Zonneplan Referenties - Omvormer Zeversolar Design panelen (2634 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Twello
12 zonnepanelen, 3720 Wp

 We zijn in blije afwachting van de zon, maar met het zonnepanelensysteem gaat het erg goed. We hebben erg prettig contact gehad met Corbin onze adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast liep de installatie ook soepel en gesmeerd. Fijne monteurs waren dat. Ik heb mijn collega's ook enthousiast gemaakt. Zij zijn nu bezig het plaatsen van zonnepanelen via Zonneplan. 


Lelystad
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik heb genoten van de service! De adviseur was meedenkend en fijn om mee te praten. 

Grevenbicht
8 zonnepanelen, 2480 Wp

 Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Ell
19 zonnepanelen, 5795 Wp

 Mijn schoonvader heeft Zonneplan aanbevolen en ik snap dat nu helemaal. Het gehele proces, van a tot z, is perfect geregeld. Zonneplan heeft een goede serviceafdeling die erg duidelijk communiceert. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. Daarnaast ging de installatie goed en liggen de panelen er mooi bij. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Oosterhout
15 zonnepanelen, 4575 Wp

 Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed geweest. Bij onduidelijkheden of vragen kon ik altijd bellen en ik werd altijd snel en goed geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder twijfel de installatiedag tegemoet ging. Tijdens de installatiedag was ik niet aanwezig, maar toen ik thuiskwam lagen de zonnepanelen mooi gemonteerd op het dak. Dit was een zeer fijne thuiskomst! Ik zou iedereen Zonneplan aanraden, omdat de service fantastisch goed is. Daarnaast hebben ze ook nog de laagsteprijsgarantie. U krijgt bij Zonneplan dus de beste prijs met een goede service! 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Kerkrade
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen! 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Kerkrade
16 zonnepanelen, 4880 Wp

 Na verschillende offertes aangevraagd te hebben, bleek Zonneplan het beste uit de bus te komen. Mijn zonnepanelen zijn keurig ge├»nstalleerd door Zonneplan en leveren mij veel geld op. Naast het feit dat deze zonnepanelen mij veel geld opleveren is het ook goed voor het milieu. Dit is fijn voor de kleinkinderen. 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Borculo
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 De offerte die mijn adviseur voor mij op maat gemaakt heeft was aantrekkelijk. Door de vriendelijke en deskundige adviseur heb ik gekozen om bij Zonneplan zonnepanelen af te nemen. Dit bleek een goede keuze te zijn, want na een succesvolle installatie hebben wij een halfjaar later veel meer opbrengsten dan van tevoren verwacht werd. 

Almere
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben heel erg tevreden. Complimenten voor Zonneplan. We zijn naar de winkel in Leeuwarden gereisd. Via een videoverbinding kregen we direct een advies over zonnepanelen op onze woning. We waren zo enthousiast dat we gelijk opdracht hebben gegeven. De installatiedatum werd vlot afgestemd en de zonnepanelen zijn binnen enkele weken geplaatst. De installatie zelf verliep soepel. De monteurs kwamen mooi op tijd en naderhand hebben ze alles picobello opgeruimd. Het instellen van de online monitoring moesten we zelf nog doen, maar met de online instructie lukte het meteen. Ik kijk regelmatig via de app naar de opbrengsten. Alles werkt als een tierelier. Geweldig om te zien. Ik ben enorm blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Oosterwolde
14 zonnepanelen, 4200 Wp

 De service van Zonneplan was goed en alles is helemaal duidelijk. Ik kreeg altijd erg snel reactie van de adviseur op mijn vragen en dat zorgde ervoor dat het contact lekker vlot verliep. 

Cuijk
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 De zonnepanelen doen hard hun best. De slimme meter is ge├»nstalleerd. De app is gedownload. De opbrengst zijn goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden met mijn systeem. Alles verliep snel en gemakkelijk. Er zijn 2 dakpannen kapot gegaan tijdens de installatie, maar dit kan gebeuren. Ik had reserve dakpannen paraat. 


Dinxperlo
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Iedereen zou zonnepanelen bij Zonneplan moeten nemen! Is simpelweg gewoon het beste bedrijf op de markt. Advies was uitstekend en de installatie was ook echt super goed. Een mooie 8 voor Zonneplan. 

Geldrop
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Ik ben blij dat ik voor Zonneplan heb gekozen. De monteurs die kwamen installeren, hebben echt top gewerkt. Ik snapte de app nog niet helemaal, maar daar heeft Zonneplan me bij geholpen. Nu kan ook ik de opbrengsten goed bijhouden! 


Venlo
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Ik ben heel erg enthousiast! Alles was voor mij duidelijk, van adviseur tot aan installateur. Ik heb mijn zus ook de zonnepanelen van Zonneplan aangeraden en die heeft nu ook een mooie set panelen van jullie. 

Winterswijk
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het traject met Zonneplan is goed verlopen. Ik ben erg tevreden over de montage en de geleverde service. 


Lent
9 zonnepanelen, 2745 Wp

 Erg te spreken over Zonneplan. Installatie ging sneller dan verwacht en eigenlijk is alles goed gegaan! 

Den Helder
6 zonnepanelen, 1770 Wp

 Ik ben vooral tevreden over de snelle installatietermijn. Daarnaast ben ik erg te spreken over het feit dat de monteurs alles eerst met mij hebben overlegd voordat zij te werk gingen. 


Winterswijk
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Alles ging zo vlekkeloos, beter is gewoon niet mogelijk! Het contact met Zonneplan is elke keer heel fijn gegaan, de btw-teruggave was goed geregeld en de installatie lag in anderhalf uur op het dak. Zonneplan verdient niets minder dan een mooie 10! 


Volgende pagina