Events

FD Gazelle Awards 2020: 6x op rij gewonnen

4 min lezen.
3 december 2020

Wat was het spannend! Dat we genomineerd waren voor de FD Gazelle Award 2020 was al even bekend, maar dat we in de prijzen zouden vallen, was een verrassing.

Toch is het donderdag 19 november zo ver: Zonneplan wint voor de zesde keer op rij de FD Gazelle Award. Met een omzetgroei van 80% behoren we ook dit jaar in de top 3 snelst groeiende bedrijven van Overijssel.

Zonneplan_FD_Gazelle_2020

FD Gazelle Award winnen doe je niet zomaar

De FD Gazelle Awards worden jaarlijks door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Om genomineerd te worden voor de FD Gazelle Award wordt er gekeken naar een aantal factoren. De belangrijkste factor is de omzetgroei van minimaal 20%. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de winstgevendheid en de groei in het aantal werknemers. Zes jaar op rij groeien op al deze gebieden én genomineerd worden is dus best bijzonder.

Zonneplan is klaar voor de toekomst

Als Energy Tech bedrijf zijn we elke dag bezig met de toekomst. Niet alleen willen we heel Nederland verduurzamen met zonnepanelen, we kijken ook verder. Slimme energie en producten voor de toekomst, daar werken we hard aan. Of we ook volgend jaar weer op de lijst van de FD Gazelle Awards te vinden zijn dat weet natuurlijk niemand. Maar, één ding is zeker aan onze ambitie ligt het in ieder geval niet.

5 vind ik leuks
Deel dit artikel:

Lees meer