Zonnepanelen

Vriendenactie 2021: Mevrouw Schnabel wint haar volledige zonnepaneleninstallatie terug!

4 min lezen.
Annelies Pierik
Annelies Pierik
17 december 2021

Na Dick in 2017, Bram in 2019 en Ton in 2020 stonden we dit jaar bij mevrouw Schnabel voor de deur! Zij is de winnaar van de Zonneplan Vriendenactie 2021 en wint dus haar volledige zonnepaneleninstallatie terug. Een complete verrassing voor haar, want ze dacht dat er twee monteurs zouden komen om haar zonnepaneleninstallatie te controleren. Haar reactie sprak dan ook boekdelen, zoals te zien is in de video!

De keuze voor Zonneplan

Via de buren kwam mevrouw Schnabel bij Zonneplan terecht, in maart 2020 sprak ze haar adviseur Ruben Harms voor het eerst. “Hij zei: ‘Uw dak ligt perfect op het zuiden’ en hij liet gelijk zien hoe het er dan uit zou komen te zien met de zonnepanelen erop.” Het contact met Ruben ervoer ze als erg prettig. Extra leuk dus dat hij een boodschap had opgenomen om haar persoonlijk te feliciteren!

Tijdens het eerste gesprek beantwoorde Ruben al haar vragen en nog diezelfde dag koos ze voor zonnepanelen van Zonneplan. Een paar weken later was het dan zover: de zonnepanelen werden geïnstalleerd. Na een voorspoedige installatie dag liggen er nu al ruim anderhalf jaar negen zonnepanelen, die goed zijn voor het opwekken van 4.500 kilowattuur per jaar! Nadat ze ook haar buren enthousiast had gemaakt over zonnepanelen van Zonneplan ontving zij een lot voor de Vriendenactie van 2021.

De winnaar van de Vriendenactie 2021!

Uit de in totaal 5.120 loten is zij als winnaar getrokken en dat vond ze zelf toch heel bijzonder. Na de prijsuitreiking vroegen we haar of ze al plannen heeft met het gewonnen bedrag. “Misschien nog net het huis afbetalen” of zoals haar partner met een knipoog aanvult: “We kunnen het ook uitgeven hoor”.

Naast het aankoopbedrag van haar zonnepanelen gaven we mevrouw Schnabel nog iets extra’s cadeau, namelijk de Zonneplan Connect. Door deze in de slimme meter te pluggen heeft zij op elk moment van de dag live inzicht in haar verbruik in haar Zonneplan App. Ook krijgt ze de ideale momenten te zien om stroom te gebruiken. Zo kan mevrouw Schnabel nog meer besparen, omdat zij haar verbruik precies kan sturen naar de écht groene momenten.

Wil jij ook jouw zonnepanelen terugwinnen?

Dat kan! Zonneplan organiseert elk jaar de Vriendenactie en hiermee kan je dus jouw volledige zonnepaneleninstallatie terugwinnen. Jouw persoonlijke vriendenlink maak je hier aan:

Maak vervolgens jouw vrienden, collega’s of kennissen enthousiast over Zonneplan en stuur ze jouw persoonlijke vriendenlink. Kiezen zij vervolgens voor zonnepanelen van Zonneplan, dan is je lot voor de Vriendenactie van 2022 binnen!

Staan we volgend jaar bij jou voor de deur?🤩

18 vind ik leuks
Deel dit artikel:

Lees meer