088 020 3000maandag open om 08:00 uur
Bornerbroek
Zonnepanelen in Bornerbroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bornerbroek

Gemeente Almelo is al goed bezig met verduurzamen en dat is te zien. Almelo heeft dan ook niet voor niks het meest duurzame stadshuis van Nederland! Door de manier waarop het stadhuis is gebouwd en de technieken die zijn gebruikt kan er jaarlijks wel 100.000 kWh elektriciteit worden bespaard. Dat is pas duurzaam! Daarnaast zitten de inwoners van Almelo ook niet stil. Veel inwoners profiteren al van hun eigen zonne-energie. Niet gek, aangezien er flink bespaard kan worden op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar de potentie van zonnepanelen in Almelo. Hieruit is gebleken dat er maar liefst 3.627 huishoudens al profiteren van zonnepanelen. Met zonnepanelen bespaar je gemiddeld €1.027 per jaar. Wil jij weten wat zonnepanelen voor jouw kunnen betekenen? Doe dan de gratis postcodecheck.

Met de postcodecheck zal een adviseur jouw woning onder de loep nemen. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en verbruik. Je ontvangt een persoonlijk Zonneplan met info over het aantal panelen, de kosten en natuurlijk de opbrengsten!

zonnepanelen

Waarom juist nu zonnepanelen in Bornerbroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bornerbroek kende afgelopen jaar 1033 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bornerbroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bornerbroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bornerbroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bornerbroek

Al 3.627 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Almelo gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Almelo

In de gemeente Almelo zijn maar liefst 14.154 daken geschikt voor zonnepanelen. Dit komt deels omdat er in de gemeente Almelo geen beschermd stadsgezicht geldt. Dit houdt in dat er in de gemeente geen vergunning nodig is om zonnepanelen te laten installeren. Hiermee wordt de stap naar duurzame energie nog makkelijker!

Wij bieden full black designer zonnepanelen aan. Zoals de naam al suggereert, zijn deze panelen volledig mat zwart. Ze halen 400 Wp en zijn de meest rendabele panelen die wij tot nu toe hebben gehad. Deze panelen worden ook wel design zonnepanelen genoemd. De zonnecellen zijn namelijk bijna egaal zwart en het backsheet is ook zwart. Hierdoor vormen de zonnepanelen één geheel en vallen ze minimaal op op het dak.

Zonnepanelen installateur Almelo

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Almelo? Onze ervaren monteurs en installatiepartners komen graag bij je langs. Onze installateurs in Almelo zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Na het maken van een persoonlijk Zonneplan, komen we langs om de zonnepanelen te installeren.

In Hengelo hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

 

Zonnepanelen kopen in Almelo

De gemeente heeft als doel dat in 2050 Almelo energieneutraal is. Veel Almeloërs zijn dan ook al bezig met deze veranderingen en er zijn al 3.627 inwoners die overstappen op eigen energie. Als bewoner kun jij er ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen op jouw dak in Almelo. Super interessant, want je begint al vanaf de eerste dag met verdienen. Wil jij zonnepanelen kopen in Almelo? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Almelo.

Almelo gaat voor slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer Almeloërs voor een energiecontract op basis van uurprijzen. Geen vast contract meer dus, maar zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Almelo!

Vragen over zonnepanelen in Almelo

 • Waarom zonnepanelen kopen in Almelo?

  Zonnepanelen kopen in Almelo heeft voordelen. Op steeds meer daken in Almelo liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.027 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Almelo?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Almelo. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Almelo?

  In Hengelo hebben wij een eigen installatiedepot en installeren Zonneplan installateurs zonnepanelen. Naast onze eigen teams zitten er in de regio ook een lokale Zonneplan partner. Paauwe Installaties uit Wierden. Samen verduurzamen wij de lokale regio!

   


Bornerbroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bornerbroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Almelo er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Almelo

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!