Zonneplan Referenties - Omvormer SolarEdge (2371 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Amersfoort
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben uitermate tevreden. Alles is hartstikke voorbeeldig gegaan en ook veel sneller dan gedacht. Het contact met Joep was ook erg duidelijk en de monteurs waren erg netjes en aardig. De monteurs hebben samen met mij naar het kabeltraject gekeken en ze waren daarin erg vindingrijk. 


Ede
13 zonnepanelen, 3900 Wp

 De communicatie met Zonneplan liep soepel. Wij zijn na de installatie van de zonnepanelen bewuster om gegaan met ons energieverbruik. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee, met dank aan Zonneplan. Een paar maanden na de installatie meldt Zonneplan zich met de vraag of ze nog wat voor ons konden betekenen. Zeer attent! 

De Westereen
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Prettige communicatie gehad met Zonneplan gedurende het hele traject. Iedereen weet waarover ze praten en iedereen weet precies wat ze moeten doen. Erg vakkundig allemaal. 


Oss
20 zonnepanelen, 6000 Wp

 Ik denk dat de zonnepanelen van Zonneplan qua prijs niet veel duurder/goedkoper zijn dan andere installatiebedrijven. De reden dat ik voor Zonneplan heb gekozen is omdat ik van verschillende kennissen heb gehoord dat de service van Zonneplan top is. Deze service krijg je, voor hetzelfde geld, niet bij andere bedrijven. De service van Zonneplan is het gehele proces uitstekend geweest. Zelfs na een aantal maanden werd ik gebeld met de vraag of alles naar behoren werkt. Dit zegt erg veel over Zonneplan! 

Franeker
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Alles is geweldig gegaan van begin tot eind. Het contact was altijd erg prettig en de monteurs waren erg meedenkend. Daardoor is het kabeltraject netjes weggewerkt en hangt de omvormer op een erg fijne plek. Door de geweldige zon van de afgelopen maanden zijn de opbrengsten ook erg leuk! Ik zal Zonneplan aanraden! 


Druten
24 zonnepanelen, 7320 Wp

 Helemaal tevreden! Alles was precies gegaan zoals gehoopt. De adviseur was heel vriendelijk en dacht mee en de installateurs hebben goed geïnstalleerd en alles netjes opgeruimd. 

Born
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 In Limburg schijnt het zonnetje net een stukje vaker. Daar maken we met de zonnepanelen dankbaar gebruik van. Het hele traject is enorm vloeiend verlopen. Mijn adviseur Julia was erg vriendelijk en ze heeft ons begeleid in de wereld van zonnepanelen. Duurzaamheid is voor mij heel erg belangrijk. Het gebruik van kolen. Het vele plastic. Dit moet anders. Zonnepanelen zijn dan een goede keuze. Dubbel glas. Elektrische auto. Stapje voor stapje maken we de wereld een stukje duurzamer. 


Sint Joost
16 zonnepanelen, 4880 Wp

 Hier spreekt een erg blije klant. Ik kan niets negatiefs zeggen over Zonneplan. Goede en snelle service en een perfecte installatie. 

Neede
10 zonnepanelen, 2750 Wp

 Het heeft even geduurd voor de zonnepanelen geïnstalleerd waren, maar ze liggen er en ik ben er erg blij mee. De monteurs hebben mij na de installatie alles netjes uitgelegd en het ziet er mooi uit allemaal. 


Roosendaal
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben tot nu toe blij met het resultaat. Ik moet nog even de jaaropbrengst afwachten, maar dat lijkt ook wel goed te komen! Van advies tot installatie is in ieder geval goed verlopen. 

Wageningen
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Wij zijn heel erg in onze sas. De installatie is goed verlopen. Ze hebben geen rommel achter gelaten en hebben goed op de plantjes gelet. Er wordt snel gereageerd op vragen, dus ook vanuit service oogpunt hebben wij geen klagen. 


Velp
29 zonnepanelen, 8845 Wp

 Ik kreeg de tip van een kennis om zonnepanelen van Zonneplan aan te schaffen en terugkijkend op het proces ben ik heel blij dat ik geluisterd heb naar deze tip. Het gehele proces is van A tot Z super goed verlopen. Ik heb zelfs al een offerte opgevraagd voor mijn vakantiehuisje. Ik wil u ook graag de tip geven: kies voor Zonneplan! 

