088-0203000 Open om 08:30 uur

Zonnepanelen Bocholtz

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Binnen 60 seconden geregeld

652 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 51.000 besparen

Elk jaar samen besparen

3627 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelen in Bocholtz

Onze monteurs staan te popelen om Bocholtz verder te verduurzamen! Er zijn namelijk nog maar weinig daken gevuld met zonnepanelen, terwijl er meer dan 1000 daken geschikt zijn! Grote kans dat u dus ook kunt verduurzamen, want met zonnepanelen helpt u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook op de energierekening!

Een klant uit Bocholtz

Ik ben helemaal tevreden. Ik heb altijd contact gehad met Julia, ze was altijd professioneel en vriendelijk. Ik ben ook met Zonneplan in zee gegaan omdat ik een goed gevoel had bij het bedrijf. Bij de installatie is ook perfect werk geleverd. Nu kijk ik nog iedere dag wat de zonnepanelen opbrengen.

De daken in Bocholtz

Uit het onderzoek van Zonneplan blijkt dat 84% van de daken geschikt is voor zonnepanelen. Dat is super veel! Slechts 10% van deze woningen profiteert daadwerkelijk van zonne-energie. Er kunnen dus nog veel meer daken profiteren. Ook is er in Bocholtz geen beschermd stadsgezicht. Dit houdt in dat er geen vergunning aangevraagd hoeft te worden voor het plaatsen van zonnepanelen.

Bocholtz en Simpelveld

Bocholtz doet het al heel goed in vergelijking met andere plaatsen in Nederland, maar de plaats Simpelveld doet het net iets beter. Simpelveld heeft namelijk al op 242 daken zonnepanelen liggen, terwijl Bocholtz op 159 daken zonne-installaties heeft. Bocholtz kan Simpelveld zeker inhalen, vooral met de potentie die de daken van Bocholtz hebben. Als dit lukt is het een hele mooie prestatie, terwijl we samen ook meehelpen aan een duurzamere toekomst. Wilt u wel investeren in zonne-energie, maar zonder eigen geld? Lees dan verder.


Stimuleringslening Limburg

De provincie Limburg vindt verduurzaming heel erg belangrijk. Daarom is er voor de hele provincie een stimuleringslening beschikbaar gesteld. Met deze lening kunt u gemakkelijk uw huis verduurzamen, zonder dat u uw eigen geld hoeft te investeren.

  • Het leenbedrag is minimaal €2.500,- en maximaal €25.000
  • Looptijd van 10 tot 15 jaar
  • Vaststaande rente van 2%
  • Boetevrij aflossen met een minimum bedrag van €250,-
Wilt u meer informatie over de stimuleringslening Limburg? Kijk dan op de website van het SVn of op de website van de provincie.

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

6 reviews van mensen uit de omgeving van Simpelveld

Gemiddeld
8,9
9.0
Ik ben gelukkig met de zonnepanelen. De adviseur heeft mij goed geholpen en reageerde fijn op mijn vragen. De installatie verliep uitstekend, de mannen hebben goed gewerkt en alles is goed gemonteerd.
Gekozen voor SolarEdge SE5000 HD Wave SetApp en JA Solar 305 Wp All Black

8.6
Doordat ik heb geïnvesteerd in zonnepanelen heb ik er een nieuwe duurzame hobby bij gekregen, het is super leuk om alle opbrengsten bij te houden.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en Trina Solar 275 Wp Poly

9.0
Ik ben helemaal tevreden. Ik heb altijd contact gehad met Julia, ze was altijd professioneel en vriendelijk. Ik ben ook met Zonneplan in zee gegaan omdat ik een goed gevoel had bij het bedrijf. Bij de installatie is ook perfect werk geleverd. Nu kijk ik nog iedere dag wat de zonnepanelen opbrengen.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben hartstikke tevreden met de zonnepanelen van Zonneplan en ben ook dik tevreden met de resultaten. Ik kreeg een keurig advies van Danïël en de installateurs hebben alles netjes geïnstalleerd. Ook op zolder waar de omvormer staat ziet alles er perfect uit.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 1.5 en Trina Solar 275 Wp All Black

9.0
Ik ben erg tevreden over de zonnepanelen. Het gaat allemaal prima ik heb geen problemen. Het advies was goed en de installatie ging ook erg goed!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave en JA Solar 280 Wp All Black 40 mm

9.0
Zonneplan was niet de goedkoopste, niet de duurste, maar wel de beste. Ik had het meeste vertrouwen in hun offerte. Ik had wel verwacht dat ze voor de nazorg wat eerder hadden gebeld. Verder is de installatie heel goed en snel verlopen. Er zijn wel 15 pannen gesneuveld. Ik had er nog 16 liggen, dus dat was net genoeg.
Gekozen voor SMA Sunny Boy 3000TL-21 en BYD 260 Wp

Verdienen met zonnepanelen?

aan de slag