088-0203000Morgen open om 09:00 uur
Haarlemmermeer
Zonnepanelen in Haarlemmermeer

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is goed bezig met verduurzamen met zonnepanelen! Zo is de gemeente Haarlemmermeer al sinds 2015 bezig met duurzame projecten, zoals groene schoolpleinen, dorpshuizen verduurzamen en natuurlijk zonnepanelen! Daarnaast krijgt de gemeente ook een nieuw duurzaam gemeentehuis. Tot nu toe besparen 9.999 huishoudens jaarlijks door hun zonnepanelen. Wil jij ook besparen?

De 9.999 huishoudens in de gemeente Haarlemmermeer die al profiteren van zonnepanelen besparen gemiddeld  €1.143 euro per jaar. De gezamenlijke besparing komt uit op €11.428.857 per jaar.

Doe nu ook jouw aanvraag voor een postcodecheck en een van onze adviseurs neemt jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact op om je persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte, jouw persoonlijke Zonneplan, met informatie over het aantal zonnepanelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Haarlemmermeer:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Haarlemmermeer kende afgelopen jaar 1048 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Haarlemmermeer zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Haarlemmermeer ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Haarlemmermeer kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Haarlemmermeer

Al 9.999 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Haarlemmermeer gingen je voor.

Geschikte daken in Haarlemmermeer

Onlangs deed Zonneplan onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Haarlemmermeer. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze geen gunstige ligging of een rieten dak hebben, zijn hier dus niet in meegenomen. Er zijn van de 46.568 koopwoningen maar liefst nog  25.265 woningen geschikt voor zonnepanelen!

Daarnaast heeft Zonneplan gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht, maar dat is niet het geval. Voor het plaatsen van zonnepanelen is dus geen vergunning van de gemeente vereist.

Zonnepanelen installateur Haarlemmermeer

Benieuwd waar wij installeren en hoe onze monteurs dit doen? Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Haarlemmermeer zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

Zonnepanelen kopen in Haarlemmermeer

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Haarlemmermeer energieneutraal is. Veel Haarlemmermeerders zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 9.999 inwoners die overstappen op eigen energie. Een mooi voorbeeld van energieneutraal leven is dat de inwoners van Haarlemmermeer samen al zoveel CO2 bespaard dat dit gelijk staat aan 470.878 bomen! Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Haarlemmermeer . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Haarlemmermeer ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Haarlemmermeer .

Haarlemmermeer gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer Haarlemmermeerders voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Haarlemmermeer !

Vragen over zonnepanelen in Haarlemmermeer

 • Waarom zonnepanelen kopen in Haarlemmermeer?

  Zonnepanelen kopen in Haarlemmermeer heeft voordelen. Op steeds meer daken in Haarlemmermeer liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Haarlemmermeer?

  In Moerkapelle hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio twee lokale Zonneplan partners. Zuidzon uit Amstelveen en Stuz Infra uit Vleuten. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Haarlemmermeer?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Haarlemmermeer. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Haarlemmermeer in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Haarlemmermeer steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Haarlemmermeer er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Haarlemmermeer

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!