058-7600037 Open om 08:30 uur

Gratis dakcheck voor zonnepanelen

  • Verdien gemiddeld € 712 per jaar
  • Nu voordeel door btw teruggave
  • Eenvoudige en heldere informatie

Ontdek wat u gaat verdienen

Postcode
Huisnr
Toev
Inschrijving project is geopend

6246 inschrijvingen

Deelnemers van het project

€ 657.000 besparen

Elk jaar samen besparen

51190 bomen

CO2 omgezet in bomen

Zonnepanelenproject Leeuwarden

In de uitgestrekte gemeente Leeuwarden hebben ruim 5.000 huizen zonnepanelen op het dak liggen. Naast deze huizen zijn er nog bijna 20.000 huizen geschikt voor panelen. Zonneplan heeft zin om de handen uit de mouwen te steken en samen te gaan verduurzamen. Met zonnepanelen kunt u maar liefst €712 per jaar gaan besparen! Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ondersteunen ook het milieu. In Leeuwarden wordt met de huidige zonnepanelen ruim 46.000 bomen bespaard. Wilt u ook besparen op de energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpen? Doe snel de dakcheck en kijk of ook uw dak geschikt is.

Benieuwd naar de resultaten van ons vorige project? Bekijk dan deze video.

Een tevreden klant uit de gemeente Leeuwarden

Graag zou ik een verbeterpunt willen bedenken waar Zonneplan mee aan de slag kan, maar ik kan niets verzinnen wat ze beter kunnen doen. Het was allemaal perfect. Ze zijn op het gebied van prijs-kwaliteit erg sterk.

Waarom Zonneplan?

Kwaliteit is super belangrijk voor ons. Gespecialiseerde Zonneplan-adviseurs ontwerpen aan de hand van satellietbeelden uw dakplan. We bekijken uw dak, nemen daarin pijpjes, ramen en de staat van het dak mee, en maken voor u een persoonlijk dakplan.

Ook service hoort bij Zonneplan. We nemen u zoveel mogelijk werk uit handen:

  • De btw-teruggave wordt voor u geregeld.
  • U krijgt 10 jaar garantie op alle producten.
  • U krijgt ten alle tijden inzicht in uw opbrengsten met de app.

Zonneplan gaat voor innovatie. Wij werken met de nieuwste producten. De producten zijn uitvoerig getest en dragen allemaal het TÜV-keurmerk.

Goed om te weten

Voor de start van het zonnepanelenproject Leeuwarden heeft Zonneplan alle nuttige informatie voor u verzameld. Het volgende is ons opgevallen:

  1. Beschermd stadsgezicht: Bepaalde plekken in de gemeente Leeuwarden vallen onder beschermd stadsgezicht. De grootste gebieden bevinden zich in het centrum van Leeuwarden en het noordoosten van Grouw. Ook verder in de gemeente kan sprake zijn van beschermd stadsgezicht. Check voor installatie of er voor uw woning beschermd stadsgezicht geldt. U kunt dan bij de gemeente een vergunning aanvragen.
  1. Extra mogelijkheden om te verduurzamen: De gemeente wil vrij zijn van fossiele brandstoffen. Om dit te halen biedt Leeuwarden haar inwoners gemeentelijke regeling aan. Lees hieronder meer.


Profiteren zonder spaargeld te investeren

Gemeentelijke regeling Leeuwarden

U kunt uw maandelijkse woonlasten verlagen met zonnepanelen en geen eigen spaargeld investeren. Het kan door gebruik te maken van de duurzaamheidslening van de gemeente Leeuwarden. Let op: dit budget is niet onbeperkt.

Meer over de duurzaamheidslening

Is het budget op? Dan kunt u nog gebruik maken van een andere stimuleringsregeling, zoals de landelijke GreenLoans lening.

Meer over de GreenLoans lening

Zonneplan bekijkt voor u de mogelijkheden

Zonneplan aanvragen

120 reviews van mensen uit de omgeving van Leeuwarden

Gemiddeld
9,1
10.0
Super investering! Ik zat al een tijdje naar zonnepanelen te kijken. Op een dag lag er een mooie brochure op de mat. Na deze gelezen te hebben gelijk een aanvraag gedaan. Het proces doorgelopen met zeer deskundig personeel en uiteindelijk lagen de panelen er snel op. Laat de zon maar komen!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
Van A tot Z is alles echter super geregeld. Ik kreeg erg snel antwoord op mijn vragen en tijdens de installatie is alles heel duidelijk uitgelegd. De handige informatieboekjes die ik kreeg helpen mij ook erg. Ik ben heel erg blij met Zonneplan en de service, ik raad het aan iedereen aan!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Ik ben tevreden over het gehele traject. De adviseur was vriendelijk en ook het desbetreffende installatiebedrijf was goed geregeld. De panelen doen hun werk en daar ben ik blij mee.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Het gehele proces met Zonneplan liep vlekkeloos. De panelen zijn netjes gelegd en ik heb deze zomer veel opgewekt. Ik hou elke maand de opbrengsten bij en ik ben zeer positief hierover.
Gekozen voor Zeverlution 1500S en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

9.0
Zonneplan heeft goed werk geleverd. De opbrengst is heel goed, zelfs beter dan verwacht. Daniël heeft mij erg goed geholpen, ook de montage was prima. We hebben af en toe een storing gehad met de omvormer en het internet, maar gelukkig had dit geen invloed op mijn opbrengsten. De storingen zijn snel verholpen en ik had hier dus weinig last van.
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en DMEGC Solar 300 Wp All Black 35mm

10.0
We werden goed op de hoogte gehouden, en ondertussen regelde Zonneplan bijna alles. Weinig moeite voor zo'n aankoop!
Gekozen voor Zeverlution 2000S en Trina Solar 300 Wp All Black

8.0
Zonneplan heeft de panelen netjes op mijn dak gelegd en volgens afspraak geïnstalleerd. Ze denken met je mee en geven het juist advies als het gaat om hun producten. De communicatie was daardoor erg prettig. Af en toe heb ik last van storingen met mijn omvormer, maar gelukkig heb ik een duidelijke handleiding waarmee ik een reset kan uitvoeren en dan is de storing weer verholpen. Ook met dit soort 'probleempjes' staat Zonneplan voor je klaar!
Gekozen voor SolarEdge SE3000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

8.0
Super blij met de panelen! Ik zou Zonneplan bij iedereen aanraden. Alles tot in de puntjes verzorgd en 0 aanmerkingen!
Gekozen voor SolarEdge SE4000 HD Wave SetApp en LONGi Solar 305 Wp All Black

10.0
Top. Dat is het enige woord wat ik over Zonneplan kan zeggen. Echt alles wordt uit handen genomen en perfect geïnstalleerd.
Gekozen voor Zeverlution 5000 en JA Solar 305 Wp All Black

9.0
Sinds april 2019 heb ik zonnepanelen van Zonneplan op mijn dak liggen. Wat een geweldige investering! Hele mooie opbrengsten en erg goed voor de portemonnee. Service en deskundigheid van Zonneplan is ook top.
Gekozen voor Zeverlution 3000S en JA Solar 305 Wp All Black

Verdienen met zonnepanelen?

Aan de slag