088-0203000 Open tot 20:30 uur

Zonnepanelen Bovenkarspel

  • Verdien gemiddeld € 635 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

263 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 18.600 besparen

Elk jaar samen besparen

1084 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Bovenkarspel

De weg naar duurzaamheid is ingeslagen. Steeds meer inwoners in de gemeente Stede Broec maken de overstap naar duurzame energie door middel van zonnepanelen. Als we kijken naar het gemiddeld aantal daken dat al voorzien is van zonnepanelen loopt Stede Broec voor op het gemiddelde van de provincie Noord-Holland. Zonneplan is al bekend bij de inwoners van Stede Broec.

Een klant uit Bovenkarspel

Als je met zonnepanelen bezig bent hoor je om je heen ineens veel meer mensen die geïnteresseerd zijn. Deze mensen verwijs ik door naar Zonneplan. De afwerking van de installatie is erg goed, de offerte is keurig. Daarnaast is het contact ook erg goed.

Daken geschikt voor zonnepanelen

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de daken in de gemeente Stede Broec. Hieruit is naar voren gekomen dat de daken in Stede Broec zeer geschikt zijn voor het plaatsen van Zonnepanelen. Waar veel gemeenten rekening moeten houden met een beschermd stadsgezicht heeft Stede Broec hier geen last van. Er kunnen dus zonder vergunning zonnepanelen geplaatst worden.

Stede Broec op weg naar de top

In de gemeente Stede Broec zijn er volgens onderzoek ruim 8500 woningen geschikt voor het plaatsen van Zonnepanelen. Tot op heden zijn er al 434 woningen voorzien van zonnepanelen, wat 5,11% is van alle geschikte woningen in Stede Broec. Dit is bijna het dubbele als we het vergelijken met het gemiddelde in Noord-Holland wat op 2,9% ligt. Nu nog de top bereiken. Helpt u ook mee?


Landelijke Energiebespaarlening

30% energie besparen t.o.v. 2011” dat is de ambitie van Stede Broec om de gemeente te verduurzamen. De inwoners kunnen vanaf nu dan ook gebruik maken van de Energiebespaarlening.

De Energiebespaarlening is een lening waarmee u de aanschaf van zonnepanelen kunt financieren:

• Rente tussen de 2,2% en de 2,9%

• Het minimum leenbedrag is €2.500,- het maximum is €25.000,-

• Looptijd tussen de 7 jaar en 15 jaar

• U kunt boetevrij aflossen

Wilt u meer informatie over de Energiebespaarlening, dan kunt u hier een kijkje nemen: op het kenniscentrum of ga hier naar de website van het Energiebespaarfonds

Voor meer informatie over duurzaamheid binnen de gemeente Stede Broec kunt u de website van het energieloket bekijken: klik hier voor het energieloket Stede Broec

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

8 reviews van mensen uit de omgeving van Stede Broec

Gemiddeld
9,5
9.0
Ben heel erg tevreden over Zonneplan. De installatie heb ik de eerste keer afgezegd omdat de bekabeling niet naar wens kwam te liggen. Dit was geen enkel probleem en later werd er wel een manier gevonden om de kabels naar tevredenheid weg te werken. Het contact was goed en duidelijk tijdens het hele traject. Je merkt aan alles dat Zonneplan het werk serieus neemt.
Zonnepanelen Bovenkarspel
Gekozen voor Zonneplan ONE 5K-S2 en DMEGC Solar 320 Wp All Black

9.0
Ik heb het als erg prettig ervaren. De installatie ging erg voorspoedig, alleen waren de monteurs bepaald gereedschap vergeten waardoor er even wat vertraging was ontstaan. Gelukkig is dit netjes opgelost.
Zonnepanelen Bovenkarspel
Gekozen voor SolarEdge SE5K SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Ik ben helemaal verslaafd aan de app waarmee ik mijn opbrengst in kan zien van de zonnepanelen! Ze liggen er mooi op en ik ben helemaal tevreden. Er kwam ook iemand bij mij aan de deur die vroeg naar de zonnepanelen, dus die heb ik direct doorgestuurd naar Zonneplan.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.6
Het proces is helemaal naar wens verlopen! Doordat mijn dak moeilijk bereikbaar was, konden de installateurs niet alle panelen bij het eerste bezoek leggen. Maar ze kwamen de volgende dag al direct de andere panelen leggen, echt super! De btw heb ik teruggekregen en hier heb ik geen omkijken naar gehad. Echt perfect, mijn complimenten daarover!
Gekozen voor Zeverlution 3680 en Trina Solar 295 Wp Black/white

9.0
Het is goed gegaan, de panelen liggen er prima op. De jongens hebben keurig werk afgeleverd en het ging voorspoedig. Ik heb eigenlijk weinig negatiefs te melden.
Gekozen voor Zeversolar TL2000 en Trina Solar 265 Wp All Black

10.0
We zijn hartstikke tevreden. De eerste maand zit erop en ik heb voor de grap even alles tegen elkaar afgestreept. We leveren op het moment hartstikke veel terug, terwijl het nog maar Maart is. Ik ben blij met de installatie en ben blij met Zonneplan. De service was goed en de jongens eromheen ook.
Gekozen voor Zeversolar TL3000 en Trina Solar 260 Wp All Black

9.0
De installatie verliep perfect. Dat is echt goed gegaan. Ik moet erbij zeggen dat ik van tevoren zelf al alle gaten had geboord. De aansluiting binnen was daarom makkelijk. Ik kom uit het elektrovak, dus ik had daar ook het gereedschap voor. Maar voor de rest ging het heel soepel. Alles volgens afspraak.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en Trina Solar 260 Wp All Black

10.0
Eigenlijk kijk ik heel positief terug. Eén dingetje vind ik jammer en dat is dat ik de opbrengsten niet via een applicatie kan aflezen. De omvormer zit op een mooie plek, maar niet om hem af te lezen. Mijn buurman is één van de installateurs van Zonneplan, dus dat was een voordeeltje voor mij. Ik geef Zonneplan en de installateurs een 10 plus.
Gekozen voor Zeversolar TL1500 en Trina Solar 260 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag