088 020 3000Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Laarbeek
Zonnepanelen in Laarbeek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Laarbeek

Laarbeek is een erg groene gemeente. In 2016 werd de bosrijke gemeente al bekroond tot groenste gemeente van Nederland en in 2017 werd het zelfs uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Hier stopt het niet bij, want de gemeente wil nog groener worden. Regenpijpen die worden afgezaagd en vervangen door regentonnen, perkjes uitbreiden en de stoep op sommige plekken vervangen door bloemen. Daarnaast zien we ook steeds meer zonnepanelen op de daken van de inwoners van Laarbeek komen. Zo moet Laarbeek nog veel groener worden.

Naast dat de gemeente zo veel groener wordt, besparen de inwoners van Laarbeek ook erg veel door het gebruik van zonnepanelen. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen? Of ben je nieuwsgierig hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen? Vraag dan nu gratis informatie aan! Na uw aanvraag worden al jouw vragen door een zonnepanelenadviseur beantwoord. Je ontvangt een persoonlijk Zonneplan en daarna beslist jij of je ook voor een stralend dak wilt gaan! Benieuwd hoeveel zonnepanelen er al in Laarbeek liggen? Lees dan verder.

Waarom juist nu zonnepanelen in Laarbeek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Laarbeek kende afgelopen jaar 1066 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Laarbeek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Laarbeek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Laarbeek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Laarbeek

Al 1.555 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Laarbeek gingen je voor.

5.672 geschikte daken in Laarbeek

In de gemeente Laarbeek zijn 5.672 daken van koopwoningen geschikt voor zonnepanelen. 1.555 inwoners profiteren met hun eigen zonnepanelen al van zelf-opgewekte zonne-energie. Jouw dak is waarschijnlijk ook geschikt. Maak een mooie stap en verduurzaam jouw gemeente door op jouw woning in Laarbeek zonnepanelen te laten installeren. En het mooie is, dat je hier geen vergunning voor hoeft aan te vragen. In Laarbeek is er namelijk geen sprake van beschermd dorpsgezicht.

 

 

Laarbeek in 2050 energieneutraal

Laarbeek draagt bij aan duurzaam van de gemeente. Het streven is om een prettige en leefbare omgeving te worden. De doelstelling van de provincie Noord-Brabant is om in 2050 energieneutraal te zijn. Al 1.555 koopwoningen in Laarbeek profiteren van zonne-energie. Dit is echter te weinig om in 2050 energieneutraal te worden. Er is dus nog een lange weg te gaan, maar dit wil niet zeggen dat het onmogelijk is! Mede door de 5.672 geschikte daken is zonne-energie een kansrijke optie om te verduurzamen.

 

 


Laarbeek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Laarbeek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Laarbeek er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Laarbeek

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!