phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Bunnik
Zonnepanelen in Bunnik

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bunnik

De inwoners van de gemeente Bunnik gaan over op hernieuwbare energie. Bunnik presteert op het gebied van zonnepanelen bovengemiddeld in de provincie Utrecht. De gemeente kent al 1.122 huishoudens met zonnepanelen. Ben je benieuwd hoeveel zij per jaar besparen?

Tot nu toe wisten de inwoners van Bunnik al 701.250 kg CO2 te besparen. Wat gelijk staat aan het planten van 52.838 bomen.

Naast de bijdrage aan het klimaat en het milieu zijn zonnepanelen ook zeer interessant voor je portemonnee. De 1.122 huishoudens in Bunnik besparen gemiddeld al 820 euro per jaar. Samen besparen zij jaarlijks €920.040!

Waarom juist nu zonnepanelen in Bunnik:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bunnik kende afgelopen jaar 1125 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bunnik zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bunnik ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bunnik kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bunnik

Al 1.122 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bunnik gingen je voor.

Geschikte daken in Bunnik

Zonneplan doet constant onderzoek naar de koopwoningen in jouw gemeente. In Bunnik zijn er maar liefst 2.708 huishoudens die nog niet profiteren van zonnepanelen. Bij het onderzoek wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals het dakoppervlak, schuwwerking etc. Eén van de factoren in de gemeente Bunnik is het beschermd stadsgezicht in Werkhoven. Dit betekent dat dit gebied een bijzonder cultuurhistorisch karakter heeft.. Werkhoven heeft een beschermd stadsgezicht in de straten Brink, Beverweertseweg en Achterpad. In deze straten moet er een vergunning aangevraagd te worden voor het plaatsen van zonnepanelen. In de rest van de gemeente kunnen de zonnepanelen geplaatst worden zonder vergunning.

Bunnik energieneutraal in 2040

De gemeente Bunnik heeft de ambitie om in 2040 energieneutraal te zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als er verbruikt wordt. Een goede manier om dit te realiseren is door middel van zonne-energie. Zonneplan wil hier graag aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Help jij ook mee aan deze doelstelling?


Bunnik in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bunnik steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bunnik er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bunnik

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan