek bleek dat er in gemeente Rheden maar liefst woningen nog kunnen worden voorzien van zonnepanelen. Benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen? Een van onze adviseurs geeft je graag vrijblijvend een persoonlijk advies aan de hand van jouw wensen.

In Dieren-Zuid, Villapark Overbeek in Velp en het buitengebied van Laag-Soeren moet wel rekening gehouden worden met een beschermd dorpsgezicht. Als jouw woning binnen het beschermde dorpsgezicht valt, is het nog steeds mogelijk om de overstap naar zonne-energie te maken. Hier is alleen een vergunning van de gemeente voor nodig. Zonneplan staat voor iedereen klaar met advies.

Zonnepanelen installateur Laag-Soeren

In Arnhem hebben wij ons eigen installatiedepot en vanuit hier installeren onze Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem en A. Zonnepanelen uit Huissen. Tijdens een installatie dag komt een installatieteam van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit drie monteurs: twee dakspecialisten en één elektricien.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app. Hierin kun jij alles vinden wat betreft het opwekken van jouw eigen zonne-energie, vergelijken van opbrengsten van verschillende periodes maar ook heb jij hiermee inzicht in voorgaande opbrengsten tot aan de dag van de installatie!

Zonnepanelen kopen in Laag-Soeren

Gemeente Rheden heeft als doelstelling om in 2040 CO2-neutraal te zijn. Veel Rhedenaren zijn al aan het bijdragen van deze doelstelling. Er zijn namelijk al huishouden die al zonnepanelen op hun dak hebben laten installeren. Dit is super interessant, want je begint direct de eerste dag al te besparen op jouw energierekening. Wil jij ook zonnepanelen kopen in Laag-Soeren ? Doe de gratis en vrijblijvende een dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Laag-Soeren .

Laag-Soeren gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Rhedenaren voor een energiecontract op basis van variabele tarieven. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. In Laag-Soeren is Slimme energie nu beschikbaar!

Vragen over zonnepanelen in Rheden

 • Waarom zonnepanelen kopen in Rheden?

  Zonnepanelen kopen in Laag-Soeren heeft voordelen. Op steeds meer daken in Laag-Soeren liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Rheden?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in de Laag-Soeren . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Rheden?

  Ons dichtstbijzijnde installatiedepot is gevestigd in Arnhem. Vanuit hier installeren Zonneplan monteurs zonnepanelen in de hele regio. Naast onze eigen teams zijn er in de regio ook twee lokale Zonneplan partners. Elektro Service Doetinchem B.V. uit Doetinchem en A. Zonnepanelen uit Huissen.


Laag-Soeren in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Laag-Soeren steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Rheden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Rheden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!