Zonneplan Nexus thuisbatterij

  • Binnen 5 jaar terugverdiend
  • Draag bij aan de energietransitie
  • Ook mogelijk met zonnepanelen

Bekijk de mogelijkheden

Thuisbatterij offerte

Ben je op zoek naar een thuisbatterij en wil je daarin gegarandeerd het eerlijkste advies en de beste prijs hebben? Configureer jouw Zonneplan thuisbatterij of vraag vrijblijvend advies aan.

Op deze pagina geven we praktische tips en informatie over waar je op moet letten bij het aanvragen en beoordelen van een offerte voor een thuisbatterij.

2 Zonneplan medewerkers met een telefoon (met daarop de Zonneplan App) en een Zonneplan Connect in hun handen
Thuisbatterij offerte aanvragen

Waar moet je op letten?

Bij het aanvragen van een thuisbatterij offerte zijn er enkele zaken waar je op wilt letten. Om je alvast voor te bereiden zetten we hieronder de belangrijkste punten op een rij.

Prijsopbouw

Vergelijk de totale kosten van de thuisaccu, inclusief installatie en eventuele bijkomende kosten, zoals eventueel graafwerk, het verzwaren van de meterkast en het terugvragen van de btw. Soms zijn er verborgen kosten die niet direct duidelijk zijn in de offerte.

Installatiekosten

De prijs die je bij Zonneplan krijgt is een all-in prijs, dus inclusief installatie. De installatiekosten zijn opgebouwd uit onder andere de plaatsing van de thuisaccu en de aansluiting in de meterkast.

Financiering en subsidies

Het is binnenkort mogelijk om de Zonneplan thuisbatterij te bestellen; een batterij huren of leasen is niet mogelijk bij Zonneplan. Verder zijn er vooralsnog geen subsidies voor thuisbatterijen.

Garantie

Meer garantie zorgt voor meer zekerheid in de toekomst. Let niet alleen op de productgarantie, maar ook op eventuele voorrijkosten, montagekosten, onderzoekskosten en gratis ondersteuning.

Waar moet je rekening mee houden?

Opbouw van een thuisbatterij offerte

Een thuisbatterij van 10 kWh kost in de markt gemiddeld tussen de €5.000 en €8.000. Bij Zonneplan betaal je € 5.990 excl. btw voor een 10 kWh thuisbatterij en € 7.990 excl. btw voor een 20 kWh thuisbatterij. Vraag een vrijblijvende offerte (via de configurator) aan om achter de de exacte all-in prijs van jouw thuisbatterij te komen. Hieronder alvast een overzicht van kosten waar je rekening mee moet houden:

  • Batterijcapaciteit en vermogen. Batterijen met een grotere capaciteit en hoger vermogen zijn duurder.
  • Installatiekosten: bij sommige installateurs betaal je extra voor de installatie, terwijl je bij andere installateurs een all-in prijs betaalt waar de installatiekosten bij in zitten.
  • Onderhoud en garantie: sommige batterijen hebben onderhoud nodig, terwijl andere accu’s onderhoudsvrij zijn. Vergeet ook niet om altijd de garantievoorwaarden te controleren, aangezien deze kunnen variëren tussen verschillende aanbieders en tevens van invloed kunnen zijn op de prijs

Bij Zonneplan betaal je één all-in bedrag en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Zonneplan Nexus Thuisbatterij: 20 kwh variant

Offerte voor de Zonneplan thuisbatterij

Revolutionair rendement

Volautomatisch verdienen aan netstabilisatie

Maak de energietransitie succesvol

Optimaliseer het energienet met de opslag van groene stroom

Compleet thuis geïnstalleerd

Zonneplan maakt de energierevolutie bij jou thuis

Offerte voor een thuisbatterij inclusief installatie

De Zonneplan thuisbatterij is beschikbaar. Goed om te weten is dat de bij aankoop van een thuisbatterij, de installatie inbegrepen zit. De Zonneplan-monteurs komen de thuisbatterij bij je thuis installeren en vertellen jou alles over de werking van de batterij.

Van A tot Z geregeld

Jouw thuisbatterij perfect geïnstalleerd. Van offerte en installatie tot lange garanties. Zonneplan regelt het allemaal.

Installatie door vakmonteurs

Zonneplan monteurs zijn opgeleid in de Zonneplan Academy, VCA-gecertificeerd en ze werken volgens de normen van NEN-1010 en NEN-3140.

Een thuisbatterij offerte aanvragen?

Nu beschikbaar, de Zonneplan thuisbatterij.