phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 17:00 uur
Nissewaard
Zonnepanelen in Nissewaard

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


zonnepanelen Nissewaard

Nissewaard is al goed bezig met verduurzamen. Zo is er een duurzaam bouwloket beschikbaar voor inwoners en stimuleert de gemeente elektrisch rijden. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, want hiermee besparen zij flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Nissewaard kunnen met 1.145 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 3.899 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €3.197.180.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Nissewaard:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Nissewaard kende afgelopen jaar 1145 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Nissewaard zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Nissewaard ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Nissewaard kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Nissewaard

Al 3.899 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Nissewaard gingen je voor.

Geschikte daken Nissewaard

Uit onderzoek is gebleken dat de daken in gemeente Nissewaard zeer geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Er moet er wel rekening worden gehouden in een aantal steden met een beschermd stadsgezicht .

 • In de volgende straten van Geervliet: Ringdijk, Visserszijde, Toldijk, Spuikade, Barakkenslop, Landpoortstraat, Schoolstraat, Burgemeester van der Minnelaan, Noorddijk en de Oude Singel.
 • In Heenvliet aan de Stationsweg, Markt, Toldam, Korte Welleweg en de Vissersdijk. En
 • In Abbenbroek aan het Kerkplein, Achterweg ZZ, Achterweg, Ring, Gemeenlandsedijk Zuid, Gemeenlandsedijk Noord, De Gorzen.

Woont u in een woning die onder beschermd stadsgezicht valt? Dan is er een vergunning van de gemeente nodig om zonnepanelen te plaatsen.

Nissewaard energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Nissewaard energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 3.899 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Nissewaard, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Nissewaard in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Nissewaard steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Nissewaard er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Nissewaard

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan