Zonneplan Referenties - Omvormer Zeversolar (3692 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Geleen
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Hartstikke goed ervaren. Tot nu toe meer opgeleverd dan berekend. Ik heb geen verbeterpunten. Alles is helemaal perfect gegaan en ik heb jullie op Google ook al 5 sterren gegeven! 


Lelystad
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik heb genoten van de service! De adviseur was meedenkend en fijn om mee te praten. 

Goes
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Alles prima. Ik zou echt niet weten wat er nog beter zou kunnen aan het traject! Echt helemaal top geregeld! Ik geef jullie een 10! 


Veenendaal
14 zonnepanelen, 4200 Wp

 Ik heb helemaal geen klachten. Het traject met Zonneplan is uitstekend verlopen. De installatie was voorspoedig gegaan en de teruggave van de btw ging ook erg snel, we hebben hier niks voor hoeven doen! Al met al ben ik een erg tevreden klant! 

Doesburg
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben heel erg tevreden met hoe alles is verlopen met Zonneplan. Alles is heel netjes afgehandeld en heb echt geen enkel verbeterpunt voor jullie. Vanuit jullie kant is alles echt top gegaan. Een dikke 10! 


Terborg
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik heb het allemaal helemaal top ervaren. We hebben echt helemaal geen verbeterpunten voor Zonneplan. Alles is helemaal perfect gelopen en we zijn ook erg te spreken over de snelle en adequate service! 

Groesbeek
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 Het is allemaal erg snel gegaan. De panelen doen het goed en ze liggen op het dak. Af en toe kijk ik ook wel eens in de app van Zevercloud en deze bevalt ook prima. Ik heb geen verbeterpunten voor jullie en ben een zeer tevreden klant! 


Sittard
7 zonnepanelen, 2100 Wp

 Ik vind dat installatie goed is verlopen. De monteurs waren aardig en de adviseur die ik heb gesproken kwam betrouwbaar over. Bij het maken van een keuze voor zonnepanelen, heb ik gekeken naar drie verschillende aanbieders. Ik heb toen voor Zonneplan gekozen, omdat zij de meest scherpe en duidelijke offerte hadden. Daarnaast kwam deze adviseur het meest betrouwbaar op mij over. 

Boxtel
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Ik ben er heel tevreden over. De installatie is perfect gegaan. er was een kantpan die niet helemaal goed zat, en die heb ik laten nakijken. Maar dat had verder niks met de installatie te maken. Ik ben gewoon erg tevreden over het traject met Zonneplan. 


Hilversum
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 Niets dan lof! De installatie is erg goed verlopen. De zolder gebruiken we als slaapkamer, dus daarom hadden we de omvormer liever op een andere plek. Een omvormer op de slaapkamer staat toch niet zo fraai. De monteurs hebben goed meegedacht en ze hebben de omvormer ergens anders kunnen plaatsen. Hier zijn we enorm blij mee. 

Dronten
13 zonnepanelen, 3900 Wp

 Traject als heel erg prettig ervaren met Zonneplan. De installatie is erg voorspoedig gelopen. Het personeel was erg deskundig voor ik het wist was de installatie al klaar. Ook het contact was fijn met de adviseur. Al met al ben ik een erg tevreden klant. 


Goirle
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Mijn contact met Zonneplan verliep vooral via Leon. Hier ben ik enorm te spreken over. Met al mijn vragen kon ik bij hem terecht. Ik kon hem altijd bellen. Tijdens de installatie was ik zelf niet thuis, maar alles lag er keurig op toen ik thuis kwam. Ook was alles netjes opgeruimd door de monteurs. Perfect! 

Heerde
18 zonnepanelen, 5400 Wp

 De werkzaamheden verliepen voorspoedig. We zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen. De manier hoe Zonneplan alles heeft geregeld is erg fijn. Ik heb verder geen verbeterpunten voor jullie! Al met al een tevreden klant. 


Kerkrade
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen! 

Lelystad
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Ik ben erg tevreden met de zonnepanelen. Tot nu toe doen ze het nog goed en heb ik er geen problemen mee ervaren. Ik heb de app wel voor een tijdje even gebruikt maar nu de panelen al wat langer op het dak liggen kijk ik er wat minder naar. 


Borculo
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 De offerte die mijn adviseur voor mij op maat gemaakt heeft was aantrekkelijk. Door de vriendelijke en deskundige adviseur heb ik gekozen om bij Zonneplan zonnepanelen af te nemen. Dit bleek een goede keuze te zijn, want na een succesvolle installatie hebben wij een halfjaar later veel meer opbrengsten dan van tevoren verwacht werd. 

's-Heer Arendskerke
6 zonnepanelen, 1800 Wp

 Hartstikke goed verlopen met zonneplan. De manier hoe de monteurs alles met mij overlegden en hoe alles verder geregeld was qua installatie is helemaal top verlopen. Het enige verbeterpunt wat ik zou kunnen bedenken is dat de kabel die nu door de slaapkamer loopt iets mooier verwerkt had mogen worden. Ik snap dat dit heel moeilijk is maar misschien was het een mogelijkheid geweest om dit door een leiding te laten lopen. Verder was alles top! 


Schagen
8 zonnepanelen, 2440 Wp

 Erg tevreden. Samen met de buren hebben we ervoor gekozen om zonnepanelen te nemen. Het ligt er netjes bij. Laat de zon maar schijnen. 

Emmeloord
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Ja alles is wel goed verlopen. Snel werk en wel als positief ervaren. Nu ik er zo over nadenk heb ik helemaal geen verbeterpunten voor Zonneplan en geef ik jullie een 10! 


Odijk
10 zonnepanelen, 3050 Wp

 Heel tevreden. Het contact met Sarah was ook heel goed. Alles was duidelijk en er werd goed meegedacht. De BTW-teruggave was ook goed geregeld. De prijs viel ook erg mee vergeleken met andere partijen. 

Zelhem
21 zonnepanelen, 6405 Wp

 Helemaal tevreden over het hele gebeuren. Het is bij ons helemaal perfect verlopen en zelfs met het bewolkte weer zie ik dat de zonnepanelen nog een keurige opbrengst hebben. Ik heb al de helft van mijn jaarlijkse verbruik terugverdiend en de mooie maanden moeten nog komen. Al met al ben ik super tevreden! 


Nijmegen
10 zonnepanelen, 3050 Wp

 Nu ik een maand of 10 panelen heb, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben. Na mijn aanvraag goed en duidelijk contact gehad met mijn persoonlijk adviseur. De installatie is ook goed verlopen. Het is nu wachten op de zon! 


Volgende pagina