phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Langedijk
Zonnepanelen in Langedijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Langedijk

De gemeente Langedijk is al goed bezig met verduurzamen. Zo stimuleren ze inwoners om elektrisch te rijden  en volgen ze de Regionale Energie Strategie. Ook steeds meer inwoners gaan profiteren van duurzame energie door middel van de aanschaf van zonnepanelen. Niet gek, want hiermee besparen zij flink op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Langedijk kunnen met 1.166 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 2.096 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €1.718.720.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Langedijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Langedijk kende afgelopen jaar 1166 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Langedijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Langedijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Langedijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Langedijk

Al 2,096 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Langedijk gingen je voor.

Geschikte daken in Langedijk

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Langedijk . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 6.825 koopwoningen in Langedijk geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

2035 CO2-neutraal

Uiterlijk in 2035 wil Asten CO2-neutraal zijn. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 2.096 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Langedijk, maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Langedijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Langedijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Langedijk er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Langedijk

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan