Zonneplan Referenties en Ervaringen (7045 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Twello
12 zonnepanelen, 3720 Wp

 We zijn in blije afwachting van de zon, maar met het zonnepanelensysteem gaat het erg goed. We hebben erg prettig contact gehad met Corbin onze adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast liep de installatie ook soepel en gesmeerd. Fijne monteurs waren dat. Ik heb mijn collega's ook enthousiast gemaakt. Zij zijn nu bezig het plaatsen van zonnepanelen via Zonneplan. 


Lelystad
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik heb genoten van de service! De adviseur was meedenkend en fijn om mee te praten. 

Grevenbicht
8 zonnepanelen, 2480 Wp

 Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Ede
13 zonnepanelen, 3900 Wp

 De communicatie met Zonneplan liep soepel. Wij zijn na de installatie van de zonnepanelen bewuster om gegaan met ons energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, met dank aan Zonneplan. Een paar maanden na de installatie meldt Zonneplan zich met de vraag of ze nog wat voor ons konden betekenen. Zeer attent! 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Oss
20 zonnepanelen, 6000 Wp

 Ik denk dat de zonnepanelen van Zonneplan qua prijs niet veel duurder/goedkoper zijn dan andere installatiebedrijven. De reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen is omdat ik van verschillende kennissen heb gehoord dat de service van Zonneplan top is. Deze service krijg je, voor hetzelfde geld, niet bij andere bedrijven. De service van Zonneplan is het gehele proces uitstekend geweest. Zelfs na een aantal maanden werd ik gebeld met de vraag of alles naar behoren werkt. Dit zegt erg veel over Zonneplan! 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Druten
24 zonnepanelen, 7320 Wp

 Helemaal tevreden! Alles was precies gegaan zoals gehoopt. De adviseur was heel vriendelijk en dacht mee en de installateurs hebben goed geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Ell
19 zonnepanelen, 5795 Wp

 Mijn schoonvader heeft Zonneplan aanbevolen en ik snap dat nu helemaal. Het gehele proces, van a tot z, is perfect geregeld. Zonneplan heeft een goede serviceafdeling die erg duidelijk communiceert. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. Daarnaast ging de installatie goed en liggen de panelen er mooi bij. 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Sint Joost
16 zonnepanelen, 4880 Wp

 Hier spreekt een erg blije klant. Ik kan niets negatiefs zeggen over Zonneplan. Goede en snelle service en een perfecte installatie. 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Roosendaal
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben tot nu toe blij met het resultaat. Ik moet nog even de jaaropbrengst afwachten, maar dat lijkt ook wel goed te komen! Van advies tot installatie is in ieder geval goed verlopen. 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Velp
29 zonnepanelen, 8845 Wp

 Ik kreeg de tip van een kennis om zonnepanelen van Zonneplan aan te schaffen en terugkijkend op het proces ben ik heel blij dat ik geluisterd heb naar deze tip. Het gehele proces is van A tot Z super goed verlopen. Ik heb zelfs al een offerte opgevraagd voor mijn vakantiehuisje. Ik wil u ook graag de tip geven: kies voor Zonneplan! 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Oosterhout
15 zonnepanelen, 4575 Wp

 Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed geweest. Bij onduidelijkheden of vragen kon ik altijd bellen en ik werd altijd snel en goed geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder twijfel de installatiedag tegemoet ging. Tijdens de installatiedag was ik niet aanwezig, maar toen ik thuiskwam lagen de zonnepanelen mooi gemonteerd op het dak. Dit was een zeer fijne thuiskomst! Ik zou iedereen Zonneplan aanraden, omdat de service fantastisch goed is. Daarnaast hebben ze ook nog de laagsteprijsgarantie. U krijgt bij Zonneplan dus de beste prijs met een goede service! 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Baarn
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Zonneplan is een top bedrijf om mee samen te werken. Ze kwamen hun afspraken na en alles is erg kundig geïnstalleerd. 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Kerkrade
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen! 


Volgende pagina