088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
De Glind
Zonnepanelen in De Glind

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen De Glind

In de gemeente Barneveld is men al goed bezig met zonnepanelen. Op het dak van de middelbare school De Meerwaarde liggen bijvoorbeeld 1.190 zonnepanelen en op 5.116 daken van inwoners zijn zonnepanelen te vinden. Niet gek, want in Barneveld kan je behoorlijk besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel je gemiddeld kan besparen?

Met  1.027 zonuren in de gemeente Barneveld kan je met zonnepanelen al snel  €1.143 euro per jaar besparen op jouw energierekening. Met zonnepanelen wek je namelijk zelf dagelijks hernieuwbare stroom op, hierdoor neem je minder stroom af van het net en stoot je minder CO2 uit. Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar dragen ook nog eens bij aan het milieu.

Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag. Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en jouw huidige en toekomstige energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in De Glind:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. De Glind kende afgelopen jaar 1027 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in De Glind zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In De Glind ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In De Glind kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in De Glind

Al 5.116 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Barneveld gingen je voor.

Geschikte daken in Barneveld

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar alle geschikte daken in de gemeente Barneveld. Huizen die niet geschikt zijn, omdat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn niet meegenomen. Dit resulteert in 4.772 huishoudens die nog kunnen starten met profiteren van zonne-energie. Belangrijk is wel om te weten of jouw woning in beschermd stadsgezicht valt. Dit zou namelijk betekenen dat je een vergunning voor jouw zonnepanelen moet aanvragen. Gelukkig hebben wij goed nieuws: in de gemeente Barneveld is nergens sprake van beschermd stadsgezicht.

Energieneutraal Barneveld

De gemeente Barneveld heeft de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Door de aanschaf van zonnepanelen wordt er steeds minder CO2 uitgestoten. Een mooie stap voor de gemeente om dichterbij het doel te komen. Momenteel heeft de gemeente met alle zonnepanelen al  240.926 bomen weten te redden met de CO2-besparing tot nu toe. Maar ze zijn er nog niet. Dus draag jij met jouw zonnepanelen ook een steentje bij aan de doelstelling?


De Glind in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in De Glind steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Barneveld er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Barneveld

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!