Zonneplan Referenties - Omvormer SolarEdge (2065 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Reuver
16 zonnepanelen, 5040 Wp

 '' Ik ben erg te spreken over de snelheid van het leggen. Ook het verkrijgen van de offerte ging super snel.'' 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Goutum
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Ik ben erg tevreden over de installatie, de monteurs waren erg vriendelijk en duidelijk. Later werden er nog wel wat zaken onduidelijk omtrend de BTW teruggave. Dit is voor de rest goed afgehandeld. 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Kerkrade
9 zonnepanelen, 2835 Wp

 Ik ben erg tevreden met de installatie en ga mijn ervaringen ook zeker delen in mijn persoonlijke kringen. 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Amersfoort
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Ik ben zéér tevreden over het hele proces. De informatievoorziening en de installatie zijn perfect verlopen. 

Neede
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal. 


Roermond
17 zonnepanelen, 4675 Wp

 Het gaat allemaal vanzelf met de zonnepanelen en we hoeven er niks voor te doen. Ondanks de donkere dagen hebben we hele goede opbrengsten die mooi gelijk lopen met de prognose. 

Wageningen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wij zijn heel erg in onze sas. De installatie is goed verlopen. Ze hebben geen rommel achter gelaten en hebben goed op de plantjes gelet. Er wordt snel gereageerd op vragen, dus ook vanuit service oogpunt hebben wij geen klagen. 


Groningen
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Vanaf het eerste contact tot en met de aanleg ben ik zeer tevreden. Duidelijke offerte ontvangen en alles is mondeling toegelicht. Tussen de offerte en de uiteindelijke aanleg heeft ca 8 weken gezeten. De installatie is door Zonneplan zelf aangelegd door eigen installateurs. Er is zeer netjes gewerkt en alles in goed overleg (aanleg kabel naar meterkast met plaatsing omvormer). Tussentijds 2 updates gehad. Zwaardere panelen en 800 euro korting op de eerste offerte omdat ze de panelen goedkoper konden inkopen. Al met al zeer tevreden. Zonneplan, bedankt. 

Feanwâlden
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben een tevreden baasje. De zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Het was een fluitje van een cent. Nu geniet ik van de opbrengsten van mijn zonnepanelensysteem. Dat levert een stuk meer op dan de opbrengsten van mijn spaarrekening. 


Burgum
15 zonnepanelen, 4650 Wp

 Wij zijn erg blij met de zonnepanelen! Helaas speelt het weer alleen niet mee. De installateurs zijn keurige jongens, alles is in goed overleg geïnstalleerd. Zelfs onze buren hebben al zonnepanelen via Zonneplan. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Terheijden
10 zonnepanelen, 3100 Wp

 Wij zijn erg blij met de installatie, nu moet alleen nog even de zon gaan schijnen. 

Maastricht
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Met de aanschaf van de zonnepanelen let ik vooral op mijn portemonnee. Iedere zonnige dag brengt geld in het laatje. Ik ben dik tevreden met mijn systeem. De installatie is goed verlopen. Samen met de monteurs heb ik de plek van de omvormer en de bekabeling doorgenomen. Dit was nog even een uitdaging, maar alles is erg netjes aangelegd. 


Millingen aan de Rijn
9 zonnepanelen, 2790 Wp

 Het is vlekkeloos verlopen! Heel fijn contact vanuit Zonneplan en ook de installateurs hebben heel erg netjes gewerkt. Niks dan lof! 

's-Heerenberg
9 zonnepanelen, 2655 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Tijdens de installatie was er wel een kleine onduidelijkheid over het kabeltraject, maar dit hebben we samen en naar wens opgelost. De installatie werkt ook erg goed en doet mooi wat er beloofd is. 


Best
13 zonnepanelen, 4030 Wp

 Wij zijn erg blij met onze installatie! Fijn contact met de adviseur en de panelen liggen heel netjes op de woning. Laat de zon maar schijnen! 

Varsseveld
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Hele nette installatie. Niet alleen de panelen op het dak, maar ook in huis is alles keurig en in overleg aangelegd. Jullie verzorgen alles van begin tot eind en dat is heel erg prettig! 


Swifterbant
15 zonnepanelen, 4650 Wp

 Ik ben de eerste in de familie met zonnepanelen, maar wat ben ik blij met mijn systeem. Ik merk en zie er helemaal niets van, behalve op mijn slimme meter natuurlijk. Alles is netjes op het dak geplaatst en de bekabeling is volledig uit het zicht via een loze leiding die ik nog had liggen. 


Volgende pagina