Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Ohe en Laak
12 zonnepanelen, 3240 Wp

 De installatie is snel en netjes verlopen! En het contact met Zonneplan was ook prima! 


Hillegom
12 zonnepanelen, 3240 Wp

 Mijn complimenten voor de service en installatie van Zonneplan. Dit bedrijf is echt een no-nonsense bedrijf dat er erg op hamert dat het werk netjes wordt verricht. Daar houden wij van en daarom verdient Zonneplan van ons een dikke acht. 


Hoorn
15 zonnepanelen, 4050 Wp

 Tot op heden bevallen de zonnepanelen goed. Het contact met mijn adviseur van Zonneplan verliep zeer goed. Ik ben nu aan het kijken hoe ik mijn woning nog duurzamer kan maken. 


Hoorn
15 zonnepanelen, 4050 Wp

 De zonnepanelen bevallen goed. Uiteindelijk bleek het aanvragen van de lening meer werk dan vooraf gedacht. 


Wijster
18 zonnepanelen, 4860 Wp

 Het gaat perfect met de zonnepanelen. We hebben heel goed advies gekregen en de aanleg van de betreffende monteurs was ook perfect. Ik heb er niets op aan te merken, ik ben er heel tevreden mee. 


Barendrecht
6 zonnepanelen, 1620 Wp

 Ik vond het toch allemaal wel spannend toen de zonnepanelen geplaatst werden. Wij hebben een klein huis en dus ook een kleinere meterkast, gelukkig was ik gespannen voor niks want de monteurs hebben alles netjes ge├»nstalleerd. Ik vind het ook erg leuk om even op de app te kijken wat de zonnepanelen opleveren, ik kijk elke dag wel even. 


Nieuw-Amsterdam
16 zonnepanelen, 4320 Wp

 Vandaag is een mooie dag voor zonnepanelen, was elke dag maar zo! Je ziet duidelijk dat als er geen zon is de panelen bijna niks opwekken, wat ook begrijpelijk is. Als we kijken naar de prognose zitten we hier mooi boven met de opbrengsten. 


Hoogeveen
8 zonnepanelen, 2160 Wp

 Jammer dat in de winter de dagen zo kort zijn. De dagen zijn namelijk best wel zonnig en dan leveren mijn zonnepanelen ook in de winter veel sneeuw. Petje af voor de installateurs, midden op een warme zomerdag hebben ze alles netjes ge├»nstalleerd. 


Hoogeveen
7 zonnepanelen, 1890 Wp

 Wij hebben zonnepanelen gekozen aangezien geld op de bank toch niks oplevert. Door middel van de zonnepanelen besparen wij nu een hoop geld! Ook de keuze van Zonneplan bleek correct, een integer en fijn bedrijf. 


Lemmer
15 zonnepanelen, 4050 Wp

 Zonnepanelen werken uitstekend. Zonneplan heeft ons in het proces goed geholpen, ook de offerte was zeer overzichtelijk. Nu hopen op veel zonnige maanden! 


Grubbenvorst
12 zonnepanelen, 3240 Wp

 Zonneplan geeft goed advies, ook na de installatie. Mijn overbuurman zij dat je de zonnepanelen vaak moet schoonmaken, maar nadat ik Zonneplan belde weet ik dat ze onderhoud vrij zijn en alleen in noodgevallen moet schoonmaken met regenwater. Ik vind het fijn dat je dus ook na de installatie op Zonneplan kan rekeningen.