088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Tytsjerksteradiel
Zonnepanelen in Tytsjerksteradiel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Tytsjerksteradiel

Onze installatieteams staan te popelen om Tytsjerksteradiel te verduurzamen en te voorzien van zonnepanelen. De inwoners kunnen namelijk flink besparen door zonne-energie. Gemiddeld bespaard een huishouden met zonnepanelen wel €1.143 per jaar!

Nadat je een aanvraag hebt gedaan, zal een van onze persoonlijke adviseurs een plan opstellen aan de hand van jouw situatie en wensen. Dit wordt gedaan door middel van haarscherpe luchtfoto’s. Dit alles is uiteraard geheel vrijblijvend. Doe een aanvraag en kom erachter wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen. Ga jij dit jaar ook profiteren van de voordelen van zonne-energie?

Waarom juist nu zonnepanelen in Tytsjerksteradiel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Tytsjerksteradiel kende afgelopen jaar 1030 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Tytsjerksteradiel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Tytsjerksteradiel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Tytsjerksteradiel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Tytsjerksteradiel

Al 2.869 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Tytsjerksteradiel gingen je voor.

Geschikte daken voor zonnepanelen

Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat er veel geschikte daken voor zonnepanelen in de gemeente Tytsjerksteradiel zijn. Er is geen beschermd stadsgezicht in de gemeente, dus voor de aankoop van zonnepanelen is geen vergunning nodig. Van alle 10.350 woningen in de gemeente, zijn er 74% geschikt. Grote kans dus dat het voor jou ook gunstig is om over te gaan op zonne-energie. Ga jij ook voor duurzaam en draag jij bij aan het versnellen van de energietransitie? In dat geval staat Zonneplan voor je klaar!

Duurzaam Tytsjerksteradiel

Gemeente Tytsjerksteradiel gaat voor duurzaam. De doelstelling is om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit is een erg mooie doelstelling, omdat de gemeente zo werkt aan een betere en vooral duurzamere wereld. In de gemeente Tytsjerksteradiel zijn al flinke stappen gezet. Al 28%% van de koopwoningen in gemeente Tytsjerksteradiel profiteert namelijk van zonne-energie. Dit is al een mooi aantal, maar nog niet genoeg om het doel van de gemeente te behalen. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Jij kan hierbij helpen. Mede door het grote aantal geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.


Tytsjerksteradiel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Tytsjerksteradiel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Tytsjerksteradiel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Tytsjerksteradiel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!