074-7600647Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Deurningen
Zonnepanelen in Deurningen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Deurningen

De gemeente Oldenzaal is al goed bezig met verduurzamen. Zo is er een energieloket beschikbaar en liggen er zonnepanelen op het stadhuis! Daarnaast heeft Het Twents Carmel College in Oldenzaal ook niet stil gezeten. Deze school heeft de mooie stap gezet en heeft 1.044 zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Hiermee helpen ze het milieu en besparen ze flink op hun energierekening! Ga jij ook profiteren van de zon?

Met 1.033 zonuren per jaar kunnen de inwoners van Oldenzaal wel €1.143 euro per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. Met de huishoudens die al beschikken over zonnepanelen, wordt gezamenlijk al €2.108.835 euro per jaar bespaard.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Deurningen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Deurningen kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Deurningen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Deurningen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Deurningen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Deurningen

Al 1.845 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Oldenzaal gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Deurningen

Zonneplan doet onderzoek naar geschikte daken in gemeentes. Hierbij letten we onder andere op de ligging van het dak, schaduwvorming en de ruimte voor panelen. Uit het onderzoek blijkt dat er maar liefst 7.794 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn nog heel wat woningen die kunnen profiteren van zonnepanelen.

Let wel even op als je in een van de volgende straten woont: de Oliemolenstraat, Pastoriestraat, Ada Kokstraat en de Lyceumstraat. Hier geldt namelijk een beschermd stadsgezicht. Er moet een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van Oldenzaal is er geen vergunning nodig om te starten met zonnepanelen.

Zonnepanelen installateur Deurningen

Ben je opzoek naar een installateur voor zonnepanelen in Deurningen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag langs om de perfecte installatie af te leveren. Onze monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Acadamy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-3140 normen.

In Hengelo hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partners. Tijdens de installatiedag komt er een installatie team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Het team bestaat uit drie monteurs: Twee dakspecialisten en één elektricien

 

 

Zonnepanelen kopen in Deurningen

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Oldenzaal energieneutraal is. Veel Oldenzalers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 1.845 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Deurningen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Deurningen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Deurningen .

Deurningen gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Oldenzalers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Deurningen !

Vragen over zonnepanelen in Oldenzaal

 • Waarom zonnepanelen kopen in Oldenzaal?

  Zonnepanelen kopen in Deurningen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Deurningen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Oldenzaal?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Deurningen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Oldenzaal?

  In Hengelo hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partners. Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Deurningen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Deurningen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Oldenzaal er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Oldenzaal

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!