Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Someren
9 zonnepanelen, 2385 Wp

 Het bevalt erg goed! De verwachte opbrengst is ruim behaald. Er zijn verschillende mensen die gevraagd hebben of de panelen bevallen en die zelf ook interesse hebben.  


Loosdrecht
20 zonnepanelen, 5300 Wp

  De installateurs zeiden dat het een grote installatie was, maar dat viel uiteindelijk mee. In de loop van de middag was de installatie afgerond. Van tevoren had ik in mijn hoofd hoe de bekabeling het beste kon lopen. Eén van de installateurs heeft het bekeken, vervolgens hebben we een kop koffie gedronken en daarna kwam hij met een directe route naar de meterkast. Het is prima gegaan.  

Ridderkerk
6 zonnepanelen, 1560 Wp

 Ik heb voor Zonneplan gekozen omdat ik makkelijk via de website een aanvraag kon doen vanaf mijn computer. Op deze manier koste het mij weinig moeite en hoefde ik niet thuis te blijven voor iemand die mijn dak kwam opmeten. Dat deed Zonneplan allemaal voor me.  


Gennep
8 zonnepanelen, 2160 Wp

 Ik ben heel gelukkig met de zonnepanelen. Alles functioneert prima en de opbrengst van de panelen is goed. De voorlichting voor de aanschaf is goed verzorgd door de adviseur. De plaatsing van de panelen is vervolgens prima uitgevoerd door de installateurs. 

Zwolle
12 zonnepanelen, 3120 Wp

 In 2013 hadden we al eens wat offertes opgevraagd. Toen hebben we het even op een laag pitje gezet. Vervolgens zeiden de buren dat ze serieus aan het kijken naar zonnepanelen waren. De buurman is een pietje precies en zoekt alles goed uit. We hebben toen alles met hem doorgesproken om ook voor hetzelfde aanzicht te gaan. Het contact verliep uitstekend. Ook na de installatie is Zonneplan zeer klantvriendelijk.  


Westkapelle
14 zonnepanelen, 3640 Wp

 Naast Zonneplan hadden we meerdere offertes aangevraagd. Omdat de offerte van Zonneplan het goedkoopst was, hebben we daarvoor gekozen. Mijn man heeft voornamelijk het contact gevoerd, maar dat leek prima. Ondanks dat het tijdens de plaatsing van de zonnepanelen heel hard regende, is het prima geplaatst.  

's-Gravenhage
12 zonnepanelen, 3120 Wp

 Voordat ik bij Zonneplan terecht kwam, had ik al meerdere offertes aangevraagd. Een andere partij was voordeliger, maar uiteindelijk heb ik toch voor Zonneplan gekozen. Vooral door het goede contact en de beoogde betrouwbaarheid.  


Gasteren
6 zonnepanelen, 1590 Wp

 De installatie van de zonnepanelen en de communicatie met Zonneplan is heel vanzelfsprekend verlopen. Gewoon zoals het hoort. 

Panningen
12 zonnepanelen, 3120 Wp

 De aanschaf van de panelen is erg goed gegaan. Ze lagen vlot op het dak en de boel is keurig afgewerkt. Daarnaast zijn de installateurs vriendelijke mensen, ook niet onbelangrijk. De uiteindelijke reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen is door de prijs die ze konden bieden.  


Zwolle
9 zonnepanelen, 2340 Wp

 Het contact met mijn adviseur is vooral telefonisch gelopen. Dat heeft niet al te lang geduurd, want ik heb vrij snel de knoop doorgehakt. Het is leuk om te kijken wat de opbrengsten per dag zijn. Ook met het oog op duurzaamheid is het een goede investering. Ik ben de eerste in de straat die zonnepanelen heeft. Wie weet volgen er nog meer. 

Breda
13 zonnepanelen, 3380 Wp

 De installateurs waren lekker op tijd, al voor half 8 en ging meteen aan de gang. De verwachting was dat de installatie alleen een ochtend in beslag zou nemen, maar dat werd toch wat langer. Het contact met Zonneplan was makkelijk. Ik heb ook met adviseurs gesproken waarbij je het gevoel hebt dat het tweedehands autoverkopers zijn óf juist helemaal niets zeggen, maar bij Zonneplan was het contact aangenaam. Het was namelijk voldoende zakelijke en je hebt niet het idee dat je één van de velen bent. Het vaste aanspreekpunt en het weten waar ze het over hebben, is prettig.  


Gouda
11 zonnepanelen, 2915 Wp

 Wij hebben zonnepanelen aangeschaft bij Zonneplan, na meerdere offertes te hebben aangevraagd en bekeken hebben wij gekozen voor Zonneplan. Zonneplan kwam betrouwbaar over en had daarbij een scherpe prijs. Het contact met Zonneplan verliep zeer goed en ook de installatie ging pirma. De panelen liggen er netjes op en werken uitstekend. Wij zijn zeer tevreden.  

