phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Drechterland
Zonnepanelen in Drechterland

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Drechterland

In Drechterland stappen steeds meer inwoners over op zonnepanelen. Niet gek, want met maar liefst 1.141 zonuren in Drechterland kan namelijk flink worden bespaard op de energierekening. Benieuwd naar de mogelijkheden van uw dak? Lees dan verder.

Drechterland is al goed bezig met het opwekken van zonne-energie. Op dit moment ligt al op 1.561 daken zonnepanelen. Met deze panelen is al 975.625 CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van maar liefst 73.512 bomen. Onze klanten in Drechterland zijn ook erg blij met onze zonnepanelen, zij geven Zonneplan gemiddeld een 9,3! Hier zijn we natuurlijk enorm trots op. We hebben zin om nog meer inwoners van Drechterland blij te maken met zonnepanelen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Drechterland:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Drechterland kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Drechterland zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Drechterland ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Drechterland kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Drechterland

Al 1.561 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Drechterland gingen je voor.

Potentie in Drechterland

Uit onderzoek van Zonneplan blijkt dat er in Drechterland op dit moment op 1.561 woningen al zonnepanelen liggen. De gemeente is dus al goed op weg met verduurzamen. Maar het kan nóg beter: er zijn nog 4.417 woningen die geschikt zijn om te profiteren van zonne-energie! Er is dus een grote kans dat jouw dak ook geschikt is. Wist je dat je gemiddeld  €820 euro per jaar bespaart met zonnepanelen? In Drechterland is er gezamenlijk al maar liefst €1.280.020 bespaard.

Energieneutraal in 2040

In 2040 wil Drechterland energieneutraal zijn. Energieneutraal betekent dat er evenveel energie opgewekt wordt als dat er wordt verbruikt. 25% van de geschikte woningen werkten hier dus al aan mee, maar er is nog veel meer potentie. Bij de aanschaf van zonnepanelen profiteer je dus niet alleen van een lage energierekening, maar help je ook mee aan het verduurzamen van Drechterland . Wil jij ook dagelijks besparen en daarbij meehelpen aan een energieneutraal Drechterland ? Doe dan gratis de postcodecheck en ontvang een vrijblijvend en persoonlijk advies.

 


Drechterland in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Drechterland steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Drechterland er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Drechterland

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan