088 020 3000Bereikbaar tot 18:00 uur
Bodegraven-Reeuwijk
Zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bodegraven-Reeuwijk

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk is al goed op weg met verduurzamen! Zo vinden er allerlei duurzame evenementen in de gemeente plaats. Ook stappen steeds meer inwoners over op zonne-energie. Hiermee besparen zij flink op de energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

In Bodegraven-Reeuwijk hebben 2.251 inwoners zonnepanelen. Samen wekken ze eigen stroom op en zijn ze minder afhankelijk van het net. Gezamenlijk besparen zij €2.572.893 euro op hun energierekening. Gemiddeld is dit €1.143 per jaar. Met onze gratis postcodecheck kom jij ook te weten hoeveel je kunt besparen.

Na de aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jou persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Na het gesprek met de adviseur ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bodegraven-Reeuwijk kende afgelopen jaar 1082 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bodegraven-Reeuwijk zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bodegraven-Reeuwijk ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bodegraven-Reeuwijk kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk

Al 2.251 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk gingen je voor.

Dak geschikt voor zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk

Zonneplan doet onderzoek naar de potentie van daken. Hierbij kijken we naar alle relevante aspecten die komen kijken bij het plaatsen van zonnepanelen. Denk hierbij aan daken die niet geschikt zijn, zoals rieten daken, een verkeerde ligging van het dak of obstakels die de zon kunnen hinderen. Uit dit onderzoek blijkt dat nog 5.753 daken in gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunnen profiteren van zonnepanelen! De daken met zonnepanelen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk hebben al 1.406.875 CO2 bespaard. Dit staat gelijk aan het planten van 106.006 bomen!

Ook is er geen sprake van een beschermd stads- of dorpsgezicht binnen de gemeente. Iedereen kan dus zonnepanelen op hun dak plaatsen zonder daarvoor een vergunning aan te hoeven vragen.

Zonnepanelen installateur Bodegraven-Reeuwijk

Ben je op zoek naar een zonnepanelen installateur in Bodegraven-Reeuwijk ? Onze vakkundige monteurs en installatiepartners staan te popelen om bij jou een compleet zonnepanelensysteem af te leveren. Het systeem bestaat onder andere uit geheel zwarte panelen met een maximaal vermogen van 400 wattpiek, de Zonneplan One omvormer en de Zonneplan app die via een versleutelde 4G verbinding communiceert met jouw slimme meter. Zo heb jij altijd live inzicht in wat jouw zonnepanelen opwekken.

Onze installateurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140. Ze leggen kort uit hoe de installatie werkt en laten de werkplek weer netjes achter. Het Zonneplan installatiedepot dat het dichtstbij Bodegraven-Reeuwijk ligt is het depot in Moerkapelle. Daarnaast hebben wij nog twee lokale Zonneplan partners die ons helpen Bodegraven-Reeuwijk en de rest van de regio te verduurzamen.

Zonnepanelen kopen in Bodegraven-Reeuwijk

Uiterlijk in 2035 wil gemeente Bodegraven-Reeuwijk klimaatneutraal zijn. Dit houdt in dat alle CO2-uitstoot die bij het energie opwekken vrijkomt gecompenseerd wordt. Veel inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zijn al bezig met deze veranderingen en er zijn er veel die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Je bespaart namelijk ook direct op jouw eigen energierekening! Wil jij zonnepanelen kopen in Bodegraven-Reeuwijk ? Doe de gratis dakcheck en krijg direct inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk .

Bodegraven-Reeuwijk gaat voor Slimme energie

In 2022 kiezen steeds meer inwoners van Bodegraven-Reeuwijk voor een energiecontract op basis van uurtarieven. Geen vast contract meer dus, maar een dynamisch energiecontract. Zo heb je in Bodegraven-Reeuwijk zelf invloed op jouw energierekening. Met Slimme energie krijg je stroom voor dynamische uurprijzen en zie je via de Zonneplan app wanneer stroom écht groen en goedkoop is. Slimme energie is nu beschikbaar in Bodegraven-Reeuwijk !

Vragen over zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk

 • Waarom zonnepanelen kopen in Bodegraven-Reeuwijk?

  Zonnepanelen kopen in Bodegraven-Reeuwijk heeft voordelen. Op steeds meer daken in Bodegraven-Reeuwijk liggen zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld €1.143 per jaar. En verkoop jij je woning in de toekomst? Dan is jouw woning door de zonnepanelen gemiddeld 5.000,- euro meer waard.

 • Zijn er subsidies voor zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk?

  Er is op dit moment geen subsidie op zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk. Wel krijg je op dit moment €750,- btw terug van de Belastingdienst en profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling. Wil je zeker weten of er lokale stimuleringsregelingen actief zijn. Vraag het vrijblijvend aan één van onze adviseurs.

 • Zit er een Zonneplan zonnepanelen installateur in Bodegraven-Reeuwijk?

  In de buurt van Bodegraven-Reeuwijk is het Zonneplan installatiedepot in Moerkapelle gevestigd. Vanuit hier installeren onze eigen ervaren monteurs Zonnepanelen. Daarnaast hebben wij nog twee lokale Zonneplan partners in Den Haag. Samen verduurzamen wij de lokale regio!


Bodegraven-Reeuwijk in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bodegraven-Reeuwijk steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Bodegraven-Reeuwijk er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!