Zonneplan Referenties en Ervaringen (7012 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Twello
12 zonnepanelen, 3720 Wp

 We zijn in blije afwachting van de zon, maar met het zonnepanelensysteem gaat het erg goed. We hebben erg prettig contact gehad met Corbin onze adviseur. Hij heeft ons enorm goed geholpen. Daarnaast liep de installatie ook soepel en gesmeerd. Fijne monteurs waren dat. Ik heb mijn collega's ook enthousiast gemaakt. Zij zijn nu bezig het plaatsen van zonnepanelen via Zonneplan. 


Ede
13 zonnepanelen, 3900 Wp

 De communicatie met Zonneplan liep soepel. Wij zijn na de installatie van de zonnepanelen bewuster om gegaan met ons energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, met dank aan Zonneplan. Een paar maanden na de installatie meldt Zonneplan zich met de vraag of ze nog wat voor ons konden betekenen. Zeer attent! 

Grevenbicht
8 zonnepanelen, 2480 Wp

 Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Het mooie is dat duurzame investeringen ook weer ruimte geven voor nieuwe investeringen. Zo ben ik begonnen met spouwmuurisolatie en een nieuwe zuinige cv-ketel. Door deze verlaging van mijn maandelijkse lasten heb ik kunnen sparen voor de zonnepanelen. Nu deze geplaatst zijn kan mijn maandbedrag richting de energiemaatschappij naar beneden. Wat zal ik nu eens met mijn besparing gaan doen? Tijdens de installatie was het erg slecht weer, maar de monteurs hebben toch alle zonnepanelen geplaatst. Het is helemaal naar wens gegaan. Ik had graafwerkzaamheden uitgevoerd voor de bekabeling. De monteurs waren op tijd klaar dus ze hebben zelfs nog alles dicht gegooid en mijn bestrating weer terug geplaatst. Dit was echt een enorme stap extra. Ik ben erg content met mijn zonnepanelen van Zonneplan. 


Druten
24 zonnepanelen, 7320 Wp

 Helemaal tevreden! Alles was precies gegaan zoals gehoopt. De adviseur was heel vriendelijk en dacht mee en de installateurs hebben goed geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd. 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Ik vind de afwerking van de zonnepanelen geweldig en houdt het elke dag bij. De monteurs waren heel vriendelijk en alles was transparant 


Ell
19 zonnepanelen, 5795 Wp

 Mijn schoonvader heeft Zonneplan aanbevolen en ik snap dat nu helemaal. Het gehele proces, van a tot z, is perfect geregeld. Zonneplan heeft een goede serviceafdeling die erg duidelijk communiceert. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord. Daarnaast ging de installatie goed en liggen de panelen er mooi bij. 

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Sint Joost
16 zonnepanelen, 4880 Wp

 Hier spreekt een erg blije klant. Ik kan niets negatiefs zeggen over Zonneplan. Goede en snelle service en een perfecte installatie. 

Sleeuwijk
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen. De opbrengsten zijn zo hoog dat de zonnepanelen functioneren boven verwachting. Ik denk er over om in de toekomst ook op de garage panelen te leggen en elektrisch te gaan rijden. 


Roosendaal
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben tot nu toe blij met het resultaat. Ik moet nog even de jaaropbrengst afwachten, maar dat lijkt ook wel goed te komen! Van advies tot installatie is in ieder geval goed verlopen. 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Velp
29 zonnepanelen, 8845 Wp

 Ik kreeg de tip van een kennis om zonnepanelen van Zonneplan aan te schaffen en terugkijkend op het proces ben ik heel blij dat ik geluisterd heb naar deze tip. Het gehele proces is van A tot Z super goed verlopen. Ik heb zelfs al een offerte opgevraagd voor mijn vakantiehuisje. Ik wil u ook graag de tip geven: kies voor Zonneplan! 

Franeker
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 De installatie ging fantastisch. Alles voldoet aan de verwachtingen die ik vooraf had. Monteurs hebben netjes gewerkt en de opbrengsten zijn geweldig! 


Oosterhout
15 zonnepanelen, 4575 Wp

 Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed geweest. Bij onduidelijkheden of vragen kon ik altijd bellen en ik werd altijd snel en goed geholpen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zonder twijfel de installatiedag tegemoet ging. Tijdens de installatiedag was ik niet aanwezig, maar toen ik thuiskwam lagen de zonnepanelen mooi gemonteerd op het dak. Dit was een zeer fijne thuiskomst! Ik zou iedereen Zonneplan aanraden, omdat de service fantastisch goed is. Daarnaast hebben ze ook nog de laagsteprijsgarantie. U krijgt bij Zonneplan dus de beste prijs met een goede service! 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Baarn
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Zonneplan is een top bedrijf om mee samen te werken. Ze kwamen hun afspraken na en alles is erg kundig geïnstalleerd. 

Nederweert
14 zonnepanelen, 4130 Wp

 Complimenten voor Zonneplan. Installatie is vlekkeloos verlopen. Monteurs waren mooi op tijd. Aardige mannen. Ze hebben erg netjes gewerkt. Onze vrienden hebben, door onze goede ervaring, ook via Zonneplan gekocht. Zij zijn al net zo blij met hun zonnepanelensysteem als wij. 


Kerkrade
6 zonnepanelen, 1830 Wp

 Erg blij met mijn panelen. Ik moet zeggen dat ik niet vaak naar de opbrengsten kijk, maar als ik kijk ziet dat er goed uit. Zonneplan kwam met een goed advies en de installatie is perfect verlopen! 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Kerkrade
16 zonnepanelen, 4880 Wp

 Na verschillende offertes aangevraagd te hebben, bleek Zonneplan het beste uit de bus te komen. Mijn zonnepanelen zijn keurig geïnstalleerd door Zonneplan en leveren mij veel geld op. Naast het feit dat deze zonnepanelen mij veel geld opleveren is het ook goed voor het milieu. Dit is fijn voor de kleinkinderen. 

Twello
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Het proces is top verlopen. Erg fijn dat er een totaal pakket wordt aangeboden. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken. 


Venlo
10 zonnepanelen, 3050 Wp

 Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid! 


Volgende pagina