Zonneplan Referenties - Omvormer Zeversolar Blauwe panelen (674 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Bocholtz
19 zonnepanelen, 5225 Wp

 Doordat ik heb geïnvesteerd in zonnepanelen heb ik er een nieuwe duurzame hobby bij gekregen, het is super leuk om alle opbrengsten bij te houden. 


Roden
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij. 

Gouda
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Uitermate tevreden over het resultaat. De zonnepanelen presteren goed, ondanks dat het weer in het najaar natuurlijk wat minder is. Ook de installatiedag zelf is helemaal naar tevredenheid verlopen en ook de communicatie was erg compleet. Ik kan geen enkel verbeterpunt verzinnen. 


Delft
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Alles is netjes afgehandeld en ik heb daarnaast de BTW al terug. Fantastisch geregeld allemaal! 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Lent
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Er werd echt goed meegedacht, zowel voor de installatie als tijdens de installatie. In overleg hebben ze de omvormer nog een ander plekje gegeven. Eigenlijk wil ik Zonneplan een 11 geven, maar dit kan helaas niet. Dus krijgen jullie een dik verdiende 10! 

Winterswijk
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 De panelen staan mooi op dak! Waar ik het meest gecharmeerd van ben, was de begeleiding van Koen. Koen heeft mij erg goed geholpen met het maken van lastige keuzes en uiteindelijk waren we er samen uitgekomen. Daarnaast waren de monteurs ook erg duidelijk. het gehele proces van A tot Z is prima verlopen en het eindresultaat is prachtig! 


Hoorn
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik ben erg blij dat ik op mijn oude dag nog een goed steentje kan bijdragen aan het milieu en het ook nog eens goed is voor mijn portemonnee! Tijdens de installatie hebben de monteurs ook alles goed uitgelegd aan mij. En omdat ik niet heel technisch onderlegd ben, vond ik dit erg fijn. 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan. Ze doen wat ze beloven en ook de nazorg en communicatie naar de klant toe is perfect. Kortom wij zij blij met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. Een echte aanrader!!! 


Capelle aan den IJssel
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan. De opbrengsten houd ik regelmatig in de gaten via de app. Deze is soms wat langzaam, maar hij houdt de opbrengsten goed bij. Het contact met mijn adviseur Stefan was erg prettig. Hij heeft geeft me goed meegenomen in alle zaken die bij de installatie van zonnepanelen komen kijken. 

Doetinchem
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Wat een fijne organisatie is Zonneplan! Voor goed en duidelijk advies en een goede installatie moet u bij dit bedrijf zijn! 


Borculo
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Besparing in combinatie met duurzaamheid, dat vind ik belangrijk. Mijn zonnepanelen helpen mij hierin. Zonneplan had een duidelijk verhaal. De installatie is goed gegaan. De eerste maanden hadden een goede opbrengst. Alles gaat goed met mijn systeem. 

Elsloo
7 zonnepanelen, 1925 Wp

 De installatie is perfect verlopen en rijmt met mijn verwachtingen. Ik zou het aantal panelen graag uit willen breiden maar daar is geen plaats voor. Verder helemaal top!! 


Kerkrade
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wat zijn we blij met onze zonnepanelen. Ze doen hard hun best en dit zien we terug in onze dalende energiekosten. De installatiedag is erg goed verlopen. 

Geldrop
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 De installatie is prima verlopen en de panelen leveren behoorlijke energie. Alles gaat prima dus. 


Joure
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Ik ben erg tevreden over de installatie. Van begin tot eind heel goed geregeld. Nette installatie en het contact met de adviseur was duidelijk en vertrouwd. 

Kerkrade
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Vanaf de installatie heb ik al 1300 kWh opgewekt. De opbrengst kan ik bijhouden via mijn computer en een handige app. Op de installatiedag waren de jongens mooi optijd. Zelf had ik een kabel getrokken om het werk iets makkelijker te maken. Verder is alles perfect gelopen. Toen ik even op het dak wilde kijken, waren ze de stijger al aan het afbouwen, zo snel is het gegaan! 


Eindhoven
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Ik heb nu al meer dan één jaar zonnepanelen van Zonneplan op het dak liggen en het bevalt super goed. Het hele proces is goed verlopen en de panelen brengen veel op. Bedankt Zonneplan! 

Geldrop
15 zonnepanelen, 4125 Wp

 De panelen zijn zeker naar wens. Tijdens de installatie had ik graag meegeholpen omdat ik zelf een elektromonteur ben. Verder hebben de jongens heel netjes gewerkt. 


Wijchen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik heb een fijne ervaring gehad met Zonneplan. Goed contact en alles is netjes afgehandeld. Erg tevreden! 

Kampen
8 zonnepanelen, 2200 Wp

 Alles is goed bevallen. Stefan was aardig, netjes en heeft het goed gedaan. De installateurs hebben alles netjes afgewerkt. Het kastje is mooi in de garage gehangen hoe wij het graag wilden. Ze hebben erg goed geluisterd naar onze ideeën. De zonnepanelen zijn er zelfs na een hevige storm nog niet afgewaaid dus wij vertrouwen erop dat alles in de toekomst goed komt. 


Gaanderen
9 zonnepanelen, 2475 Wp

 Ik wist niet dat het kon, maar ik ben nu best trots op mijn dak. De panelen liggen er netjes op. De monteurs hebben alles tijdens de installatie duidelijk uitgelegd en alles netjes achtergelaten. Goede ervaring. 


Volgende pagina