phone
netherlands
088 020 3000
Bereikbaar vanaf 09:00 uur
Zenderen
Zonnepanelen in Zenderen

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €820 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
0

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

0

Koopwoningen met zonnepanelen

0

Elk jaar samen
besparen

0

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zenderen

De gemeente Borne is een groene gemeente. Borne is omringt door een groen landschap. Zonneplan wil Borne nog groener maken, door zonnepanelen te installeren. In Borne zijn het afgelopen jaar 1.094 zonuren gemeten. Dit betekent dat het erg aantrekkelijk is om jouw eigen zonne-energie op te wekken. Wil jij weten hoe jij het milieu kunt helpen en tegelijkertijd bespaart op de energierekening?

Met het hoge aantal zonuren in de gemeente, kun je veel groene energie opwekken met zonnepanelen. Zo bespaar je al gauw 635 euro per jaar op jouw energierekening. Én je helpt het milieu, want door het opwekken van jouw eigen groene energie wordt er minder CO2 uitgestoten.

Benieuwd hoeveel jij nou precies kunt besparen? Met de postcodecheck, kom je erachter. Bij deze check kijkt één van onze adviseurs naar jouw dak. Hij kijkt hoeveel panelen er op jouw dak passen en houdt rekening met jouw verbruik. Hierna ontvang je een overzicht van de verwachte kosten en de opbrengsten.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zenderen:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zenderen kende afgelopen jaar 1094 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zenderen zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 820,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zenderen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zenderen kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zenderen

Al 1.277 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Borne gingen je voor.

Daken zeer geschikt in Borne

Zonneplan heeft de gemeente Borne onder de loep genomen. Tijdens het onderzoek van Zonneplan is gekeken naar alle geschikte woningen voor zonnepanelen in Borne. Huizen met een rieten dak zijn bijvoorbeeld niet geschikt. Ook kijken we naar het oppervlak dat beschikbaar is voor zonnepanelen. Een pijpje op het dak of een grote boom voor het huis is niet gewenst. Daarnaast kijken we of er sprake is van een beschermd stadsgezicht. In het gebied Oud Borne is er sprake van een beschermd stadsgezicht, wat inhoudt dat er een vergunning nodig is om zonnepanelen te kunnen plaatsen.

Energieneutraal 2050

De gemeente Borne gaat voor duurzaam. De gemeente heeft als doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Om deze doelstelling te behalen, moet er evenveel stroom worden opgewekt, als dat er verbruikt wordt. Al  1.277 huishoudens wekken hun eigen stroom op en helpen mee deze doelstelling te behalen. Deze huishoudens hebben gezamenlijk al 798.125 kg CO2 bespaard.


Zenderen in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zenderen steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Borne er nu voor staat?

0

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Borne

0

daken zijn geschikt

0

zonuren per jaar

0

inwoners hebben een dakcheck gedaan