Zonneplan Referenties - Omvormer SolarEdge (2476 beoordelingen)

Wat kosten zonnepanelen?


Filter op omvormers

Zeversolar Zeversolar
SolarEdge SolarEdge

Filter op zonnepanelen

Design panelen Design panelen
Blauwe panelen Blauwe panelen

Filter op dakkleur

Zwart Zwart
Grijs Grijs
Bruin Bruin
Oranje Oranje

Referenties en Ervaringen

Winterswijk
16 zonnepanelen, 5120 Wp

 Het gaat erg goed met de panelen, vooral de laatste week met al die zon. We hebben de panelen vlak voor de winter gekregen dus hadden niet echt een goed beeld erbij, maar nu met het mooie weer schiet de opbrengst omhoog. Erg mooi om te zien dat ons verbruik bijna gelijk is aan de opbrengst. Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de diensten van Zonneplan en wederom is het erg goed bevallen. Het contact met de klantadviseur was goed, heel professioneel. 


Wormerveer
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik ben zeer tevreden over het traject met Zonneplan. Het is allemaal snel gegaan, van de informatie aanvraag tot aan de installatie. Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten voor Zonneplan. Daarnaast heb ik Zonneplan aangeraden bij mijn buren en die hebben nu ook een Zonneplan-installatie op het dak liggen! Ik ben blij dat ik kan bijdragen aan een beter milieu! 

Zwolle
16 zonnepanelen, 4800 Wp

 Ik ben tevreden met de service. Makkelijk en snel traject beleefd, zonder al te veel poespas. BTW-teruggave was snel geregeld. 


Dordrecht
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Ik heb het traject als super ervaren. Ik heb helemaal geen problemen gehad met de omvormer of met andere dingen verder. Het werkt allemaal helemaal super en ik ben blij dat ik duurzaam bezig ben en ook nog op de lange termijn winst ga maken. Het enige verbeterpunt dat ik zou kunnen bedenken is dat niet alles in de tuin na de installatie helemaal netjes was opgeruimd, maar verder heb ik echt niks op het traject aan te merken! 

Sittard
13 zonnepanelen, 3900 Wp

 Perfecte service. Wij hebben als eerste in de wijk zonnepanelen van Zonneplan laten installeren. Onze buren kwamen al gauw langs om te vragen waar deze installatie vandaan kwam en binnen de kortste keren lagen er meerdere daken vol met zonnepanelen van Zonneplan! Wij zijn enorm tevreden met de zonnepanelen en de prognose die van te voren gesteld is door de adviseurs klopt helemaal tot nu toe. 


Nieuwstadt
15 zonnepanelen, 4500 Wp

 Heel erg tevreden met de installatie, de service en het contact dat we met jullie hebben gehad. We zijn gewoon erg tevreden klanten. We hebben helemaal geen verbeterpunten voor jullie dus we kunnen niet anders geven dan een 10! 

Nijmegen
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik ben tevreden over het hele traject. Mijn man is vooral bezig geweest met de zonnepanelen maar als ik mijn man hier niet veel over hoor dat dit betekent dat hij weinig problemen heeft ervaren. Ik zie een mooie opbrengst terug in mijn app, de prognose die de adviseur stelde is dus zeer accuraat. 


Venray
11 zonnepanelen, 3300 Wp

 volgens mij werkt het allemaal naar behoren. De installatie is erg voorspoedig verlopen. Ook het contact met de adviseur was fijn. De teruggave van het bedrag aan btw verliep ook soepel. Ik ben zeer te spreken over Zonneplan en zou jullie zeker aanraden. Wij hebben jullie ook al aan andere mensen aangeraden die ook al panelen van jullie op het dak hebben liggen. 

Purmerend
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Onze ervaring met Zonneplan is zeer goed. Door een brochure zijn wij enthousiast geworden over Zonneplan en de zonnepanelen. De brochure was zo aantrekkelijk dat het bijna te mooi was om waar te zijn. Na contact te hebben gehad met onze adviseur bleek alles daadwerkelijk zo mooi te zijn. Het contact met Zonneplan is het gehele proces goed verlopen. Hierdoor waren wij goed ge├»nformeerd en wisten wij wat we konden verwachten op de installatiedag. Op de installatiedag is ook alles goed verlopen en zijn er bij ons negen mooie zonnepanelen geplaatst. Deze zonnepanelen doen het ook nog eens beter dan de verwachting. Ik ben erg tevreden over Zonneplan. Ik heb Zonneplan dan ook al bij meerdere kennissen aangeraden. 


Goirle
18 zonnepanelen, 5400 Wp

 Het gaat perfect met de zonnepanelen. Ik ben dik tevreden. Het hele traject is me echt heel goed bevallen. Ik zou zo niet weten wat verbeterpunten moeten zijn. Ik geef jullie een dikke 10. 

