< Nieuws

Camera, licht, actie!

21 september 2016 - door Anne de Vos

Bij de installatie van zonnepanelen komt best wat kijken: monteurs in uw huis, op het dak én aan de koffietafel. De meeste installaties worden binnen een halve dag afgerond. Maar, deze week vond er een installatie plaats die toch wat meer tijd kostte!

       

Om u als aanstaand zonne-energie opwekker een goed beeld te geven over het verloop van de installatiedag, hebben wij een van onze montageteams een dag gevolgd. Best een uitdaging, want de mannen werken het liefst flink door! Gelukkig waren de monteurs meer dan bereid om soms even te poseren voor de camera. Zo hebben we alles goed op beeld kunnen krijgen!

Ook zonnepanelenspecialist Erik was erbij. Na een goede voorbereiding stond hij fris en fruitig klaar om voor het oog van twee camera's zijn kunsten te vertonen. Hij neemt u stap voor stap mee door de installatie en legt precies uit wat er gaat gebeuren!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Wij wel! Maar we moeten nog even geduld hebben, de videohelden van Fideo zijn druk bezig met de montage van de video. Tot die tijd moeten we het nog doen met de foto’s...