phone
netherlands
088 020 3000
zaterdag open om 09:00 uur
Zwaanshoek
Zonnepanelen in Zwaanshoek

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zwaanshoek

De gemeente Haarlemmermeer is goed bezig met verduurzamen met zonnepanelen! Zo is de gemeente Haarlemmermeer al sinds 2015 bezig met duurzame projecten, zoals groene schoolpleinen, dorpshuizen verduurzamen en natuurlijk zonnepanelen! Tot nu toe profiteren 8.822 huishoudens van zonnepanelen. Draag jij ook bij aan een duurzame toekomst?

De 8.822 huishoudens in de gemeente Haarlemmermeer die al profiteren van zonnepanelen besparen gemiddeld  €820 euro per jaar. De gezamenlijke besparing komt uit op €7.234.040 per jaar.

Doe nu ook jouw aanvraag voor een postcodecheck en een van onze adviseurs neemt jouw woning onder de loep. Daarna neemt de adviseur contact op om je persoonlijke wensen en energieverbruik te bespreken. Op basis van deze informatie ontvang je een vrijblijvende offerte met informatie over het aantal zonnepanelen, de kosten en jouw totale besparing.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zwaanshoek:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zwaanshoek kende afgelopen jaar 1141 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zwaanshoek zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zwaanshoek ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zwaanshoek kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zwaanshoek

Al 8.822 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Haarlemmermeer gingen je voor.

Geschikte daken in Haarlemmermeer

Onlangs deed Zonneplan onderzoek naar het aantal geschikte daken in de gemeente Haarlemmermeer. Huizen die niet geschikt zijn, doordat ze geen gunstige ligging of een rieten dak hebben, zijn hier dus niet in meegenomen. Daarnaast heeft Zonneplan gekeken of er sprake is van een beschermd stadsgezicht, maar dat is niet het geval. Voor het plaatsen van zonnepanelen is dus geen vergunning van de gemeente vereist.

Energieneutraal in 2040

De gemeente Haarlemmermeer wil in 2040 energieneutraal zijn. Haarlemmermeer is al sinds 2015 bezig om deze doelstelling te behalen en daarom is het belangrijk dat woningen verduurzaamd worden. De gemeente Haarlemmermeer heeft veel geschikte daken en wij beschikken over een enthousiast team monteurs om de inwoners hierbij te helpen. Kies jij ook voor zonnepanelen?


Zwaanshoek in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zwaanshoek steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Haarlemmermeer er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Haarlemmermeer

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan