088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Castelre
Zonnepanelen in Castelre

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Castelre

De daken kleuren groen in de gemeente Castelre . Zo heeft de Bremerpoort al sinds 2013 197 zonnepanelen op het dak liggen. Ook steeds meer inwoners in Castelre zijn het zich bewust, het klimaat moet beter. Deze bewustheid ziet Zonneplan terug in de stijging van het aantal daken dat voorzien is van zonnepanelen. Maar er zijn nog steeds veel huishoudens die kunnen gaan genieten van hun eigen zonne-energie. Benieuwd of jij dit ook kan gaan doen met jouw dak?

Zonneplan heeft alle zonnepanelen installaties in de gemeente Baarle-Nassau geteld en ziet dat op 311 daken een zonnepanelen installatie ligt. Een huishouden wat een zonnepanelen installatie op het dak heeft liggen bespaard gemiddeld €1.143 per jaar.

Via onze gratis dakcheck kom je erachter of jij ook kan gaan besparen op de energierekening. Die kans is aanwezig want binnen Baarle-Nassau zijn er nog 1.140 geschikte daken die nog niet zijn voorzien van zonnepanelen. Wanneer je een offerte aanvraagt gaat een persoonlijk adviseur voor jou aan de slag. Hierin neemt de adviseur rekening met jouw wensen en stelt wordt er een plan speciaal voor jouw dak opgesteld. De offerte is geheel vrijblijvend en kan altijd nog aangepast worden waar nodig.

Waarom juist nu zonnepanelen in Castelre:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Castelre kende afgelopen jaar 1074 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Castelre zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Castelre ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Castelre kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Castelre

Al 311 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Baarle-Nassau gingen je voor.

Daken geschikt in Castelre

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte woningen in de gemeente om zonnepanelen op te installeren. In gemeente Baarle-Nassau zijn 1.451 geschikte woningen en 311 woningen hiervan beschikken al over zonnepanelen op het dak. Goede keuze! Want de zon scheen wel 1.074 uur in de gemeente.

Goed nieuws voor de inwoners in Castelre . Er is geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen. In veel plaatsen dient namelijk wel een vergunning worden aangevraagd doordat er een beschermd stadsgezicht geldt. Ook heeft Castelre weinig flats en appartementen, waar weinig zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. De daken zijn dus zeer geschikt voor zonnepanelen in de Castelre .

Gemeente Baarle-Nassau klimaat bewust

De gemeente Baarle-Nassau heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Zonnepanelen zijn een goede optie om bij te dragen aan deze doelstelling. Alle zonnepanelen die binnen de gemeente al op koopwoningen liggen, hebben namelijk al 14.646 bomen gered. Dus naast dat jij profiteert van een mooie besparing op de energierekening, draag jij ook bij aan het verbeteren van het klimaat en de doelstelling van jouw gemeente.


Castelre in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Castelre steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Baarle-Nassau er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Baarle-Nassau

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!