Video

Vriendenactie 2022: Matthijs wint zijn volledige zonne-installatie terug!

4 min lezen.
Annelies Pierik
Annelies Pierik
3 januari 2023

Ook dit jaar mochten we weer één van onze klanten verrassen als winnaar van de Vriendenactie. Deze persoon wint het aankoopbedrag van zijn of haar zonne-installatie terug! Dit jaar gingen we met een versierde Zonneplan kerstbus op pad om de winnaar te overvallen.

De winnaar van de Vriendenactie 2022!

De gelukkige dit jaar was Matthijs uit Nijega.

In totaal deden er dit jaar 10.392 loten mee, dat is bijna het dubbele van vorig jaar. Extra bijzonder dus voor Matthijs dat hij de winnaar is!

In 2021 kocht Matthijs 12 zonnepanelen en nadat hij enthousiast werd van zijn opbrengsten droeg hij zowel zijn broertje als vrienden aan om ook zonnepanelen van Zonneplan aan te schaffen. Daarmee ontving hij automatisch een aantal loten voor de Vriendenactie.

Wil jij ook jouw zonnepanelen terugwinnen?

Dat kan! Zonneplan organiseert elk jaar de Vriendenactie en hiermee kan je dus jouw volledige zonnepaneleninstallatie terugwinnen. Jouw persoonlijke vriendenlink maak je hier aan:

Maak vervolgens jouw vrienden, collega’s of kennissen enthousiast over Zonneplan en stuur ze jouw persoonlijke vriendenlink. Kiezen zij vervolgens voor zonnepanelen van Zonneplan, dan is je lot voor de Vriendenactie van 2023 binnen!

Staan we volgend jaar bij jou voor de deur?

1 vind ik leuks
Deel dit artikel:

Lees meer