phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar tot 20:30 uur
Zwammerdam
Zonnepanelen in Zwammerdam

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zwammerdam

Alphen aan den Rijn is al goed bezig met verduurzamen! Zo is er een duurzaam bouwloket beschikbaar en stappen er steeds meer inwoners over op zonne-energie. Niet gek, aangezien ze hier flink mee besparen op hun energierekening. Ga jij ook profiteren van de zon?

Inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen met 1.164 zonuren tot wel €820 per jaar besparen met de aanschaf van zonnepanelen. De 5.408 huishoudens in de gemeente die al zonnepanelen hebben, besparen jaarlijks samen €4.434.560.

Na jouw aanvraag van de postcodecheck neemt een adviseur jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact met je op om jouw persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van al deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal panelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zwammerdam:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zwammerdam kende afgelopen jaar 1164 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zwammerdam zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zwammerdam ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zwammerdam kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zwammerdam

Al 5,408 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Alphen aan den Rijn gingen je voor.

Geschikte daken in Alphen aan den Rijn

Zonneplan heeft onderzoek gedaan naar het aantal geschikte daken in Alphen aan den Rijn . Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze bijvoorbeeld een rieten dak hebben, zijn hier dus niet bij meegenomen. Uit het onderzoek is gebleken dat 15.521 koopwoningen in Alphen aan den Rijn geschikt zijn voor zonnepanelen. Dat zijn heel wat woningen die nog kunnen profiteren van de voordelen van zonnepanelen.

Energieneutraal in 2050

Uiterlijk in 2050 wil Alphen aan den Rijn energieneutraal zijn. Dit houdt in dat er evenveel energie wordt opgewekt als dat er verbruikt wordt. Er zijn al veel inwoners die overstappen op zonne-energie. Zonneplan wil hier graag haar steentje aan bijdragen en de gemeente voorzien van zoveel mogelijk zonnepanelen. Op dit moment zijn er 5.408 daken die al panelen hebben. Dat is al een grote stap richting een duurzamer Alphen aan den Rijn , maar nog niet genoeg om de doelstelling te halen. Help jij de gemeente daarom ook mee?


Zwammerdam in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zwammerdam steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Alphen aan den Rijn er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Alphen aan den Rijn

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan