Zonneplan Referenties - Omvormer Zeversolar (3400 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Leiderdorp
5 zonnepanelen, 1575 Wp

 Ik ben heel erg erg blij met de beslissing om Zonnepanelen te nemen. Mijn man moest nog wel even overtuigd worden, dat was een hele klus. Daar heeft de adviseur ons daar goed mee geholpen en mijn man heeft ook zeker geen spijt! Via de monitoring houden we alles regelmatig bij. Het mooiste is nog dat mijn puberzoon hier het meest fanatiek in is. Ik ben blij met de aanschaf van de panelen en dat we een steentje bij kunnen dragen aan het milieu. Zonneplan heeft ons vanaf het begin fantastisch geholpen. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Helmond
10 zonnepanelen, 3150 Wp

 De monteurs hebben keurig gewerkt. Ging best snel allemaal. Het was nog even een uitdaging omdat ik een houten vloer heb, maar de monteurs waren kundig genoeg om het netjes te installeren. Installatie werkt ideaal, ik merk dat de meter een stuk langzamer draait. 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Nieuw-Lekkerland
11 zonnepanelen, 3465 Wp

 Het werkt allemaal hartstikke mooi. Zeker nu het wat mooier weer is wordt het interessant. Begeleiding is goed gegaan nergens vragen over. Installateurs waren zzp'ers, harde werkers! 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Grubbenvorst
19 zonnepanelen, 5890 Wp

 Wij zijn erg tevreden over Zonneplan. De goede gesprekken met Kevin hebben er voor gezorgd dat ik Zonneplan al bij kennis heb aanbevolen. 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Zwartemeer
10 zonnepanelen, 3100 Wp

 Ik ben supertevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Daarover heb ik niks aan te merken want alles ziet er goed uit! 

Rijssen
12 zonnepanelen, 3300 Wp

 Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan. Ze doen wat ze beloven en ook de nazorg en communicatie naar de klant toe is perfect. Kortom wij zij blij met dit bedrijf in zee te zijn gegaan. Een echte aanrader!!! 


Roden
20 zonnepanelen, 5500 Wp

 Ik ben erg blij met Zonneplan en ik raad het iedereen aan. Het aanvragen van de duurzaamheidslening was lastiger dan ik dacht, maar alles is gelukt en ik ben erg blij met de ondersteuning die Zonneplan hierin geboden heeft. Ik geniet volop van mijn eigen zonne-energie. Duurzaamheid en het inzetten van groene energie vind ik erg belangrijk. De zonnepanelen van Zonneplan dragen hier een mooi steentje aan bij. 

Almere
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben heel erg tevreden. Complimenten voor Zonneplan. We zijn naar de winkel in Leeuwarden gereisd. Via een videoverbinding kregen we direct een advies over zonnepanelen op onze woning. We waren zo enthousiast dat we gelijk opdracht hebben gegeven. De installatiedatum werd vlot afgestemd en de zonnepanelen zijn binnen enkele weken geplaatst. De installatie zelf verliep soepel. De monteurs kwamen mooi op tijd en naderhand hebben ze alles picobello opgeruimd. Het instellen van de online monitoring moesten we zelf nog doen, maar met de online instructie lukte het meteen. Ik kijk regelmatig via de app naar de opbrengsten. Alles werkt als een tierelier. Geweldig om te zien. Ik ben enorm blij met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Twello
12 zonnepanelen, 3720 Wp

 Het hele traject is professioneel en met volle tevredenheid verlopen. De installatie ging vlot en het werkt allemaal goed. Ik heb al veel reclame gemaakt voor Zonneplan. 

Cuijk
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 De zonnepanelen doen hard hun best. De slimme meter is ge├»nstalleerd. De app is gedownload. De opbrengst zijn goed zichtbaar. Ik ben erg tevreden met mijn systeem. Alles verliep snel en gemakkelijk. Er zijn 2 dakpannen kapot gegaan tijdens de installatie, maar dit kan gebeuren. Ik had reserve dakpannen paraat. 


Zeewolde
12 zonnepanelen, 3720 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. Alles werkt erg goed waardoor ik zelfs al meer energie heb opgewekt dan in de offerte staat. Dat is natuurlijk extra geweldig! 

Winterswijk
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het traject met Zonneplan is goed verlopen. Ik ben erg tevreden over de montage en de geleverde service. 


Beek
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 De zonnepanelen liggen er mooi bij. De installateurs waren goed kundig en mooi op tijd. Het functioneert zoals ik van te voren verwacht had. Dus dat is erg mooi! 

Den Helder
6 zonnepanelen, 1770 Wp

 Ik ben vooral tevreden over de snelle installatietermijn. Daarnaast ben ik erg te spreken over het feit dat de monteurs alles eerst met mij hebben overlegd voordat zij te werk gingen. 


Lisse
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 We zijn erg blij met de zonnepanelen, de jongens deden het hartstikke goed en ze ruimden alles ook erg netjes op. Kortom: Super! 

Baarle-Nassau
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik hou alles goed in de gaten en heb geweldige opbrengsten! Ik ben dik tevreden! 


Geldermalsen
10 zonnepanelen, 3100 Wp

 Laat de zon maar schijnen! Ik ben hartstikke blij dat mijn zonnepanelen door Zonneplan zijn geplaatst. Alles wordt van begin tot eind geregeld. 


Volgende pagina