Goes
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Eigenlijk allemaal prima. Netjes met de dakpannen gedaan, heel deskundig. Ik geef jullie een 9! Ik heb echt geen verbeterpunten meer en ben dan ook erg blij met hoe alles is gegaan. Ik zie ook dat er in de straat al een nieuw huis wordt voorzien van zonnepanelen door jullie, ga zo door! 


Uitgeest
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Wij zijn heel erg tevreden met de zonnepanelen. We hebben een energiezuinige woning en zijn geheel zelfvoorzienend wat energie betreft. Dus dat is helemaal top. Het voortraject en de installatie is goed en snel verlopen, op een klein puntje tijdens de installatie na. Maar je hoort ons niet klagen! 

Wijchen
11 zonnepanelen, 3300 Wp

 Alles is goed gegaan. We hadden hele goede installateurs. bekabeling en de omvormer was helemaal top, aangezien er goed overlegd hoe dit moest gebeuren en wat de wensen waren. 


Kerkrade
12 zonnepanelen, 3600 Wp

 Het contact met Zonneplan en mijn adviseur Mayke verliep altijd erg prettig. Ik heb erg uitgebreide en duidelijke informatie ontvangen en bij vragen kon ik altijd bellen. Was altijd keurig netjes. De installatiedag verliep ook erg goed. Het door mij gewenste kabeltraject was wat meer werk voor de monteurs, maar dit was voor hen geen probleem. Ze hebben hun uiterste best gedaan om mij tevreden te stellen. Voor de zonnepanelen maak ik gebruik van een duurzaamheidslening. Het gaat zo goed met de opbrengst dat ik zelf meer wil gaan aflossen. 

Sevenum
21 zonnepanelen, 6300 Wp

 Helemaal prima verlopen. Ook vind ik de app erg fijn werken dat ik mijn panelen kan monitoren. Ik heb geen verbeterpunten dus ik geef jullie een dikke 10! 


Amsterdam
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Ik ben enorm tevreden over Zonneplan en mijn zonnepanelen. Mijn adviseur Jesper heeft alles heel duidelijk aan me uitgelegd en hij heeft alles uitgebreid voorgerekend. Met metingen en foto's werd alles enorm inzichtelijk. De mannen van de installatie zelf waren ook erg kundig. Alles kwam op de plek die ik graag wilde. Perfect. Met de opbrengsten gaat het enorm goed. Die houd ik dagelijks bij via de app. 

Lisse
8 zonnepanelen, 2400 Wp

 Ik heb het traject met Zonneplan als erg positief ervaren. Ik heb helemaal geen verbeterpunten en alles is helemaal naar wens verlopen. Ik ben erg te spreken over de panelen en ze zitten er nog steeds op na het slechte weer! 


Noordwijk
10 zonnepanelen, 3000 Wp

 Het contact met Zonneplan verliep via Jesper erg vlot en professioneel. Zo verliep de installatiedag zelf trouwens ook. Ik woon aan de kust en we hebben al enkele zware stormen gehad. De zonnepanelen gaven geen kik. Ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. De cirkel is rond. Nu gewoon heerlijk de investering terug verdienen. 

Weert
9 zonnepanelen, 2700 Wp

 Ik ben bijzonder tevreden over hoe het gegaan is. Toen jullie aankwamen lagen binnen no-time de panelen op het dak. De monteurs waren enorm deskundig en vriendelijk en waren keurig op tijd. Ik ben erg te spreken over Zonneplan! Van mij krijgen jullie een 10! 


Son en Breugel
11 zonnepanelen, 3355 Wp

 Mijn ervaringen met Zonneplan zijn zeer goed. Het contact voor de installatie is vlot en goed verlopen. Dit geldt precies hetzelfde voor de installatie. Ook na de installatie staat Zonneplan mij snel en netjes te woord. Ik heb weinig zorgen om mijn zonnepanelen, ze werken en brengen goed op. Ik heb al verschillende keren mond-op-mondreclame gemaakt. Toch wil ik graag deze review achterlaten om met meer mensen mijn positieve ervaring te delen. 

Emmen
18 zonnepanelen, 5400 Wp

 Alles is vanaf het moment dat ik de offerte heb getekend helemaal goed. De monteurs hebben heel strak werk afgeleverd en heb ik helemaal geen verbeterpunten voor Zonneplan. Hopelijk gaan de panelen in de zonnige maanden net zoveel opleveren als dat in de offerte staat weergegeven. Ik ben zeer tevreden! 


Aalten
10 zonnepanelen, 3050 Wp

 Mijn ervaring met Zonneplan is uiterst positief. Door het gehele traject heen hebben ze ons weten te ontzorgen. Ik ben er normaal niet zo van, maar ik heb Zonneplan al aangedragen bij meerdere mensen! 


Volgende pagina