077-2061016Bereikbaar tot 20:30 uur
Broekhuizen
Zonnepanelen in Broekhuizen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Broekhuizen

In Horst aan de Maas zijn steeds meer zonnepanelen te zien. Op de sporthal ’t Brugeind in Meerlo liggen zonnepanelen op het dak en meerdere zorggebouwen van de Zorggroep maken gebruik van zonne-energie. Ook steeds meer inwoners van de gemeente kiezen voor zonnepanelen. Deze inwoners zijn waarschijnlijk op de hoogte van de voordelen van zonnepanelen. Benieuwd naar de voordelen van zonnepanelen? Lees dan verder.

Met zonnepanelen kun je flink besparen op jouw energierekening. Zo bespaart een huishouden gemiddeld jaarlijks €1.143. De inwoners van de gemeente die al profiteren van zonnepanelen besparen gezamenlijk zelfs   €4.620.006 . Daarnaast zijn zonnepanelen ook een milieuvriendelijke manier van energie opwekken. Het is dus niet zo vreemd dat al 28% van de daken zonnepanelen hebben. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden om te besparen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Als de postcodecheck is ingevuld, neemt een van onze adviseurs contact met je op om persoonlijke wensen en besparingen te bespreken. Met deze informatie stelt jouw persoonlijke adviseur een gepersonaliseerd Zonneplan op. In dit plan vind je informatie over de totale kosten, opbrengsten en een uitleg over de gekozen materialen.

 

Waarom juist nu zonnepanelen in Broekhuizen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Broekhuizen kende afgelopen jaar 1046 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Broekhuizen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Broekhuizen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Broekhuizen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Broekhuizen

Al 4.042 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Horst aan de Maas gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Broekhuizen

Recentelijk heeft Zonneplan alle daken in de gemeente Horst aan de Maas bekeken. De daken werden beoordeeld op geschiktheid voor zonnepanelen, waarin we uitgaan van de ligging, de schaduwwerking en de ruimte op het dak. Uit dit onderzoek blijkt dat er 9.564 daken geschikt zijn voor zonnepanelen. Dit betekent dat nog veel inwoners zonnepanelen kunnen laten installeren op hun dak.

Het is wel belangrijk om te weten dat er in Griendtsveen of  Lottum sprake is van beschermd stadsgezicht. Deze gebieden hebben een grote historische en culturele waarde, dat de gemeente hier een beschermd stadsgezicht laat gelden. Dit houdt in dat je bij de aanschaf van zonnepanelen een vergunning aan moet vragen bij jouw gemeente.

Zonnepanelen installateur Broekhuizen

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Broekhuizen ? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Broekhuizen zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

Na de installatie kun jij jouw opbrengsten bijhouden in de Zonneplan app en heb je recht op 10 jaar Zonneplan Serviceplan. Met het Zonneplan Serviceplan ben jij ervan verzekerd dat je 10 jaar lang een werkend systeem hebt en niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Onder het serviceplan vallen onder andere voorrijkosten, montagekosten en de btw-teruggave service die volledig uit handen wordt genomen door Zonneplan.

 

Zonnepanelen kopen in Broekhuizen

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Horst aan de Maas energieneutraal is. Veel inwoners van onder andere Broekhuizen zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 4.042 inwoners in de gemeente die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Broekhuizen . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Broekhuizen ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Broekhuizen .

Broekhuizen gaat voor Slimme Energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Broekhuizen voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Broekhuizen !

Vragen over zonnepanelen in Horst aan de Maas

 • Waarom zonnepanelen kopen in Horst aan de Maas?

  Zonnepanelen kopen in Broekhuizen heeft voordelen. Op steeds meer daken in Broekhuizen liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Horst aan de Maas?

  Wij installeren zonnepanelen vanuit ons eigen installatiedepot in Eindhoven. Tijdens de installatiedag komt het team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Dit team bestaat uit twee dakspecialisten en één elektricien. Deze Zonneplanners starten de installatie door de details van belangrijke stappen van de installatie met jou te bespreken.

  Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook nog twee lokale Zonneplan partners. Brunschot Solar Techniek uit Swalmen en Ultra Solar uit Roermond. Samen verduurzamen wij de regio!

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Horst aan de Maas?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Broekhuizen . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Broekhuizen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Broekhuizen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Horst aan de Maas er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Horst aan de Maas

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!