Hardenberg
14 zonnepanelen, 3640 Wp

 Ondanks dat ik één van de werknemers van Zonneplan ken, speelde de gunningsfactor niet mee in de keuze voor Zonneplan. Na het opvragen van meerdere offertes, heb ik voor Zonneplan gekozen vanwege de scherpe prijs. De zonnepanelen zijn ook netjes geplaatst, waardoor ze bijna niet opvallen. Bij veel andere installaties denk ik toch vaak dat het een stuk mooier geplaatst had kunnen worden, maar dat is bij mij niet het geval. 


Hoogeveen
8 zonnepanelen, 2160 Wp

 Het advies van Zonneplan ging heel snel en ik heb goede informatie gehad. De installatie verliep ook heel snel en soepel, daar was ik wel verbaasd over. Na afloop werd er zelfs gestofzuigd in mijn woning wat ik zeker kon waarderen. Ik ben er zeker wel tevreden mee. 

Bellingwolde
10 zonnepanelen, 2600 Wp

 Ik heb nog nooit via internet iets gekocht, maar na het aanschaffen van mijn zonnepanelen ga ik dit zeker vaker doen. In de winkel moet je soms wachten, maar op het moment dat ik vragen had over mijn panelen kreeg ik met een telefoontje antwoord op mijn vraag. Het persoonlijke contact is bijzonder goed.  


Almelo
14 zonnepanelen, 3640 Wp

 Een jaar geleden ben ik rond gaan kijken naar zonnepanelen, maar kon ik nog niet een duidelijke keuze maken. Zonneplan heeft mij een jaar later benaderd, met de vraag of ik nog interesse had. Ze hebben mij toen een erg mooie aanbieding gedaan. De reden dat ik juist voor Zonneplan heb gekozen, komt door de snelheid van reageren en samenwerken. Als advies aan Zonneplan zou ik zeggen: ga zo door. 

Den Helder
8 zonnepanelen, 2080 Wp

 Het ging allemaal erg goed. Het contact verliep bijzonder goed, Zonneplan was zeer professioneel en het gevoel was gewoon goed. Ondanks dat het dak plan niet helemaal uitgekomen is zoals gewenst, is de communicatie hierover bijzonder goed geweest. Een tip die ik voor Zonneplan heb is dat ze wat meer informatie geven over de cijfers op de omvormer, nu heb ik veel op internet moeten opzoeken.  


Gieten
15 zonnepanelen, 3975 Wp

 De mannen kwamen 's ochtends voor de installatie. Ze hebben erg hard doorgewerkt want voor de middag lagen ze al op het dak. De kabels zijn netjes weggewerkt. Dit was voor mij wel een opluchting. De zon schijnt mooi en dan weet ik dat ze goed werken. Ik ben er erg blij mee. 

Soest
10 zonnepanelen, 2600 Wp

 Door de goede en duidelijk offerte heb ik voor Zonneplan gekozen. Ze zijn duidelijk over de kwaliteit en zijn daarnaast ook nog goedkoper dan de concurrentie. Alles werkt naar behoren en ik kijk er met een goed gevoel op terug.  


Almere
12 zonnepanelen, 3120 Wp

 Ik heb voor de tweede keer zonnepanelen aangeschaft bij Zonneplan. Ook al was de prijs iets lager dan bij een concurrent, heb ik toch bewust gekozen voor Zonneplan. De betrouwbaarheid en de positieve ervaringen van de eerste keer gaven de doorslag. De installateurs hebben keurig werk verricht en alles lekker weggewerkt. 

Workum
9 zonnepanelen, 2340 Wp

 We troffen een slechte dag om te installeren, want het regende nogal. Toen hadden we de keus om vast te houden aan het oorspronkelijke plan om de zonnepanelen horizontaal, met kans op lekkage omdat veel dakpannen verlegd moesten worden, óf verticaal te plaatsen. Uiteindelijk zijn we voor zekerheid gegaan en hebben we de zonnepanelen verticaal laten plaatsen. Dat is allemaal vlot en professioneel gegaan. De aantrekkelijke prijs en de vlotte reacties resulteerden in de keus voor Zonneplan. Als iemand vraagt waar wij de zonnepanelen vandaan hebben, beveel ik Zonneplan zeker aan. 


Zwolle
14 zonnepanelen, 3640 Wp

 Het is ideaal dat Zonneplan alles heeft geregeld. Ik heb heel veel op en neer gemaild en kreeg daar snel antwoord op. Daar kijk ik positief op terug. Op de dag van de installatie was het heel slecht weer. Om 3 uur kwamen de installateurs op het punt om weg te gaan of niet. Gelukkig werd het weer droog en is het in één dag gered.  


Volgende pagina