Feanwâlden
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Ik ben een tevreden baasje. De zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Het was een fluitje van een cent. Nu geniet ik van de opbrengsten van mijn zonnepanelensysteem. Dat levert een stuk meer op dan de opbrengsten van mijn spaarrekening. 


Baarn
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Zonneplan is een top bedrijf om mee samen te werken. Ze kwamen hun afspraken na en alles is erg kundig geïnstalleerd. 

Bladel
14 zonnepanelen, 3850 Wp

 Vorige maand heb ik 60 kwh meer zonne-energie opgewekt dan dat ik aan energie verbruikt hebt. Daar word ik erg blij van. Ik probeer duurzaam bezig te zijn. Zonnepanelen zijn hierin een eerste stap. Ik let erg op mijn verbruik, zowel qua elektra als qua gas. Binnenkort wil in overstappen naar koken op inductie en het doel is natuurlijk een compleet gasloze woning. De installatie van de zonnepanelen verliep naar tevredenheid. De monteurs hebben netjes gewerkt. De btw-teruggave wordt ook door Zonneplan verzorgd. Ik heb bericht ontvangen dat het binnenkort wordt teruggestort vanuit de Belastingdienst. Ik ben erg tevreden. 


Venlo
10 zonnepanelen, 3050 Wp

 Wij hebben eind mei door Zonneplan zonnepanelen bij ons op het dak laten plaatsen. Terugkijkend op het proces zijn wij heel erg tevreden dat Zonneplan de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. De communicatie verliep soepel en tijdens de installatiedag is alles netjes geïnstalleerd. Na de installatie hebben de monteurs ook alles netjes opgeruimd. Nu een halfjaar later hebben wij veel meer opgebracht dat wij van te voren verwacht hadden. Wij hebben inmiddels €74 te veel opgewekt, dat is een leuke bijkomstigheid! 

Maastricht
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Met de aanschaf van de zonnepanelen let ik vooral op mijn portemonnee. Iedere zonnige dag brengt geld in het laatje. Ik ben dik tevreden met mijn systeem. De installatie is goed verlopen. Samen met de monteurs heb ik de plek van de omvormer en de bekabeling doorgenomen. Dit was nog even een uitdaging, maar alles is erg netjes aangelegd. 


Leiderdorp
8 zonnepanelen, 2440 Wp

 Ik had geen beter bedrijf kunnen kiezen! Van het eerste contact tot aan de installatie is alles gewoon perfect verlopen. De installatie lag zelfs binnen 2 a 3 uur op het dak. Dat was boven mijn verwachtingen. Ik heb helemaal niks op te merken dus dat betekent een 10 voor Zonneplan! 

's-Heerenberg
9 zonnepanelen, 2655 Wp

 Ik ben erg blij met mijn zonnepanelen! Tijdens de installatie was er wel een kleine onduidelijkheid over het kabeltraject, maar dit hebben we samen en naar wens opgelost. De installatie werkt ook erg goed en doet mooi wat er beloofd is. 


Venlo
12 zonnepanelen, 3660 Wp

 Installatie is snel en netjes verlopen. Via de online monitoring van Zevercloud krijg ik dagelijks een mailtje over de opbrengsten. Ik ben enorm blij. Prettige manier van samenwerken. Ik wens Zonneplan veel klanten toe. Niets anders dan lof! 

Varsseveld
11 zonnepanelen, 3025 Wp

 Hele nette installatie. Niet alleen de panelen op het dak, maar ook in huis is alles keurig en in overleg aangelegd. Jullie verzorgen alles van begin tot eind en dat is heel erg prettig! 


Linne
13 zonnepanelen, 3965 Wp

 Tot in de puntjes wordt alles geregeld bij Zonneplan. Ik ben echt super tevreden met hoe alles is gegaan. Contact met de adviseur was goed, alles is goed uitgelegd. De installatie verliep daarna ook heel goed. Ik raad Zonneplan zeker aan! 


Volgende pagina