Bleskensgraaf ca
Zonnepanelen in Bleskensgraaf ca

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.027 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Bleskensgraaf ca

Ga jij net als inwoners uit de gemeente Molenlanden zelf energie opwekken met zonnepanelen? Wil jij ook profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Met zonnepanelen help je namelijk niet alleen het milieu een handje, maar bespaar je tegelijkertijd ook flink op jouw energierekening. Benieuwd wat je met zonnepanelen kunt besparen?

Al van de inwoners profiteert van de voordelen van zonnepanelen. Deze inwoners hebben in 2020 gezamenlijk al
bespaard. Dit betekent dat met zonnepanelen één huishouden gemiddeld jaarlijks ongeveer €1.027 bespaart. Ben jij benieuwd of jouw woning geschikt is voor het profiteren  van zonnepanelen? Doe de postcodecheck.

Na het invullen van de postcodecheck bekijkt één van onze persoonlijke adviseurs of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen. Hij of zij neemt contact met je op om jouw wensen en energieverbruik te bespreken. Aan de hand van deze informatie maakt jouw adviseur een dakplan passend bij jouw situatie. In dit dakplan staat specifieke informatie over de materialen, de totale kosten en opbrengsten. Al inwoners uit de gemeente gingen jouw voor.

Waarom juist nu zonnepanelen in Bleskensgraaf ca:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Bleskensgraaf ca kende afgelopen jaar 1073 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Bleskensgraaf ca zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.027,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Bleskensgraaf ca ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Bleskensgraaf ca kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Bleskensgraaf ca

Al 2,321 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Molenlanden gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht in Molenlanden

In de gemeente Molenland zijn er geschikte daken voor zonnepanelen. Dit aantal woningen is uit het onderzoek van Zonneplan gekomen. Zonneplan bekijkt tijdens dit onderzoek de woningen in de gemeente en beoordeelt of deze geschikt zijn voor zonnepanelen. Bij woningen kijken we of de ligging van het dak gunstig is, hoeveel ruimte er op het dak beschikbaar is en of het dak geschikte dakbedekking heeft. Er zijn nog een hoop woningen geschikt voor zonnepanelen, de eigenaren van deze woningen kunnen nog profiteren.

Binnen de gemeente Molenlanden is er in twee plaatsen sprake van een beschermd stadsgezicht. Deze gebieden hebben volgens de gemeente zo’n grote cultuurhistorische waarde dat deze zo veel mogelijk behouden moet worden. Het eerste gebied bevindt zich in een groot deel van Nieuwenpoort. Het tweede gebied is bijna de gehele plaats Noordeloos. Let goed op. Woon jij in één van deze twee beschermde stadsgezichten? Vraag dan eerst een vergunning aan bij de gemeente, voordat je zonnepanelen laat installeren!

Molenlanden energieneutraal in 2050

De doelstelling van de gemeente Molenlanden is om in 2050 energieneutraal te zijn. De gemeente is al flink op weg, want op  woningen liggen zonnepanelen. Samen hebben deze woningen dit jaar al  kg CO2 bespaard. Dit is al een hele prestatie. Maar om de doelstelling op tijd te halen, zullen er meerdere inwoners moeten overstappen op zonne-energie. En voor zonne-energie zijn de woningen in de gemeente Molenlanden zeer geschikt: er kunnen namelijk nog 4.708 woningen verduurzamen met zonnepanelen


Bleskensgraaf ca in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Bleskensgraaf ca steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Molenlanden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Molenlanden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Doe de gratis dakcheck

Ontdek jouw opbrengst

in 60 seconden geregeld!