phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Zwartebroek
Zonnepanelen in Zwartebroek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zwartebroek

In de gemeente Barneveld is men al goed bezig met zonnepanelen. Op het dak van de middelbare school De Meerwaarde liggen bijvoorbeeld 1.190 zonnepanelen en op 3.890 daken van inwoners zijn zonnepanelen te vinden. Niet gek, want in Barneveld kan je behoorlijk besparen met zonne-energie. Benieuwd hoeveel je gemiddeld kan besparen?

Met  1.088 zonuren in de gemeente Barneveld kan je met zonnepanelen al snel  €820 euro per jaar besparen op jouw energierekening. Met zonnepanelen wek je namelijk zelf dagelijks hernieuwbare stroom op, hierdoor neem je minder stroom af van het net en stoot je minder CO2 uit. Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar dragen ook nog eens bij aan het milieu.

Lijkt dit jou ook zo aantrekkelijk? Doe dan snel een aanvraag. Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Vervolgens neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en jouw huidige en toekomstige energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zwartebroek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zwartebroek kende afgelopen jaar 1088 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zwartebroek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zwartebroek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zwartebroek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zwartebroek

Al 3.890 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Barneveld gingen je voor.

Geschikte daken in Barneveld

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar alle geschikte daken in de gemeente Barneveld. Huizen die niet geschikt zijn, omdat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn niet meegenomen. Dit resulteert in 5.893 huishoudens die nog kunnen starten met profiteren van zonne-energie. Belangrijk is wel om te weten of jouw woning in beschermd stadsgezicht valt. Dit zou namelijk betekenen dat je een vergunning voor jouw zonnepanelen moet aanvragen. Gelukkig hebben wij goed nieuws: in de gemeente Barneveld is nergens sprake van beschermd stadsgezicht.

Energieneutraal Barneveld

De gemeente Barneveld heeft de doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Door de aanschaf van zonnepanelen wordt er steeds minder CO2 uitgestoten. Een mooie stap voor de gemeente om dichterbij het doel te komen. Momenteel heeft de gemeente met alle zonnepanelen al  183.190 bomen weten te redden met de CO2-besparing tot nu toe. Maar ze zijn er nog niet. Dus draag jij met jouw zonnepanelen ook een steentje bij aan de doelstelling?


Zwartebroek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zwartebroek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Barneveld er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Barneveld

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan