phone
netherlands
043-2061007
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Eijsden-Margraten
Zonnepanelen in Eijsden-Margraten

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Eijsden-Margraten

Eijsden-Margraten is al flink aan het verduurzamen! Zo heeft het gemeentehuis van Eijsden Margraten energielabel A, omdat het dak gevuld is met zonnepanelen! Naast het gemeentehuis heeft 32% procent van de geschikte koopwoningen in de gemeente al zonnepanelen. Per jaar besparen zij tot wel €820 euro! 5.536 daken zijn nog geschikt voor zonnepanelen, benieuwd of jouw dak daaronder valt?

In Eijsden-Margraten hebben 2.847 inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gemiddeld besparen zij € 820 op hun energierekening. Via de gratis postcodecheck kom jij er gemakkelijk achter hoeveel jij kunt besparen.

Na het doen van de postcodecheck kom je in contact met één van onze enthousiaste adviseurs. Tijdens het gesprek zal de adviseur jouw dak bekijken door gebruik te maken van haarscherpe satellietbeelden. Op deze manier bekijkt de adviseur of jouw wensen werkelijkheid kunnen worden. Na het zal de adviseur een persoonlijk dakplan opstellen waarin het aantal zonnepanelen staat, jouw jaarlijkse verbruik en opbrengsten én jouw terugverdientijd op de zonnepanelen. Dit is een vrijblijvend advies en kan indien nodig aangepast worden.

Waarom juist nu zonnepanelen in Eijsden-Margraten:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Eijsden-Margraten kende afgelopen jaar 1176 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Eijsden-Margraten zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Eijsden-Margraten ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Eijsden-Margraten kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Eijsden-Margraten

Al 2.847 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Eijsden-Margraten gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht

Binnen Zonneplan worden er verschillende onderzoeken gedaan. Eén van die gemeente is bekijken of er in de Eijsden-Margraten sprake is van beschermd recht.

Beschermd stadsgezicht komt voor in:

Noorbeek : Noorbeek / De Wesch.

Sint Geertruid : Eindstraat en Dorpstraat.

Eijsden : Graaf de Geloeslaan, Bat, Spauwenstraat, Kerkstraat, Diepstraat en Ceasterstraat.

Wanneer je woont in één van deze straten heb je eerst een vergunning nodig van de gemeente om zonnepanelen te mogen plaatsen.

Eijsden-Margraten energieneutraal in 2040

Het doel van de gemeente Eijsden-Margraten is: energieneutraal in 2040. Dit betekent dat er zoveel energie opgewekt moet worden als dat er wordt verbruikt. Zonnepanelen zijn een goede manier om deze doelstelling te behalen. Om het aanschaf van zonnepanelen te stimuleren én op deze manier de doelstelling te behalen, kun je gebruik maken van de provinciale stimuleringslening. Naast deze stimuleringslening zijn er nog meer financieringsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.


Eijsden-Margraten in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Eijsden-Margraten steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Eijsden-Margraten er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Eijsden-Margraten

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan