phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Rijssen-Holten
Zonnepanelen in Rijssen-Holten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Rijssen-Holten

Steeds meer inwoners van gemeente Rijssen-Holten profiteren van zonne-energie. Uit onderzoek van Zonneplan is gebleken dat er maar liefst 1.890 woningen al van zonnepanelen profiteren. Hiermee helpen zij niet alleen het milieu, maar besparen zij ook flink op de energierekening.

Wil jij ook profiteren van zonnepanelen? Dat kan tijdens het zonnepanelenproject van Zonneplan in Rijssen-Holten . Je krijgt van ons direct het beste en meest voordelige zonnepanelenadvies. In dit advies nemen wij de veiligheid van de installatie, de kwaliteit van de producten en jouw wensen altijd mee. Tijdens dit project is ons doel om samen met jou Rijssen-Holten te verduurzamen en jou 100% tevreden te maken met een persoonlijk zonneplan.

Wanneer je een aanvraag doet, ontvang jij van een persoonlijke adviseur een advies voor jouw woning. Benieuwd wat zonnepanelen voor jouw energierekening kunnen doen? Doe dan geheel vrijblijvend een aanvraag!

Waarom juist nu zonnepanelen in Rijssen-Holten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Rijssen-Holten kende afgelopen jaar 1110 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Rijssen-Holten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Rijssen-Holten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Rijssen-Holten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Rijssen-Holten

Al 1.890 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Rijssen-Holten gingen je voor.

Geschikte daken in Rijssen-Holten

In gemeente Rijssen-Holten zijn er veel geschikte daken voor zonnepanelen. Uit onderzoek is gebleken dat er 7.227 koopwoningen een geschikt dak hebben voor zonnepanelen. Hiervan hebben al 1.890 inwoners de overstap naar zonne-energie gemaakt. Benieuwd of jouw dak geschikt is? Met de gratis dakcheck kom je erachter.

Zonuren in Rijssen-Holten

De afgelopen jaren heeft Zonneplan veel inwoners van de gemeente Rijssen-Holten blij gemaakt met een zonnepaneleninstallatie. Niet gek aangezien er in 2020 wel 1.110 volle zonuren zijn gemeten in Rijssen-Holten . Hiermee bespaarden de inwoners met zonnepanelen flink op hun energierekening. Ga jij dit jaar ook profiteren van de zon?


Rijssen-Holten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Rijssen-Holten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Rijssen-Holten er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Rijssen-Holten

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan