088-0203000Bereikbaar tot 20:30 uur
Bovenkarspel
Zonnepanelen in Bovenkarspel

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bovenkarspel

Ben jij al klaar om net als vele andere inwoners van Bovenkarspel zelf energie op te wekken met zonnepanelen? De gemeente Stede Broec wordt steeds duurzamer. Steeds meer inwoners kiezen voor zonnepanelen en ook ligt het dak van de brandweergarage in Bovenkarspel vol met zonnepanelen. Wat goed bezig!

Wij van Zonneplan maken Bovenkarspel graag nog groener door het gebruik van duurzame energie. Hiermee draag jij bij aan een betere leefomgeving en help je direct mee met het verduurzamen van Nederland. De inwoners van Stede Broec zijn al goed bezig en besparen samen bomen.

Door het opwekken van zonne-stroom help je niet alleen het milieu, maar scheelt het jou ook enorm op de energierekening. Gemiddeld bespaar je namelijk jaarlijks zo’n €1.027 euro met het opwekken van je eigen zonne-energie. Wil jij ook gaan starten met besparen? Doe dan de gratis en vrijblijvende postcodecheck.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bovenkarspel:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bovenkarspel kende afgelopen jaar 1075 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bovenkarspel zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bovenkarspel ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bovenkarspel kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bovenkarspel

Al 743 opgewekte zonnepaneeleigenaren in Bovenkarspel gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Bovenkarspel

Onze ervaren zonnepanelen monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Bovenkarspel zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we graag langs om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer jij akkoord gaat met jouw zonneplan kun je zelf bepalen wanneer de installatie plaatsvind. Met de zelfplanner kun je gemakkelijk zien welke data er in Bovenkarspel beschikbaar zijn om de installatie te plaatsen. Na de installatie kun jij je opbrengsten zien in de Zonneplan app. Deze app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Je ziet altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Super handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren!

Zonnepanelen installateur Bovenkarspel

Voordat jij zonnepanelen aanschaft heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor jou verzameld. Het is ons bijvoorbeeld opgevallen dat in de Bovenkarspel geen sprake is van een beschermd stadsgezicht. Hierdoor kunnen zonnepanelen op jouw dak geplaatst worden zonder dat een vergunning van de gemeente nodig is. Daarnaast zijn er ook nog maar liefst geschikt voor zonnepanelen.

Onze monteurs installeren mooie zwarte zonnepanelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek. Eén paneel levert dan al gemiddeld 320 Kwh per jaar op. Direct na het installeren begint jouw installatie met besparen!

Zonnepanelen kopen in Bovenkarspel

Het doel van de gemeente Stede Broec is: energieneutraal in 2040. Veel Bovenkarspelers zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Bovenkarspel . Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Bovenkarspel ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bovenkarspel .

Bovenkarspel gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Bovenkarspelers voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Bovenkarspel zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Bovenkarspel !

Vragen over zonnepanelen in Bovenkarspel

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bovenkarspel?

  Zonnepanelen kopen in Bovenkarspel heeft voordelen. Op steeds meer daken in Bovenkarspel liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bovenkarspel?

  In Hoorn hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zit er in de regio ook een lokale Zonneplan partners. Installatiegroep Duurzaam B.V. uit Lelystad. Samen verduurzamen wij de regio! Tijdens de installatiedag komt er een installatie team van Zonneplan jouw zonnepanelen en omvormer installeren. Het team bestaat uit drie monteurs: Twee dakspecialisten en één elektricien.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bovenkarspel?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bovenkarspel . Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.


Bovenkarspel in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bovenkarspel steeds populairder geworden. Benieuwd hoe Bovenkarspel er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in Bovenkarspel

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!