< Nieuws

Zonneplan introduceert: Solar Lightning PanelĀ®

31 maart 2016 - door Koen Altena

Update: Oké, we geven toe. De Solar Lightning Panels® waren een 1 april grapje... Maar het is geen grap dat wij áltijd op zoek zijn naar de beste technologieën. Wist je bijvoorbeeld dat onze JA Solar PERC zonnepanelen een vermogen hebben van maar liefst 290 Wp? Hiermee kan zelfs met een kleiner dakoppervlak een maximaal rendement behaald worden!

Na jarenlang onderzoek en een grondige testfase bij Solar Lightning is het eindelijk zover, de Solar Lightning Panels® zijn klaar om de Nederlandse zonnepanelen markt te veroveren. Deze unieke technologie maakt het mogelijk dat u áltijd stroom opwekt met uw zonnepanelen. Leest u dit goed? Ja, altijd!Een Solar Lightning Panel® is uitgerust met een innovatieve lichtbalk voorzien van 30 slimme ledlampen. Op momenten dat de zon niet schijnt, of er te weinig instraling is om energie op te wekken, wordt de lichtbalk automatisch geactiveerd. Het licht dat instraalt op de zonnepanelen is genoeg om de zonnecellen te activeren en stroom op te wekken!

Maar hoe werkt dat nou?

De ultra zuinige LED lampen in de lichtbalk kennen een minimaal stroomverbruik. De stroom die zij verbruiken, is minder dan de stroom die op dat moment opgewekt wordt doordat de lichtbalk op de zonnepanelen schijnt. Hierdoor blijven de zonnepanelen altijd stroom opwekken, en stijgt het totale rendement van uw zonnepanelen met wel 163%!

Door slimme technologie in de zonnepanelen wordt de lichtbalk automatisch geactiveerd wanneer er geen natuurlijke instraling door de zon plaatsvindt. Schijnt de zon wel? Dan gaat de lichtbalk automatisch uit en wordt er alleen op basis van zonlicht energie opgewekt door de zonnepanelen.

Wij kunnen niet wachten om deze revolutionaire technologie aan Nederland te presenteren. De eerste zonnepanelen zijn onderweg, en zullen halverwege volgende maand bij ons binnenkomen. Speciaal voor onze trouwe volgers lichten we hieronder alvast een tipje van de sluier op.

Wilt u de eerste zijn met Solar Lightning Panels® op uw dak? Doe dan direct uw aanvraag en vermeldt uw interesse voor Solar Lightning Panels® in de opmerkingen, wij stellen u als eerste op de hoogte zodra de zonnepanelen bij ons binnen zijn!