088 020 3000Bereikbaar vanaf 08:00 uur
Zegveld
Zonnepanelen in Zegveld

Ook verdienen met zonnepanelen?

 • Verdien gemiddeld €1.143 per jaar
 • Nu voordeel door btw teruggave
 • Eenvoudige en heldere informatie

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!
Inwoners

Inwoners hebben een
dakcheck gedaan

Koopwoningen

Koopwoningen met zonnepanelen

Besparen

Elk jaar samen
besparen

Bomen

CO2 omgezet in
bomen


Zonnepanelen Zegveld

De gemeente Woerden zet stappen om te verduurzamen. Wethouder de Weger is de straat op gegaan om te ontdekken hoe Woerdenaren willen verduurzamen. Windmolens en zonnevelden zijn voorbij gekomen. Op nummer 1 staat: zonne-energie opwekken middels het dak. Wij van Zonneplan willen je graag helpen met deze stap. Benieuwd of jij ook je eigen zonne-energie kan op wekken en tegelijkertijd jaarlijks tot wel €820 kunt besparen?

In Zegveld zijn er al 2.809 daken voorzien van zonnepanelen. Per huishouden besparen zij jaarlijks tot wel €820 euro. Uit ons onderzoek is gebleken dat er in Zegveld nog 8.549 daken geschikt zijn voor zonnepanelen! Door de postcodecheck te doen kom jij erachter of jouw dak ook geschikt is!

Na het doen van de postcodecheck kom je in contact met één van onze zonne-adviseurs. Tijdens dit gesprek zal de adviseur vragen naar jouw wensen en  jaarlijkse verbruik. Op basis van deze gegevens gaat de adviseur aan de slag met jouw persoonlijke dakplan. In dit dakplan komt onder andere een overzicht met de hoeveelheid zonnepanelen en wat je gaat opbrengen met de zonnepanelen. Dit is een vrijblijvend advies waar je altijd op terug kunt vallen.

Waarom juist nu zonnepanelen in Zegveld:

 • Wek je eigen zonne-energie op

  Je eigen zonnestroom gebruiken is natuurlijk het leukste en is goed voor je portemonee. Zegveld kende afgelopen jaar 1082 zonuren.

 • Jaarlijks een lagere energie rekening

  Op steeds meer daken in Zegveld zie je zonnepanelen. Logisch, want je verdient hiermee gemiddeld € 1.143,- per jaar.

 • De overheid stimuleert zonnepanelen

  In Zegveld ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.


Geen spaargeld nodig

Direct opbrengst zonder spaargeld

In Zegveld kan jij eenvoudig starten met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van zonne-energie zonder je eigen spaargeld te gebruiken.

 • Jij hebt geen spaargeld nodig.

 • Jouw woning wordt direct meer waard.

 • Slimmer dan huren!

“Geen spaargeld nodig”. Dorien legt het uit.

Zonnepanelen in Zegveld

Al 2.809 opgewekte zonnepaneeleigenaren in de gemeente Woerden gingen je voor.

Beschermd stadsgezicht Kamerik

Wij van Zonneplan voeren verschillende onderzoeken uit. Één van deze onderzoeken is bekijken of er straten zijn die liggen in beschermd stadsgezicht. Uit dit onderzoek is gebleken dat er in het dorp Kamerik enkele straten zijn. De straten Mijzijde, Hallehuis, Meent en de Burg. Brediusstraat liggen in beschermd stadsgezicht. Wanneer je in deze straat woont en graag zonnepanelen wil, heb je eerst een vergunning nodig van de gemeente.

Woerden 2030 klimaatneutraal

De gemeente Woerden heeft als doelstelling om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Om dit te bereiken kunnen er nog veel daken voorzien worden van zonnepanelen. Om de aanschaf te stimuleren en op deze manier ook de doelstelling te behalen, kun je gebruik maken van de duurzaamheidslening! Deze lening maakt het mogelijk om te verduurzamen zonder enige investeringen te doen.

Benieuwd naar alle financieringsmogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op deze website. Hier vind je meer informatie over de verschillende leningen in Zegveld .


Zegveld in cijfers

De afgelopen jaren zijn zonnepanelen in Zegveld steeds populairder geworden. Benieuwd hoe de gemeente Woerden er nu voor staat?

koopwoningen met zonnepanelen in de gemeente Woerden

daken zijn geschikt

zonuren per jaar

inwoners hebben een dakcheck gedaan

Vraag de dakcheck aan

Ontvang adviesgesprek

in 60 seconden geregeld!